Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Kunstige øjenvipper

Produkter

(100+)

Sorter efter popularitet

1

3

...

6

...

8

Relaterede butikstilbud

(300+)

Længere øjenvipper med kunstige øjenvipper

Hvilken pige drømmer ikke om at have lange, mørke, kraftige og buede øjenvipper, som rammer øjnene flot ind? Desværre er de fleste af os ikke fra naturens side udstyret med den slags øjenvipper, men så kan man heldigvis hjælpe naturen lidt på vej.

Til hverdag er en almindelig mascara i sort eller brun måske nok til at give øjenvipperne et lille løft, men hvis man vil have et mere dramatisk look, så skal man vælge kunstige øjenvipper.

Sættes på med lim

De klassiske kunstige øjenvipper er for det meste sorte, men der findes også en mangfoldighed af specielle kunstige øjenvipper i andre farver, forsynet med glimmer og rhinsten, som kan anvendes til et lidt mere vovet udseende, for eksempel til fest.

Mange kan bruges flere gange, så det kan betale sig at vælge gode kunstige øjenvipper, som kan holde til at blive brugt ved flere lejligheder. Der findes også løse kunstige øjenvipper og enkelthårs vipper, som bruges, hvis man vil have et naturligt udseende, bare med lidt kraftigere og længere øjenvipper, for eksempel i øjenkrogen.

Vipperne sættes på med en speciallim, og det er ikke særligt svært, men kan kræve lidt øvelse, hvis man ikke er vant til det. Man kan vælge mellem sort eller transparent lim. Er man nybegynder, kan det betale sig at bruge transparent lim, da den ikke kan ses, selvom der skulle komme lidt lim ved siden af. Oftest følger der lim med i emballagen, når man køber kunstige øjenvipper, men det kan også købes separat.

Billige eller dyre vipper?

Der findes kunstige øjenvipper i alle prisklasser, og markedets billigste kunstige øjenvipper starter ved kun 20 kroner, mens de dyreste kan koste flere hundrede kroner. På PriceRunner kan du nemt sammenligne priser, inden du bestemmer dig for, hvilke du vil købe. Sorter eventuelt efter popularitet i listen ovenfor, hvis blot du leder efter inspiration.

Populære søgninger

Log ind

Bliv PriceRunner Plus-medlem

Ikke medlem? Bliv medlem