Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Reno Musikinstrumenter

Relaterede butikstilbud

(34)

Reno RC 190 Klassisk Guitar med taske

Reno RC 190 Klassisk Guitar med taske

Reno klassiske guitarer byder på varm og rig nylon-streng lyd i en elegant pakke. Perfekt til enhver spiller, der søger den varme lyd af en klassisk guitar. De klassiske guitarer har en bashøvle med Agathis træbag og sider. Den slanke hals giver en behagelig følelse og fremragende spilbarhed, der får dig til at spille som en klassisk mester på ingen tid. Andre fantastiske funktioner inkluderer en sort valnødfingerbræt og bro, 2-vejs stangstang, et smukt lydhulrosett og fuldglans Vintage Natural-finish. Fås i fuld størrelse (4/4) og 3/4. Krop: Basswood top medAgathis træ-ryg & side. Skala: 650 mm. Bånd: 19, chrome. Truss rod: 2-way. Fingerboard: Sort valnød. Tunerer: Chrome, Classical style. Stol: Sort valnød med Ivory ABS stol. Finish: Vintage Gloss. Reno klassiske guitarer byder på varm og rig nylon-streng lyd i en elegant pakke. Perfekt til enhver spiller, der søger den varme lyd af en klassisk guitar. De klassiske guitarer har en bashøvle med Agathis træbag og sider. Den slanke hals giver en behagelig følelse og fremragende spilbarhed, der får dig til at spille som en klassisk mester på ingen tid. Andre fantastiske funktioner inkluderer en sort valnødfingerbræt og bro, 2-vejs stangstang, et smukt lydhulrosett og fuldglans Vintage Natural-finish. Fås i fuld størrelse (4/4) og 3/4. Krop: Basswood top medAgathis træ-ryg & side. Skala: 650 mm. Bånd: 19, chrome. Truss rod: 2-way. Fingerboard: Sort valnød. Tunerer: Chrome, Classical style. Stol: Sort valnød med Ivory ABS stol. Finish: Vintage Gloss.

Gaya Musik

1.050 kr.

Fragt ukendt

Reno RU-150 Sopran Ukulele

Reno RU-150 Sopran Ukulele

Sopran ukulele i mange forskellige farver fra Reno..!

Gaya Musik

259 kr.

Fragt ukendt

Reno RU 320 Concert Ukulele

Reno RU 320 Concert Ukulele

Denne 18-fret Reno RU320 Grand Concert Ukulele har en Solid Spruce top samt Zebra ryg & sider. Denne søde lydende ukulele er udpeget med en Abalone shell binding og lydhul roset. Denne 18-fret Reno RU320 Grand Concert Ukulele har en Solid Spruce top samt Zebra ryg & sider. Denne søde lydende ukulele er udpeget med en Abalone shell binding og lydhul roset.

Gaya Musik

595 kr.

Fragt ukendt

Reno RU210E ukulele + forstærker pakke

Reno RU210E ukulele + forstærker pakke

Sopran ukulele med indbygget mikrofon Med 15 watt forstærker og kabel Bygget med massivt grandæk 15-båndsgribebrædt i blackwood træ Med vores Reno RU210E ukulele + forstærker pakke får du en velspilende ukulele med indbygget mikrofon og vores DG Electronics forstærker på 15 watt som fungerer fremragende til ukulele. Reno RU210E er en sopran ukulele med 15-bånd, massivt grandæk og bund og sider i zebra træ. Denne omhyggeligt udførte ukulele er designet med flotte bindinger på kanten af kroppen som er lavet i imiteret skildpaddeskjold samt en flot rosette i fiskebens mønster. Ukulelen er udrustet med et indbygget mikrofonsystem med stemmeapparat så du kan bruge den til at optage med eller som du kan tilslutte til en forstærker eller lydanlæg når du har brug for mere volumen. Sopran-ukuleler stemmes normalt i standard-ukulele-stemning (GCEA).

DanGuitar
1.184 kr.

Fri fragt

På lager

Reno RU 210 Sopran Ukulele

Reno RU 210 Sopran Ukulele

Den 15-frettet Reno RU210E Ukulele har en solid gran top, samt Zebra ryg & sider. Denne søde, klinkende ukulele er udpeget med en Skildpaddeskals bindning og Fishbone roset. Denne model har også en indbygget Belcat preamp med en kromatisk tuner. Den 15-frettet Reno RU210E Ukulele har en solid gran top, samt Zebra ryg & sider. Denne søde, klinkende ukulele er udpeget med en Skildpaddeskals bindning og Fishbone roset. Denne model har også en indbygget Belcat preamp med en kromatisk tuner.

Gaya Musik

595 kr.

Fragt ukendt

Populære søgninger

Log ind

Bliv PriceRunner Plus-medlem

Ikke medlem? Bliv medlem