• Tilbud
  • Guides
  • Om os
  • Black Friday
  1. Start
  2. ∕
  3. Hjem & Husholdning
  4. ∕
  5. Køkken
  6. ∕
  7. Køkkenknive
  8. ∕
  9. Miyabi Køkkenknive

Miyabi Køkkenknive

Prøv fleksible betalinger med

KlarnaLær hvordan
Knivtilbehør
Knive
Filtrer
  • Køkkenknive
  • Knivtilbehør
  • Knive

40 produkter

Vis som tabel
Miyabi Køkkenknive Miyabi Birch 5000 MCD Gyutohkniv 20 cm

Miyabi Birch 5000 MCD Gyutohkniv 20 cm

Gyutohkniv, Bladlængde: 20 cm, Samlet længde: 33.7 cm,Opvask i hånden, Knivsbladmateriale: Rustfrit stål, Skaftmateriale: Træ

2.089 kr.
9+butikker
Miyabi Køkkenknive Miyabi 5000MCD 34372-161 Kødkniv 16 cm

Miyabi 5000MCD 34372-161 Kødkniv 16 cm

Kødkniv, Bladlængde: 16 cm, Samlet længde: 29.8 cm,Rustfri, Knivsbladmateriale: Rustfrit stål, Skaftmateriale: Træ

1.739 kr.1.752 kr.
9+butikker
Miyabi Køkkenknive Miyabi Artisan 6000 MCT Santokukniv 18 cm

Miyabi Artisan 6000 MCT Santokukniv 18 cm

Santokukniv, Bladlængde: 18 cm, Samlet længde: 32 cm,Opvask i hånden, Knivsbladmateriale: Rustfrit stål, Skaftmateriale: Træ

1.399 kr.
9+butikker
Miyabi Køkkenknive Miyabi 5000FCD 34684-181 Santokukniv 18 cm

Miyabi 5000FCD 34684-181 Santokukniv 18 cm

Santokukniv, Bladlængde: 18 cm, Samlet længde: 32 cm,Opvask i hånden, Knivsbladmateriale: Stål, Skaftmateriale: Træ

1.050 kr.
9+butikker
Miyabi Køkkenknive Miyabi ARTISAN-6000MCT Brødkniv 23 cm

Miyabi ARTISAN-6000MCT Brødkniv 23 cm

Brødkniv, Bladlængde: 23 cm, Samlet længde: 37 cm,Opvask i hånden, Bølgeskær, Knivsbladmateriale: Stål, Rustfrit stål, Kulstål, Skaftmateriale: Træ

1.489 kr.
9+butikker
Miyabi Køkkenknive Miyabi Artisan 6000MCT 34072-131 Grøntsagskniv 13 cm

Miyabi Artisan 6000MCT 34072-131 Grøntsagskniv 13 cm

Grøntsagskniv, Bladlængde: 13 cm, Samlet længde: 24.4 cm,Opvask i hånden, Knivsbladmateriale: Rustfrit stål, Stål, Skaftmateriale: Træ

999 kr.
9butikker
Miyabi Køkkenknive Miyabi Shotoh 5000 FC-D Grøntsagskniv 12.9 cm

Miyabi Shotoh 5000 FC-D Grøntsagskniv 12.9 cm

Grøntsagskniv, Bladlængde: 12.9 cm, Samlet længde: 25 cm,Opvask i hånden, Knivsbladmateriale: Stål, Skaftmateriale: Træ

769 kr.798 kr.
9+butikker
Miyabi Køkkenknive Miyabi 5000MCD 67 34400-241 Skrællekniv 24 cm

Miyabi 5000MCD 67 34400-241 Skrællekniv 24 cm

Skrællekniv, Bladlængde: 24 cm, Samlet længde: 37.7 cm,Opvaskemaskineegnet, Opvask i hånden, Knivsbladmateriale: Rustfrit stål, Skaftmateriale: Træ

2.469 kr.
9+butikker
Miyabi Artisan 6000 MCT Kokkekniv 20 cm

Miyabi Artisan 6000 MCT Kokkekniv 20 cm

Kokkekniv, Bladlængde: 20 cm, Samlet længde: 34 cm,Opvask i hånden, Knivsbladmateriale: Rustfrit stål, Skaftmateriale: Træ

1.349 kr.
9+butikker
Miyabi Rocking 5000 MCD 34388-181 Santokukniv 18 cm
Trender

Miyabi Rocking 5000 MCD 34388-181 Santokukniv 18 cm

Santokukniv, Bladlængde: 18 cm, Samlet længde: 32.2 cm,Opvask i hånden, Knivsbladmateriale: Stål, Skaftmateriale: Træ

2.089 kr.
9+butikker
Miyabi 5000MCD 67 34400-091 Skrællekniv 9 cm

Miyabi 5000MCD 67 34400-091 Skrællekniv 9 cm

Skrællekniv, Bladlængde: 9 cm, Knivsbladmateriale: Stål, Skaftmateriale: Træ

1.409 kr.
6butikker
Miyabi MCD-5000 67 34401-241 Gyutohkniv 24 cm

Miyabi MCD-5000 67 34401-241 Gyutohkniv 24 cm

Gyutohkniv, Bladlængde: 24 cm, Samlet længde: 37.7 cm, Knivsbladmateriale: Stål, Skaftmateriale: Træ

3.229 kr.
9+butikker
KØKKENKNIVE

Almindelige spørgsmål

Køkkenknive er værktøjer designet til madlavning og skæring i køkkenet. De findes i mange varianter til forskellige formål.

At vælge den rigtige køkkenkniv afhænger af dine behov. Knive skal passe til din håndstørrelse og det arbejde, de skal udføre. Overvej faktorer som bladets materiale, længde og type. En universalkniv er alsidig, mens en brødkniv er ideel til skæring af brød uden at smuldre det.

Køkkenknive er mest effektive, når de slibes regelmæssigt, typisk hver 6-12 måned afhængig af brug.

Køkkenknive er essentielle i enhver samling og bør inkludere en kokkekniv, en brødkniv og en urtekniv.

Køkkenknive er bedst vedligeholdt ved håndvask og korrekt opbevaring.

Køkkenknive: 3 ting at overveje, før du køber

Det er vigtigt at vælge den rigtige type køkkenkniv til dine behov. Overvej, hvad du primært vil bruge kniven til. En kokkekniv er alsidig og kan bruges til mange forskellige opgaver i køkkenet, mens en brødkniv med sit savtakkede blad er ideel til at skære igennem brød uden at mase det. Hvis du ofte arbejder med fisk eller kød, kan en fileteringskniv eller udbeningskniv være uundværlig. At forstå forskellene mellem de forskellige knivtyper hjælper dig med at træffe en informeret beslutning.

Kvaliteten af knivbladet har stor betydning for både skæreevne og holdbarhed. Køkkenknive kan være lavet af forskellige materialer som rustfrit stål, kulstofstål og keramik. Rustfrit stål er populært for sin modstandsdygtighed over for rust og pletter, mens kulstofstål ofte foretrækkes af professionelle kokke for sin skarphed og evne til at holde en kant. Dog kræver det mere vedligeholdelse for at undgå rust. Keramiske knive er ekstremt skarpe og lette, men de kan være skrøbelige og svære at slibe. Vælg et materiale, der passer til dine præferencer og vedligeholdelsesvaner.

Komforten i brugen af køkkenknive afhænger meget af håndtaget. Et godt håndtag bør ligge godt i hånden og give et sikkert greb for at undgå uheld under madlavningen. Materialer som træ, plastik og kompositmaterialer tilbyder forskellige følelser og grebsmuligheder. Træhåndtag giver et klassisk look, men kræver lidt mere pleje for at undgå splintring eller skade fra fugt. Plastikhåndtag er nemme at vedligeholde, mens kompositmaterialer ofte kombinerer det bedste fra begge verdener med hensyn til holdbarhed og komfort. Prøv altid at holde en køkkenkniv i hånden før køb for at sikre optimal komfort.

Annonce

​
​​
​​
​​
​​

Annonce

Annonce

Annonce