Kulgrill

PriceRunner hjælper dig med at finde det rigtige produkt

Kigger du efter en klassisk kuglegrill eller en anden type?
Filtrer
Produktegenskaber
Mål

400+ produkter

Kulgrill Weber Go-Anywhere Charcoal

Weber Go-Anywhere Charcoal

Kulgrill, Bordgrill, Bærbar, Låg, Varmebestandigt håndtag, Luftventil, Lukket låg

689 kr.

4,2

Tre tips, når du skal købe kulgrill

Ud over den traditionelle åbne firkantede kulgrill, så findes der groft sagt tre andre typer, med hver deres fordele og ulemper.

  • Kuglegrill: Den nu mest almindelige kulgrill er et sikkert bud. De er nemme at vedligeholde, håndtere og giver en jævn varmefordeling.

  • Grilltønder: En grilltønde er til dig, der vil have en betydeligt større kapacitet end kuglegrillen. Modellen passer til dig, der vil grille til mange på samme tid – til den store familie eller til fester. I grilltønden kan du vælge at have kullene i den ene halvdel af grillen og bruge den anden halvdel til lavere temperatur eller indirekte varme.

  • Kamado: En kamadogrill ligner en kuglegrill, men er lavet af keramik dækket af emalje – og det gør dem meget tunge. De koster også langt mere end andre kulgrill. Til gengæld opnår du en betydeligt bedre temperaturstyring. I en kamado kan du både røge kød ved lave temperaturer og tilberede pizza ved meget høj temperatur.

For at det ikke skal blive et heldagsprojekt at tænde grillen op, så er en grillstarter nærmest uundværlig. Du kan vælge en klassisk grillstarter til optændingsblokke, en elektrisk starter – eller også kan du vælge en kulgrill med gastænding.

Kunne det være praktisk med en grill med bord på siden til at stille kød og fade på? En kylling, en steg eller en Porchetta bliver perfekt på alle sider med et rotisseri – er det noget for dig? Måske vil du også kunne ryge maden? Og hvad med et betræk til at beskytte grillen mod vind og vejr?

Annonce
  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os