1. Start
  2. Lyd & Billede
  3. Hi-Fi udstyr
  4. Radioer
  5. DAB+ Radioer

DAB+ Radioer

Filtrer
Produktegenskaber
Egenskaber
Tilslutninger
Watt
Trådløst
Lyd
Strømkilde
Mål

500+ produkter

DAB+ Radioer ROCAM CR1009 Pro DAB

ROCAM CR1009 Pro DAB

Radio, RDS, DAB+, FM, AM

899 kr.
Nordisk Campingudstyr
i 1 butik
DAB+ Radioer JBL Tuner 2
50+ overvåger

JBL Tuner 2

4,6

Radio, FM, DAB+

566 kr.
ComputerSalg
Elgiganten
i 14 butikker
RADIO

Almindelige spørgsmål

I dette tilfælde er det en anordning til modtagelse af radiosignaler fra radiostationer, enten digitalt eller via et af de frekvensbånd, som anvendes til radioudsendelser.

I betragtning af at digital distribution har overtaget mere og mere, har det traditionelle radioapparat i en vis udstrækning udlevet sin rolle. Du kan lytte til de fleste radiostationer via internettet. Men det kan stadig være godt at have en radio, der kan modtage konventionelle radiosignaler (enten analogt eller digitalt), da den digitale infrastruktur kan svigte, for eksempel i svært tilgængelige områder uden dækning eller i tilfælde af krig og katastrofer.

En rendyrket digital radio modtager såkaldte DAB-signaler. Der er ikke tale om distribution via internettet, men om digital jordbaseret radio i overensstemmelse med de verdensstandarder der findes. I Danmark har der været talt om at lukke for FM-båndet, men dette er foreløbigt udskudt på ubestemt tid. En analog radio modtager analoge udsendelser via klassiske radiofrekvensbånd, for eksempel FM-båndet.

Annonce
  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os