Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Baff Musikinstrumenter

Produkter

(0)

Sorter efter popularitet
Vi kunne ikke finde nogen produkter, der matcher din nuværende filtrering.

Vi kunne ikke finde nogen produkter, der matcher din nuværende filtrering.

1

Relaterede butikstilbud

(3)

baff - natur. Siddehøjde 49 cm

baff - natur. Siddehøjde 49 cm

Allerede fra 2 års alderen kan poderne lave rytmer på et baff musik møbel. baff er det perfekte instrument til tidlig musisk indlæring. Udover at det bare er rigtig sjovt og opmuntrende, får børnene også udviklet deres kreativitet i en ung alder. baff bringer rytmen ind i hverdagen, og er rigtig sjove at spille på i små eller større grupper. Der kræves ingen forkundskaber for at kunne spille på en baff tromme, så børn og voksne kan muntre sig med det samme. baff - siddehøjde 49 cm Passer til voksne. Fås i natur.

Gonge Danmark

1.498 kr.

Fragt ukendt

baff - hvid. Siddehøjde 38 cm

baff - hvid. Siddehøjde 38 cm

Allerede fra 2 års alderen kan poderne lave rytmer på et baff musik møbel. baff er det perfekte instrument til tidlig musisk indlæring. Udover at det bare er rigtig sjovt og opmuntrende, får børnene også udviklet deres kreativitet i en ung alder. baff bringer rytmen ind i hverdagen, og er rigtig sjove at spille på i små eller større grupper. Der kræves ingen forkundskaber for at kunne spille på en baff tromme, så børn og voksne kan muntre sig med det samme. baff - siddehøjde 38 cm Passer til børn i børnehave og indskoling. Fås i farverne hvid - blå - pink - orange - grøn.

Gonge Danmark

873 kr.

Fragt ukendt

Baff Bastelrassel Shaker Bausatz

Baff Bastelrassel Shaker Bausatz

Bastelspaß für Groß & Klein Kinderleicht Musik machen Das ideale Kleingeschenk Perfekt für den Kindergeburtstag, Kinderparty oder Geschenk Rasseln nach Notensymbolen

Kirstein

15 kr.
171 kr.inkl. fragt

På lager

Populære søgninger

Log ind

Bliv PriceRunner Plus-medlem

Ikke medlem? Bliv medlem