• Tilbud
  • Guides
  • Om os
  1. Start
  2. Hjem & Husholdning
  3. Køkken
  4. Køkkenknive
  5. Knive
  6. Satake Knive

Satake Knive

Prøv fleksible betalinger med

Lær hvordan
Filtrer
  • Køkkenknive
  • Knivtilbehør
  • Knive
Produktegenskaber
Mål

67 produkter

Vis som tabel
Satake Knive Satake Houcho SVK-001 Santokukniv 17 cm

Satake Houcho SVK-001 Santokukniv 17 cm

5,0

Santokukniv, Bladlængde: 17 cm,Opvaskemaskineegnet, Opvask i hånden, Knivsbladmateriale: Rustfrit stål, Kulstål, Stål, Skaftmateriale: Træ

259 kr.
6butikker
Satake Ame Brødkniv Brødkniv 23 cm
Trender

Satake Ame Brødkniv Brødkniv 23 cm

Brødkniv, Bladlængde: 23 cm,Opvask i hånden, Bølgeskær, Knivsbladmateriale: Rustfrit stål, Skaftmateriale: Træ

862 kr.
6butikker
Satake Omo Santoku Knife 17 cm SOMO12 Santoku Knife

Satake Omo Santoku Knife 17 cm SOMO12 Santoku Knife

Santoku Knife, Blade Material: Steel, Material Shaft: Wood

1.166 kr.
6butikker

Tre tips, når du skal købe en køkkenkniv

  • Et knivsæt med 3-5 gode knive er et godt sted at begynde, når du skal etablere dit første hjem.
  • En kokkekniv er den vigtigste kniv i køkkenet. Det brede blad og den let buede knivsæg kan både skære kød, frugt og brødsamt kløve et helt knoldselleri.
  • En lille grøntsagskniv er god til at skære samt skrælle frugt og grønt. Størrelsen gør den også til en god køkkenkniv til børn.
  • En god brødkniv skærer alt fra rugbrød til et friskbagt franskbrød – så du ikke maser det helt fladt. Det savtakkede blad er også godt til tomater, mandler og chokolade.
  • En japansk køkkenkniv – santokukniv er populær. Især i det grønne køkken, hvor knivens flade profil giver høj præcision i snittene.
  • Stålknive er enten smedede eller udstansede. Smedede knive af kulstål er de skarpeste knive i skuffen – hvis du husker at slibe dem. De må ikke komme i opvaskemaskinen og pas på med syreholdige råvarer.
  • Keramiske knive er lette og holder skarpheden længe – men de kan splintre, hvis du taber dem. Keramiske knive reagerer heller ikke på syreholdige stoffer.

En god og skarp kniv er mere sikker at bruge, fordi den skærer uden brug af kræfter – men hav altid plaster klar i skuffen.
Vask altid dine knive op i hånden. Det har knivene bedst af, og så beskytter du samtidig plastiken på opvaskemaskinens trådkurve, som let kan ruste.

Gastrofun.dk har skrevet mere om de forskellige typer køkkenknive.

Du har set 48 af 67 produkter.

Annonce