Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

iRobot Støvsugere

(40)

Få et rent hjem med iRobot

iRobot er en amerikansk producent af robotstøvsugere, der lægger stor vægt på forbrugerens behov. Firmaets produktion af robotstøvsugere har til formål at revolutionere rengøringsmetoderne for den almindelige forbruger, der ønsker en mere fleksibel og mindre tidskrævende støvsuger. En robotstøvsuger fra iRobot er en højteknologisk kvalitetsvare, som nemt kan betjenes af alle uanset erfaring indenfor elektronikbetjening. iRobot udbyder flere forskellige modeller, hvor funktionerne i den grad tilpasser sig kundens behov og ønsker, hvilket blandt andet kommer til udtryk i Pet-udgaven, som er specielt designet til folk med husdyr.

Støvsugerne fra iRobot er designmæssigt yderst fleksible med en højde på kun 9 cm, der gør dem i stand til at rengøre de fleste steder uden videre problemer. Derudover besidder støvsugerne den praktiske funktion at kunne programmeres til at rengøre alle ugens dage, så du altid kommer hjem til rengjorte omgivelser. Med en batterilevetid på mellem 60-90 minutter på en fuld opladning og evnen til at navigere fra rum til rum samt udenom møbler, kan man uden betænkning forvente et rent gulv hver dag, uden at løfte en finger. iRobot fungerer på alle gulvtyper og indstiller sig automatisk efter underlaget, hvad enten der er tale om trægulv eller tæppe.

Der hersker derfor ingen tvivl om, at iRobots kendetegn er at udvikle produkter, der helt nøjagtigt tilpasser sig forbrugerens fornødenhed. Med mere end 20 års erfaring indenfor udvikling af støvsugere er der garanti for en forbrugsoplevelse i absolut topklasse. iRobot er et glimrende alternativ til kunden, som ønsker et rent hjem uden det tilhørende besvær.

Filter1

Vis