Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Tenson Musikinstrumenter

1 produkter
Sorter efter popularitet
Navn
Pris
Vurdering
Butikker
Popularitet

Relaterede butikstilbud

Tenson børneguitar i 3/4 str. klassisk guitar i sort - alder 8-12 år

Tenson børneguitar i 3/4 str. klassisk guitar i sort - alder 8-12 år

Almeria klassisk spansk børneguitar i 3/4 str. til børn i 8-12 år. Sort. Guitarens klang og finish lægger op til det rigtige valg som begynderguitar. God lyd og dejlig nem at spille på. Guitaren har grandæk, mens bund og sider er fremstillet i lindetræ. På både top og bagside er bindingerne sorte. Fingerbræt og stol er fremstillet i sort ahorn.
491 kr.
547 kr.inkl. fragt
Musikinstrumenter.net Logo
Tenson bas model 504450

Tenson bas model 504450

Med Tenson basser får du masser af Attitude. Gode og velvalgte materialer og alt sammen til en god pris. Du kan ikke vælge farve ! Bliver leveret med 1 x Jazz & 1 x Pression Pickup i stedet for dem der er afbilledet. Med Tenson basser får du masser af Attitude. Gode og velvalgte materialer og alt sammen til en god pris. Du kan ikke vælge farve ! Bliver leveret med 1 x Jazz & 1 x Pression Pickup i stedet for dem der er afbilledet.
1.895 kr.

Gaya Musik

Tenson A-1 Folk Mandolin. Begyndermandolin i flot finish

Tenson A-1 Folk Mandolin. Begyndermandolin i flot finish

Tenson A-1 Folk Mandolin er et rigtig godt valg til begynderen. Den er smukt udført i højglans, sunburst finish og har fingerbrædt og stol i rosentræ. Mandolinens dæk er fremstillet i lamineret gran, mens sider og bagside er udført i elletræ. Halsen har 24 bånds fingerbræt med hvide bindinger. Stolen er fremstillet i rosentræ og kan højde-justeres med to fingerskruer. Tenson Folk Mandolin A-1 har forkromede, åbne mekanikker og er forsynet med slagbræt. Skala længde 350mm med saddel bredde på 30mm. Polstret taske med bæreseler og lommer til tilbehør medfølger.
736 kr.
792 kr.inkl. fragt
Musikinstrumenter.net Logo
Tenson 5 str. bas model 4357

Tenson 5 str. bas model 4357

5-Strengs Model Massiv krop Ahorn hals, mat lakeret Palisander gribebrædt, Normal 34" Mensur, Saddelbredde: 47 mm Åben Schaller-style Mekanikker 2 J-pickupper, 2 Volumen-, 1 Tone Mat lak 2 vejs stålindlæg i hals. Farverne kan ikke vælges.... Den kommer i den farve den kommer, hvilken måske og måske ikke ligner billedet.. Som du kan se er udformningen af hovedet også forskellig...... 5-Strengs Model Massiv krop Ahorn hals, mat lakeret Palisander gribebrædt, Normal 34" Mensur, Saddelbredde: 47 mm Åben Schaller-style Mekanikker 2 J-pickupper, 2 Volumen-, 1 Tone Mat lak 2 vejs stålindlæg i hals. Farverne kan ikke vælges.... Den kommer i den farve den kommer, hvilken måske og måske ikke ligner billedet.. Som du kan se er udformningen af hovedet også forskellig......
1.995 kr.

Gaya Musik

Profilbillede
Thomas Fallenstjärna·Kategoriansvarlig for Musikinstrumenter

Populære søgninger i Musikinstrumenter