Kunstige øjenvipper

Filtrer
Produktegenskaber
Miljø & Bæredygtighed
Mål

Tilbud

Kunstige øjenvipper på tilbud
Ardell Naked Lash #424

Ardell Naked Lash #424

41 kr.48 kr.

Parfumdreams.dk - DK

1000+ produkter

Kunstige øjenvipper Ardell Professional Demi Wispies Multipack

Ardell Professional Demi Wispies Multipack

Kunstige Øjenvipper

205 kr.
Kunstige øjenvipper Ardell Naked Lash #424
-7 kr.

Ardell Naked Lash #424

Kunstige Øjenvipper, Blød glans

48 kr.41 kr.

3 tips, når du skal købe falske øjenvipper

En god tommelfingerregel er at vælge større vipper, hvis du har store øjne og mindre vipper, hvis dine øjne ikke er så store.

  • Hvis du vil have mere volumen eller længde i en enkelt påføring, anbefaler vi kunstige øjenvipper med hele vipper. De giver et fyldigere indtryk, hvilket passer godt til festlige lejligheder.

  • Er du mere til et diskret resultat? Så vælg enkelte kunstige øjenvipper. Fordelen ved de enkelte er, at du kan placere dem, hvor du vil. Måske til at udfylde sparsomme partier, hvilket ofte ser mere naturligt ud.

Naturlige kunstige øjenvipper er fremstillet af menneskehår. De plejer at have en mere naturlig effekt, da de er ligesom rigtige vipper.

Går du derimod efter et lidt mere dramatisk look, så plejer syntetisk materiale at være et bedre valg. Fordelen ved syntetiske materialer er også, at de holder længere.

Du kan vaske dine kunstige øjenvipper forsigtigt – uanset materiale. “Genbrug” er godt for både din tegnebog og for miljøet.

Vil du slippe for limen? Prøv et par kunstige øjenvipper med magneter, de er super lette at påføre. Du behøver ikke engang at bekymre dig om, hvis limen når at stivne – du kan bare forsøge igen og igen. Magnetiske øjenvipper er også et fantastisk alternativ til dig, der får allergiske reaktioner af lim.

Læs mere hos Femina, som har spurgt en makeupartist om tips til kunstige øjenvipper

Annonce