Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Ping Jernsæt

Relaterede butikstilbud

Ping G410 Jernsæt

Ping G410 Jernsæt

Ping G410 Jernsæt er Ping’s hidtil mest tilgivende jernsæt. Sættet er målrettet spillere med middel – højt handicap (ca. fra hcp 12 og opefter), som ønsker maksimal længde og højde, også på slag der ikke er ramt perfekt. Den øgede tilgivelse er især opnået ved en udvidelse af den del af slagfladen, der flexer, så også slag ramt væk fra midten af slagfladen opnår øget hastighed og dermed længde. Desuden er hele 8% mere vægt flyttet ud i køllehovedets perimeter. Som noget helt nyt har alle 4 wedges (PW, UW, SW & LW) fået de samme grooves, der kendes fra Ping Glide wedges, og dermed opnås mere spin og kontrol i de korte slag. Vores pris for 6 jern kr. 5.899,- Vejl. pris kr. 6.499,- Spar kr. 600,- Ping har et unikt farvekodesystem, der giver mulighed for at bestille køller og jern individuelt tilpassede. Derfor kontakter vi dig, når vi har fået din bestilling for at bekræfte, hvilke farvekoder dit sæt skal være med. Ved hjælp af Ping’s online fitting system, kan du finde frem til det, der passer til dig. Gå til online fitting her Kontakt os på info@golfit.dk med evt. spørgsmål.

5.900 kr.

Fragt ukendt

Golfit

Ping i500 Jernsæt

Ping i500 Jernsæt

Ping i500 Jernsæt er Ping’s nyeste model til spillere med lavt handicap. Det er et “forged” køllehoved, hvor der er brugt samme C300 maraging stål som i G700 jernene, og som giver mulighed endnu mere flex og dermed mere hastighed og mere længde. Kompakt design med muscle-back udseende giver selvtillid til den bedre spiller, og de nye precision-milled grooves giver både kontrolleret boldflugt og god spin, også i våde forhold og fra semirough. Du kan bestille præcis den sætsammensætning, som du ønsker fra 3-PW + UW. Vores pris kr. 7.299,- for 6 jern Vejl. pris kr. 8.099,- Spar kr. 800,- Ping har et unikt farvekodesystem, der giver mulighed for at bestille køller og jern individuelt tilpassede. Derfor kontakter vi dig, når vi har fået din bestilling for at bekræfte, hvilke farvekoder dit sæt skal være med. Ved hjælp af Ping’s online fitting system, kan du finde frem til det, der passer til dig. Gå til online fitting her Kontakt os på info@golfit.dk med evt. spørgsmål.

7.299 kr.

Fri fragt

Golfit

Ping G410 Jernsæt Grafit

Ping G410 Jernsæt Grafit

Ping G410 Jernsæt Grafit er Ping’s hidtil mest tilgivende jernsæt. Sættet er målrettet spillere med middel – højt handicap (ca. fra hcp 12 og opefter), som ønsker maksimal længde og højde, også på slag der ikke er ramt perfekt. Den øgede tilgivelse er især opnået ved en udvidelse af den del af slagfladen, der flexer, så også slag ramt væk fra midten af slagfladen opnår øget hastighed og dermed længde. Desuden er hele 8% mere vægt flyttet ud i køllehovedets perimeter. Som noget helt nyt har alle 4 wedges (PW, UW, SW & LW) fået de samme grooves, der kendes fra Ping Glide wedges, og dermed opnås mere spin og kontrol i de korte slag. Vores pris for 6 jern kr. 6.499,- Vejl. pris kr. 7.099.- Spar kr. 600,- Ping har et unikt farvekodesystem, der giver mulighed for at bestille køller og jern individuelt tilpassede. Derfor kontakter vi dig, når vi har fået din bestilling for at bekræfte, hvilke farvekoder dit sæt skal være med. Ved hjælp af Ping’s online fitting system, kan du finde frem til det, der passer til dig. Gå til online fitting her Kontakt os på info@golfit.dk med evt. spørgsmål.

6.499 kr.

Fragt ukendt

Golfit

Ping i210 Jernsæt

Ping i210 Jernsæt

Ping i210 Jernsæt er et jernsæt for spillere med lavt handicap, som ønsker optimal feel og optimale muligheder for at forme slagene. Jernene er fremstillet i 431 rustfrit stål, og i slagfladen er der indlagt elastomer, der skaber 25% længere/mere boldkontakt, og øger energi overførslen fra jern til bold. Formen er kompakt som foretrukket af gode spillere, og der er et minimalt off-set. Sålen er designet til den mest optimale interaktion med underlaget. Den nye HydroPearl Chrome 2.0 Finish virker vandafvisende, så der opnås bedre kontrol over boldflugten fra fugtige lejer, og sammen med de nye Precision Grooves øges spin i slagene, også fra semirough og rough. Vores pris kr. 6.299,- for 6 jern Vejl. pris kr. 6.799,- Spar kr. 500,- Ping har et unikt farvekodesystem, der giver mulighed for at bestille køller og jern individuelt tilpassede. Derfor kontakter vi dig, når vi har fået din bestilling for at bekræfte, hvilke farvekoder dit sæt skal være med. Ved hjælp af Ping’s online fitting system, kan du finde frem til det, der passer til dig. Gå til online fitting her Kontakt os på info@golfit.dk med evt. spørgsmål.

6.299 kr.

Fri fragt

Golfit

Ping G700 Grafit Jernsæt

Ping G700 Grafit Jernsæt

Ping G700 Grafit Jernsæt er det helt nye 2018 sæt målrettet spillere fra middel- til højt handicap. Der er lagt vægt på så mange spilforbedrende egenskaber som overhovedet muligt rent teknologisk. Køllehovedet er fremstillet i let men meget stærkt rustfrit stål, og den hule konstruktion giver mulighed for en slagflade med maksimal flex for øget længde på slagene. Samtidig er så meget vægt som muligt skubbet ud i køllehovedets perimeter for at øge vægten bag slag, der ikke er ramt perfekt, og dermed alligevel få længde og højde på slagene. En Hydropearl Chrome Finish der reducerer friktionen med 40% giver ekstra længde fra rough. Sålen er særligt konstrueret med en bredde og et bounce, der øger chancen for et optimalt slag ved bedst mulig interaktion med underlaget. Skafterne har progressiv vægt således, at skafterne i de lange jern er lettere, og dermed får du mere længde og præcision i de lange jern og mere kontrol i de korte. Du kan selv kombinere sættet med det antal jern, du ønsker. der findes fra 4-jern og op til SW, og der er også en UW (gap wedge). Vores pris kr. 7.899,- for 6 jern Vejl. pris kr. 8.599,- Spar kr. 700,- Fås også med stålskafter her på webshoppen. Ping har et unikt farvekodesystem, der giver mulighed for at bestille køller og jern individuelt tilpassede. Derfor kontakter vi dig, når vi har fået din bestilling for at bekræfte, hvilke farvekoder dit sæt skal være med. Ved hjælp af Ping’s online fitting system, kan du finde frem til det, der passer til dig. Gå til online fitting her Kontakt os på info@golfit.dk med evt. spørgsmål.

7.899 kr.

Fri fragt

Golfit

Ping G Le 2 Jernsæt – Damer

Ping G Le 2 Jernsæt – Damer

Ping G Le 2 Jernsæt – Damer er det helt nye 2019 jernsæt til kvinder fra Ping. Inspireret af den meget succesfulde Ping G serie til herrer, har Ping udviklet dette sæt med ekstra fokus på at give ekstra længde og højde på slagene for kvinder. Sættet er fyldt med moderne teknologi, såsom en tynd slagflade, der giver ekstra flex og dermed fart i træføjeblikket, og en vægtfordeling, der giver et meget lavt tyngdepunkt, og dermed mere vægt til at få højde på slagene. Sættet er velegnet til alle typer af spillere. Skaftet er grafitskaft med Ladies Flex, og du kan vælge imellem “Lite” eller “Ultra Lite”. Sættet indeholder forskellige kombinationsmuligheder, inkl. muligheder hvor der indgår hybrider som supplement til jernene. Sættet fås også som “combo sæt” her på webshoppen. Et combosæt består af 5 eller 6 jern samt 2 hybrider. I samme model findes i øvrigt også driver, fairwaykøller og enkeltvise hybrider. De kan alle købes her på webshoppen. Vores pris kr. 6.199,- for 6 jern Vejl. pris kr. 6.599,- Spar kr. 400,- Vi har laveste pris med garanti, også på Ping køller og jern. Ping anvender deres helt eget farvekodesystem til at få køller og jern personligt tilpasset, og alle køller og jern kan bestilles med disse personlige koder. Sort er standard, men du kan også finde din personlige kode på nedenstående link til fitting, og sende mail til os på info@golfit.dk , hvis du vil bestille med standard eller anden farve. Så åbner vi et link til nem og hurtig bestilling. Link til fitting – gå ind her

6.199 kr.

Fri fragt

Golfit

Ping G700 Jernsæt

Ping G700 Jernsæt

Ping G700 Jernsæt er det helt nye 2018 sæt målrettet spillere fra middel- til højt handicap. Der er lagt vægt på så mange spilforbedrende egenskaber som overhovedet muligt rent teknologisk. Køllehovedet er fremstillet i let men meget stærkt rustfrit stål, og den hule konstruktion giver mulighed for en slagflade med maksimal flex for øget længde på slagene. Samtidig er så meget vægt som muligt skubbet ud i køllehovedets perimeter for at øge vægten bag slag, der ikke er ramt perfekt, og dermed alligevel få længde og højde på slagene. En Hydropearl Chrome Finish der reducerer friktionen med 40% giver ekstra længde fra rough. Sålen er særligt konstrueret med en bredde og et bounce, der øger chancen for et optimalt slag ved bedst mulig interaktion med underlaget. Skafterne har progressiv vægt således, at skafterne i de lange jern er lettere, og dermed får du mere længde og præcision i de lange jern og mere kontrol i de korte. Du kan selv kombinere sættet med det antal jern, du ønsker. der findes fra 4-jern og op til SW, og der er også en UW (gap wedge). Vores pris kr. 7.299,- for 6 jern Vejl. pris kr. 7.999,- Spar kr. 700,- Ping har et unikt farvekodesystem, der giver mulighed for at bestille køller og jern individuelt tilpassede. Derfor kontakter vi dig, når vi har fået din bestilling for at bekræfte, hvilke farvekoder dit sæt skal være med. Ved hjælp af Ping’s online fitting system, kan du finde frem til det, der passer til dig. Gå til online fitting her Kontakt os på info@golfit.dk med evt. spørgsmål.

7.299 kr.

Fri fragt

Golfit

Ping Blueprint Jernsæt

Ping Blueprint Jernsæt

Ping Blueprint Jernsæt er Ping’s nyeste topmodel til spillere med lavt handicap. Det er et “forged” køllehoved, som er fremstillet med helt uhørt høj præcision. Hele 50 trin er der i fremstillingsprocessen. Materialet er 8620 Carbon Stål, og det giver mulighed for ekstraordinær god feel og skabelse af det slag, du ønsker. Køllehovedets form er kompakt og med en smal sål og toplinje, så vægtens masse er koncentreret lige bag bolden. Du kan bestille præcis den sætsammensætning, som du ønsker fra 2-PW. Vores pris kr. 10.999,- for 6 jern Vejl. pris kr. 11.699,- Spar kr. 1.300,- Ping har et unikt farvekodesystem, der giver mulighed for at bestille køller og jern individuelt tilpassede. Derfor kontakter vi dig, når vi har fået din bestilling for at bekræfte, hvilke farvekoder dit sæt skal være med. Ved hjælp af Ping’s online fitting system, kan du finde frem til det, der passer til dig. Gå til online fitting her Kontakt os på info@golfit.dk med evt. spørgsmål.

10.699 kr.

Fri fragt

Golfit

Ping G Le 2 Combosæt – Damer

Ping G Le 2 Combosæt – Damer

Ping G Le 2 Combosæt – Damer er det helt nye 2019 sæt til kvinder fra Ping. Inspireret af den meget succesfulde Ping G serie til herrer, har Ping udviklet dette sæt med ekstra fokus på at give ekstra længde og højde på slagene for kvinder. Sættet er fyldt med moderne teknologi, såsom en tynd slagflade, der giver ekstra flex og dermed fart i træføjeblikket, og en vægtfordeling, der giver et meget lavt tyngdepunkt, og dermed mere vægt til at få højde på slagene. Sættet er velegnet til alle typer af spillere. Combosættet består af 5, 6 eller 7 jern + 1 eller 2 hybrider. Skaftet er grafitskaft med Ladies Flex, og du kan vælge imellem “Lite” og “Ultra Lite” som vægt på skaftet. Sættet fås også som “rent” jernsæt her på webshoppen. I samme model findes i øvrigt også driver, fairwaykøller og enkeltvise hybrider. De kan alle købes her på webshoppen. Priser: 5 jern (6-PW) + H4 – kr. 6.499,- (spar kr. 500,- i forhold til vejledende udsalgspris) 5 jern (6-PW) + H4 + H5 – kr. 7.999,- (spar kr. 700,- i forhold til vejledende udsalgspris) 6 jern (5-PW) + H4 + H5 – kr. 8.999,- (spar kr. 800,- i forhold til vejledende udsalgspris) 6 jern (6-SW) + H4 + H5 – kr. 8.999,- (spar kr. 800,- i forhold til vejledende udsalgspris) Ping kan bestilles i række af personlige tilpasningsmuligheder, og bestilling sker derfor ved først at sende en e-mail til os på info@golfit.dk , så vi kan åbne et link til bestilling af dit sæt. Det går hurtigt og nemt, både hvis du skal have standard og hvis du skal have personligt tilpassede køller/jern. Vi kan levere alle personlige tilpasningsmuligheder. Vi kan også levere alle farverne i Pings personlige tilpasningssystem. Sort er standard, men du kan også finde din personlige kode på nedenstående link til fitting. Link til fitting – gå ind her Vi har laveste pris med garanti, også på Ping køller og jern. Ping kan bestilles i række af personlige tilpasningsmuligheder, og bestilling sker derfor ved først at sende en e-mail til os på info@golfit.dk , så vi k...

6.499 kr.

Fri fragt

Golfit

J
Julia Zetterström ·Kategoriansvarlig for Golf
Log ind

Bliv gratis medlem