Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Garmin GPS

(102)

Er du på udkig efter en GPS fra den populære producent Garmin? Så kan du finde en overskuelig oversigt over attraktive Garmin GPS lige her. Her har du blandt andet også mulighed for at sammenligne de forskellige Garmin GPS’er, så du altid finder den rette Garmin GPS til netop dit behov. At skulle finde den rette GPS behøver ikke at være en forvirrende proces. Sammenlign blot de forskellige Garmin GPS med hinanden, så er du sikker på, at du altid finder den skarpeste pris på din nye Garmin GPS. Hvad enten du søger efter en håndholdt- eller motorcykel GPS, så har vi det, du leder efter lige her.

...

Garmin - en GPS til alverdens formål

For mange er Garmin synonymt med GPS til enten vejvisning eller træningsformål. Garmin producerer nemlig et utal af GPS anordninger rettet mod sport, friluftsliv, både, fly og biler.

Har man prøvet Garmins bilnavigationsanlæg eller en håndholdt GPS, ved man, at der er indbygget et basalt kort over hele verden, hvor landegrænser samt større byer og veje er markeret. Man kan tilkøbe og installere mere detaljerede kort over de lande eller verdensdele, hvor man påtænker at anvende GPS’en.

Garmin tilbyder såvel almindelige kort som topografiske kort og søkort. Garmin producerer ikke selv kortene, men anvender kort fremstillet af det amerikanske firma Navteq.

I dag tilbyder Garmin ikke blot produkter til fly-, bil-, marine- og friluftsnavigation, men også produkter målrettet sport og fitness samt GPS-tracking og radio- og telekommunikation. Garmins brede produktportefølje giver firmaet en solid position på markedet for GPS-udstyr. Garmin står desuden for alt fra design og fremstilling til markedsføring og salg, og Garmin hele tiden udvikler og udvider sortimentet.

Startede med GPS til maritimt brug

Garmin blev grundlagt i 1989 af en amerikansk ingeniør, Gary Burrell, og en kinesisk ingeniør ved navn Min Kao. Oprindeligt hed firmaet noget andet, men på grund af ophavsrettigheder måtte de to grundlæggere hurtigt finde på et nyt navn. Det blev til Garmin, der er en sammentrækning af de to fornavne.

Firmaets første produkt var en GPS til maritimt brug. Selvom den var relativt dyr, blev den øjeblikkeligt et stort hit hos sejlerfolket. Succesen overraskede, så Min Kao måtte rejse til Taipei og oprette produktionsfaciliteter, så Garmin kunne følge med efterspørgslen.

Filter1

Vis