• Tilbud
  • Guides
  • Om os
  1. Start
  2. Lyd & Billede
  3. TV
  4. Chromecast TV

Chromecast TV

Hos PriceRunner hjælper vi dig med at finde det bedste Chromecast TV til dine behov. Vores kategorifiltre gør det nemt for dig at sortere og sammenligne forskellige modeller baseret på pris, funktioner og brugeranmeldelser. Du kan hurtigt finde det TV, der passer bedst til dit budget og dine præferencer. Vi lister millioner af produkter, så du kan være sikker på at få et godt overblik. Ved at bruge vores værktøjer kan du træffe den rigtige beslutning uden besvær. Start her for at finde dit næste Chromecast TV og få mest muligt ud af din streamingoplevelse.

Filtrer
Produktegenskaber
Billede
Egenskaber
Tilslutninger
Display
Design
Trådløst
Tuner
Forbrug
Lyd
Mål

200+ produkter

Chromecast TV Sony KD-55X75WL
-922 kr.

Sony KD-55X75WL

4,7

55 " LCD, 3.840x2.160 (4K Ultra HD), Smart TV

4.777 kr.5.699 kr.
Bilka
ComputerSalg
i 19 butikker
TV

Almindelige spørgsmål

Det er hovedsageligt et spørgsmål om smag og afhænger af, hvor stort et TV du synes, du har brug for. Der findes faktisk anbefalinger i forhold til TV’ets størrelse og afstand, der kan være gode at følge, for at sikre, at du vælger et tv, der passer til det rum, det skal være i.

En tommelfingerregel er at bruge en beregning, hvor du ganger TV'ets skærmstørrelse med 1,2. Hvis du derfor vil købe et TV, der er 60 tommer, bør du mindst sidde 1,8 meter væk fra TV'et.

Beregningen:

1 tomme = 2,54 cm

Så beregningen vil være: (60x1.2) x 2,54= 182 (cm).

Mål dit TV diagonalt fra hjørne til hjørne i centimeter og divider tallet med 2,54.

Et godt pejlemærke er, at TV-skærmen skal være i øjenhøjde, når du sidder ned. Det er dog individuelt, men sørg for, at det er behageligt for dig, og lad være med at sætte det for højt op, så du får hold i nakken.

Tre tips, når du skal købe TV

Her regner vi med, at du køber et TV for at et bedre billede og måske lidt biografstemning i stuen. Hvis du kun skal se nyhederne, så spiller størrelsen en mindre rolle.

Det vigtigste er selvfølgelig, hvad du rent fysisk har plads til på TV-bordet eller på væggen - hvor dit nye TV måske skal placeres.

Men hvor stort skal dit TV være? Det er der utallige mere eller mindre videnskabelige svar på. Men tænk over, hvor langt væk du sidder. En enkel tommelfingerregel er at beregne en halv meter pr. ti tommer. Eksempelvis et TV på 65 tommer, hvis sofaen er cirka 3 meter væk. Men det skader sjældent at gå en størrelse op, hvis du har plads og råd til det.

Uanset om du spiller PS5, PC eller Xbox, så er spil det nye hotte på TV-markedet. Kører du PC mod et TV, skal du holde udkig efter understøttelse af Freesync eller G-Sync afhængigt af dit grafikkort. Til gaming bør opdateringsfrekvensen også være høj på 120 hertz og kunne tilpasses automatisk med VRR, variabel refresh rate.

Den halve TV oplevelse ligger i lyden, og helt ærligt - lyden i dit nye TV er sikkert ikke ret god (ofte ringe). Den indbyggede højttaler giver sjældent en ret nyanceret lyd fra sig.

Tag højde for en ekstern soundbar i dit TV-budget, især hvis du har tænkt dig at se andet end nyhederne. Du bør seriøst overveje et TV med soundbar, og du kan ofte finde en god pakkepris på at købe begge dele på samme tid.

Annonce