Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Kødkniv

Produkter

(74)

Sorter efter popularitet

Relaterede butikstilbud

(59)

Miyabi 5000MCD 67 black Chutoh kødkniv

Miyabi 5000MCD 67 black Chutoh kødkniv

Chutoh-kniven fra Miyabi er en mellemstor kniv, som oftest anvendes når Shotoh-kniven er for lille og Gyutoh-kniven for stor. Man kan sige, at det er den perfekte universalkniv til køkkenet med en bladlængde på 15 cm. Kniven er en del af 5000MCD 67-serien, som er karakteriseret af knivskarpe og ultra holdbare knive. Chutoh-kniven er ingen undtagelse. Navnet '67' kommer af knivenes hårdhed på 67 rockwell. Stålets kerne består af 133 lag, som er behandlet med CRYODUR-ishærdningsprocess. Derfor er kniven utroligt holdbar, men på samme tid beskyttet mod korrosion. Stålet giver det unikke damask-design, som fanger og låser dit blik. Knivbladet er fremstillet i pulverstål, hvor skaftet er fremstillet i smukt sort asketræ. Skaftet har den traditionelle D-form, som giver et ergonomisk greb, så du ikke bliver træt i hånden under brug. Denne knivserie fra Miyabi er til dig, der ønsker de skarpeste og mest holdbare knive, hvor kvaliteten ligger i den absolutte top.

KitchenOne.dk
1.489 kr.

Fri fragt

Ikke på lager

Endeavour 4006 Kødkniv 20cm

Endeavour 4006 Kødkniv 20cm

Endeavour 20 cm. Slicer – Damaskus stål Endeavour Damaskus seriens Slicer/kødkniv. Knivbladet består af Damaskus stål af typen 59-60 HRC, og knivens håndtag er udført i klassisk mørk olieret Pakka-træ. Hvad er Damaskus stål? Damaskus stål er en smede-teknik fra Damaskus-området i syrien, og bliver nok bedst associeret med at være smede-teknikken der blev brugt til at smede samuraiernes sværd . Her brugte Japanske smede denne teknik, hvor der smedes mange lag stål samme til ét enormt spids redskab. Teknikkens første tilbagedatering findes i Damaskus området, men har været brugt i Asien, mellemøsten og Europa i mange år. Teknikken nåede hurtigt den væsentligt mere fredelige kokkeverden, hvor professionelle kokke verden over i mange år har brugt kokkeknive smedet med Damaskus teknikken. Hvem er Endeavour? Endeavour er et pære-dansk mærke, skabt til madelskere – af madelskere. Endeavour (udtales en-de-var) betyder direkte oversat “at bestræbe sig”, og det er netop filosofien bag Endeavour’s knive og køkkenudstyr. Knivene er smedet af 33 lag damaskusstål af højeste kvalitet, håndtaget i olieret pakka-træ, til en pris der ligger under knive af samme type. Bag firmaet Endeavour står Michelin-kokken Mikkel Maabjerg og den folkelige Nikolaj Kirk. Endeavour’s ambassadører tæller Bo Bech fra Paustian og “med kniven for struben”, Mikkel Friis-Holm fra Friis-Holm chokolade, Theis Brydegaard fra Kadeau, Morten Schou fra Ensemple.

Knivblokken.dk
480 kr.

Fri fragt

På lager

Chroma JapanChef kødkniv

Chroma JapanChef kødkniv

Kødkniv uden karteller Med denne kødkniv fra Chroma JapanChef serien kan du nemt klippe et stykke bøf, kylling eller svin mørbrad. Dette kan gøres i panden både før og efter madlavningen. Kniven har ingen karteller, så du skar dejlige, glatte stykker kød. Knivene fra Chroma JapanChef har et fremragende prisforhold og er derfor meget velegnede til hobbykokke og nybegynder professionelle kokke. Stærke materialer Håndtaget er lavet af ABS plast med tre nitter, hvilket giver kniven en hård karakter. Bladet er lavet af en unik legering af ishærdet stål og har en afrundet form . Takket være den lille skærevinkel på 10 °, kniven meget skarp , let at skærpe og lettere. Knivene kan bruges i lang tid på grund af de stærke materialer. vedligeholdelse Kappekniven, som andre kokkens knive, kan ikke rengøres i opvaskemaskinen. Vask med lunkent vand og tørrebrønd er tilstrækkeligt. På denne måde forbliver Chroma JapanChef kniven den længste gode.

Frank
279 kr.

Fri fragt

På lager

Kødkniv 20 cm - Zwilling Pro serien

Kødkniv 20 cm - Zwilling Pro serien

Kødkniv 20 cm ZWILLING® ProUdvikling af det klassiske FORMFULDENDT Hvis man lægger vægt på høj kvalitet "Made in Germany", så er ZWILLING PRO serien det helt rigtige valg. Hvad enten du er professionel eller hobbykok: Med ZWILLING PRO knive får man den perfekte symbiose af innovativ teknik, traditionelt design og største præcision. Fra spækkekniven til santokukniven har serien alt, hvad man skal bruge til individuelle opgaver i køkkenet. Oplev en serie, som opfylder alle moderne krav til kokkeknive. Førsteklasses kvalitet og formfuldendt. KVALITET: ZWILLING specialstål imponerer med en optimal balance mellem krom- og kulstofindhold - hemmeligheden ved stål af særlig høj kvalitet. FRIODUR-knive har gennemgået en speciel ishærdning, hvilket sikrer en enestående kvalitet. Knivene har fremragende skæreegenskaber, er yderst modstandsdygtige over for rust og er meget fleksible. FUNKTIONALITET: Den gennemførte æg sikrer en perfekt skæreevne helt hen til brystet. Desuden kombinerer den japanske og europæiske skæremetoder. PRÆCISION: SIGMAFORGE knive, præcisionssmedet i ét stykke, hvilket sikrer en perfekt geometri. Grundlæggende forudsætning for eksakt slibning og fremragende skæreegenskaber. HÅNDTERING: Den enestående bladgeometri i kileform sørger for optimal stabilitet og et let snit, og den nye svungne brystform giver en sikker og præcis håndtering. SÆRLIG KVALITET: Klassikeren til det professionelle køkken. Designet med 3 nitter og gennemgående angel imponerer med sin optimale balance.Æske på foto er ikke nødvendigvis fra denne kniv - men blot eksempel på hvordan indpakningen ser ud. God fornøjelse i køkkenet

The good stuff shop
775 kr.
815 kr.inkl. fragt
Kødkniv RAN 150 mm

Kødkniv RAN 150 mm

Kødkniv Ran 150 mm Yaxell Mellem all-round Kniven er smedet i 69 lag stål - inderst en kerne af det unikke japanske VG10 knivstål, der omsluttes på hver side af 34 lag - skiftevis hårdt og blødt rustfrit stål. Skæftet er det hårdføre Micarta materiale; harpiks og hør, som er ligeså hygiejnisk og holdbart som plast. Yaxell Japan har siden 1932 produceret kvalitetsknive til professionelle kokke og madentusiaster verden over. Knivene bliver smedet efter en mere end 800 år gammel tradition med en finish og et design, der er en nydelse i sig selv.

Hr. Skov

899 kr.

Fragt ukendt

Kødkniv 16 cm Twin Cermax M66 i gaveæske

Kødkniv 16 cm Twin Cermax M66 i gaveæske

Universal Kødkniv 16 cm - Twin Cermax M66 Twin Cermax M66 - fra Zwilling's Japanske fabrik. Luksus for den kræsne Kok og Køkkenknivsvinger... Twin Cermax er højst sansynlig en af verdens skarpeste Japanske knive. En special lavet knivklinge med 3 lag lamineret struktur. (CLAD materialer). En rustfri ydreskal, og en kerne af ultra-hårdt MultiCarbine pulverstål. Med denne kombination, er det lykkedes at opnå en hårdhed på ikke mindre en 66 Rockwell, hvilket betyder at Twin Cermax knivene holder skarpheden 3 til 4 gange længere end andre kvalitetsknive. Det flotte skæfte er lavet high-tech linned micarta med flotte tegninger. Det uovertrufne ergonomiske håndtag og den perfekte ballance gør at knivene kan bruges i lang tid uden at du bliver træt i hånden eller armen. Kniven tåler IKKE maskinopvask... God fornøjelse i køkkenet ..

The good stuff shop
1.995 kr.

Fri fragt

Populære søgninger

Log ind

Bliv PriceRunner Plus-medlem

Ikke medlem? Bliv medlem