Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Duesenberg Musikinstrumenter

Produkter

(0)

Sorter efter popularitet
Vi kunne ikke finde nogen produkter, der matcher din nuværende filtrering.

Vi kunne ikke finde nogen produkter, der matcher din nuværende filtrering.

1

Relaterede butikstilbud

(8)

Duesenberg Fairytale Lap Steel, Gold Burst

Duesenberg Fairytale Lap Steel, Gold Burst

Lapsteel i den absolutte højeste kvalitet fra tyske Duesenberg. Guitaren er bygget med en krop af mahogni og bevæbnet med en GrandVintage og en SingleTwin Domino P90 (hum-cancelling), som giver dig en bred palette af klange. Derudover har den en række unikke features, som er skabt af Duesenberg, bl.a. den integrerede capo, der nemt og hurtigt lader dig flytte dit 0. bånd og dermed spille dine fede åbne licks i alle tonearter! En anden feature er multibender-systemet, der lader dig bende bestemte strenge enten en halv- eller en heltone. Multibenderen lader dig bl.a. skabe klange, der minder pedalsteel-instrumentet. Du kan selv tilføje flere bendere, helt op til 6 styks (én pr. streng). Alt hardware er designet af Duesenberg selv og i topkvalitet. Tonepotmetret har desuden en rotering på 70°, for at lave lapsteel idiomatiske wah-effekter. Prikken over i'et, er den blændende flotte Gold Burst-finish, der inspirerer dig til at samle instrumentet op og begynde at spille, hver eneste dag.

Akustikken

14.299 kr.

Fragt ukendt

Duesenberg Starplayer TV Vintage White w/case

Duesenberg Starplayer TV Vintage White w/case

Starplayer TV er guitaren, der åbnede verdens øjne for Duesenbergs fantastiske guitarer. Guitaren er bygget i en semi-hollow-konstruktion med en krop af flammet ahorn, et dæk af gran samt en hals af ahorn. Når dette kombineres med pickup-kombinationen af en GrandVintage humbucker ved broen og en Domino P90 ved halsen, får man den velkendte lyd som Duesenberg er kendt for. Alt hardware er desuden designet af Duesenberg-selv, deriblandt det mest lækre, bløde og musikalske vibratosystem, der tilmed stabilt holder stemningen. Starplayer TV er en utrolig alsidig og charmerende guitar, som har vist sit værd i hænderne på musikere lige fra Bob Dylan eller John Mayer til Joe Walsh. Denne model er lavet i en elegant "Vintage White"-finish. Medfølgende case.

Akustikken

16.350 kr.

Fragt ukendt

Duesenberg Starplayer TV Custom Black w/case

Duesenberg Starplayer TV Custom Black w/case

Starplayer TV Custom bygger videre på den klassiske Starplayer TV, bl.a. ved at bevæbnet med 3 "D-Tron" humbucker-pickupper. Pickupperne vælges med en 3-vejs-omskifter, hvor mellempositionen er neck/bridge og så kan man blende mellempickuppen ind, ved den kombinerede blend/tone-kontrol. Bygget med en krop af flammet ahorn og et dæk af gran, begge er hvælvet/kurvet. Guitaren er ligesom alle Duesenbergs guitarer beklædt med deres egen hardware i topkvalitet og denne guitar har også det velrenomerede "Deluxe Tremola"-vibratosystem, som giver dig en blød og lækker vibrato samtidig med, at stabiliteten holdes helt fantastisk. Starplayer TV Custom ligner derudover en million med sin sorte finish, som er fuldstændig beklædt med guld hardware og har derfor også været en af Duesenbergs mest eftertragtede modeller lige siden dens lancering. Medfølgende case.

Akustikken

19.999 kr.

Fragt ukendt

Duesenberg Starplayer TV Gold Top w/case

Duesenberg Starplayer TV Gold Top w/case

Starplayer TV er guitaren, der åbnede verdens øjne for Duesenbergs fantastiske guitarer. Guitaren er bygget i en semi-hollow-konstruktion med en krop af flammet ahorn, et dæk af gran samt en hals af ahorn. Når dette kombineres med pickup-kombinationen af en GrandVintage humbucker ved broen og en Domino P90 ved halsen, får man den velkendte lyd som Duesenberg er kendt for. Alt hardware er desuden designet af Duesenberg-selv, deriblandt det mest lækre, bløde og musikalske vibratosystem, der tilmed stabilt holder stemningen. Starplayer TV er en utrolig alsidig og charmerende guitar, som har vist sit værd i hænderne på musikere lige fra Bob Dylan eller John Mayer til Joe Walsh. Denne model er lavet i en klassisk Gold Top-finish. Medfølgende case.

Akustikken

17.390 kr.

Fragt ukendt

Duesenberg Double Cat, Fire Burst

Duesenberg Double Cat, Fire Burst

Duesenberg Double Cat har en krop af chambered elletræ, som er beklædt med et dæk- og hals af ahorn. Derudover er den bygget med Duesenbergs klassiske pickup-konfiguration, en GrandVintage humbucker i broen og en Domino P90 ved halsen. Mellempositionen giver dig en meget åben, klar og alsidig lyd, som er karakteristisk for Duesenbergs guitarer. Guitaren er udelukkende bestykket med Duesenbergs eget hardware. Alt fra tuners til det velrenomerede "Deluxe Tremola" vibratosystem, der føles så blød og lækker, som at skære igennem smør. Guitaren er lakeret i den blændende flotte Fire Burst-finish.

Akustikken

15.697 kr.

Fragt ukendt

Duesenberg Alliance Mike Campbell II w/case

Duesenberg Alliance Mike Campbell II w/case

Mike Campbell II er en hollow-body guitar med hvælvet/kurvet for- og bagside bevæbnet med to af Duesenbergs Domino P90 singlecoil-pickupper. Guitaren er baseret på C.C. Fullerton-modellen, men har fået diverse tilføjelser og ændringer. Unikt for guitaren er "destruct"-knappen, der er placeret på nederste cutaway og lader dig booste dit signal med +10 dB for feedback og distortion. Du kan dog også lade denne funktion helt ude af kredsløbet. Guitaren er bygget med et grandæk, ahorn i bund/sider og en one-piece ahorn-hals. Duesenberg har derudover lavet en hollowbody-konstruktion, som mindsker mængden af feedback til så lavt som muligt. Alt hardware er designet af Duesenberg og er derfor også i den højeste kvalitet både funktionelt og æstetisk. Til sidst, er guitaren lakeret i en flot rød farve med hvide striber langs halsen. Medfølgende case.

Akustikken

23.840 kr.

Fragt ukendt

Duesenberg Caribou, Narvik Blue

Duesenberg Caribou, Narvik Blue

Caribou er en chambered crossover mellem en hollowbody- og solidbody-guitar og er bevæbnet med Duesenbergs klassiske pickupsammensætning af "GrandVintage"-humbucker i broen og den cremede Domino P90 singlecoil ved halsen. Begge pickupper lyder fremragende alene, men når man vælger mellempositionen, hvor begge pickupper er tændt, har Duesenberg lavet et mere specielt kredsløb, der tager nogle bestemte frekvenser ud af bassen, hvilket giver en meget åben og alsidig lyd. Guitaren har en krop af elletræ, dæk af ahorn og hals af ahorn. Caribou har selvfølgelig også Duesenbergs anerkendte "Deluxe Tremola" vibratosystem, der giver den blødeste og mest lækre vibrato du kan forestille dig. Alt andet hardware er også lavet af Duesenberg i topkvalitet og giver det klassiske Art Deco-look.

Akustikken

14.599 kr.

Fragt ukendt

Duesenberg Alliance Series Mike Campbell I Blue/White w. Case

Duesenberg Alliance Series Mike Campbell I Blue/White w. Case

Mike Campbell I er en hollow-body guitar med hvælvet/kurvet for- og bagside bevæbnet med en GrandVintage humbucker ved broen samt en Domino P90 ved halsen. Guitaren bygger videre på Starplayer TV-modellen med en krop af flammet ahorn, et dæk af gran og en hals af ahorn og derudover kommer den i en lækker blå farve med hvide fartstriber. Alt hardware er som altid designet af Duesenberg og i den højeste kvalitet - lige fra tuners, knapper til vibratosystem. Medfølgende case.

Akustikken

20.120 kr.

Fragt ukendt

Populære søgninger

Log ind

Bliv PriceRunner Plus-medlem

Ikke medlem? Bliv medlem