• Tilbud
  • Guides
  • Om os
  1. Start
  2. Computer & Software
  3. Computere
  4. Stationære computere
  5. RJ45 (LAN) Stationære computere

RJ45 (LAN) Stationære computere

Filtrer
Produktegenskaber
Tilslutninger
Display
Lagring
Hukommelse
Information om bæredygtighed
Trådløst
Processor
Strømforsyning
Lyd
Grafik
Mål

1000+ produkter

RJ45 (LAN) Stationære computere Apple Mac mini, M4 Chip, 10-core CPU, 10-core GPU, 16GB Unified Memory, 256GB SSD Storage
100+ overvåger

Apple Mac mini, M4 Chip, 10-core CPU, 10-core GPU, 16GB Unified Memory, 256GB SSD Storage

Apple M4, 16 GB RAM

5.439 kr.
9+butikker
STATIONÆR COMPUTER

Almindelige spørgsmål

Det ligger lidt i navnet. Hvor en bærbar computer er en mindre, bærbar variant, så er en stationær et væsentligt større monstrum. En stationær PC består af et kabinet (det, der også kaldes for et “tower”) med alle delene i. Det betyder, at ting som skærm, keyboard og mus skal købes og kobles til manuelt.

Fordelen ved en stationær PC er først og fremmest muligheden for virkelig at gå i dybden, med de dele, der sidder i maskinen. En stationær PC har typisk også mange flere krafter end en bærbar, og du får normalt også mere hardware for pengene, dog på bekostning af, at den ikke lige er til at transportere.

Stationære PC’er er emminente til folk, der gamer eller lavere tungere, grafik- og video-arbejde.

Prisen på en stationær computer afhænger 100 % af, hvilke dele, der er i den, og om den er bygget på forhånd, eller om du selv sætter den sammen. Det er ikke så mange år siden, at en stationær PC til gaming hurtigt kunne snige op på 15.000+ kr., men i dag kan man få en helt udmærket gaming PC til knap 6.000 kr..

I bund og grund, så er prisen på en ordentlig stationær PC i dag fuldkommen afhængig af dit budget. Har du 6.000 kr.? Har du 15.000 kr.? Ja, har du 30.000 kr.? Næsten lige meget hvad, så kan du godt finde en solid PC til de penge.

Et populært og næsten umuligt spørgsmål at besvare. Hvis man ikke er interesseret i selv at samle PC’en, så findes der en masse fornuftige PC’er på markedet, som allerede er samlet.

I bund og grund, så skal du bare overveje, hvad du skal bruge den til, og så vil vi altid anbefale, at man fremtids-forsikrer sig lidt. Det vil sige, sørg for, at delene i PC’en er kraftigere, end hvad du faktisk skal bruge. Så er du klar til det næste krævende spil eller når dit 3D-renderingsprogram får en hæftig opdatering.

Annonce