Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Weber Grill

(85)

Det perfekte grill-vejr skal fejres med den rigtige grill. Det er ikke nogen hemmelighed, at Webergrillen er danskernes foretrukne grill, som kan kendes med dens karakteristiske kugleform. Udover den traditionelle Weber grill med kugleformen, findes der også den populære gasgrill, som er ideel for dig, der er til madlavning udenfor, men synes, at den traditionelle Weber grill kræver for meget opstartstid. En Weber grill er lavet af en suveræn kvalitet, som gør, at luften der bliver trukket ind fugtiggøres. Det resulterer i en gennemgående saftig smag, som giver maden de bedste betingelser. Her kan du finde et stort udvalg af forskellige Weber grill. Rigtig god fornøjelse!

...

Weber grill

En Weber grill er nærmest blevet en religion for danskerne. Bliver dine pølser og spareribs bedst på gas eller kul? Bølgerne kan gå højt hen over bøfferne, når der diskuteres fordele og ulemper ved at grille på enten glødende kul i den klassiske kuglegrill eller på varmen fra en moderne gasgrill. Men én ting samler grillfolket: Vi er en nation af Weber grill elskere.

I Danmark er den amerikanske kuglegrill for længst blevet kult. Weber grillen har nemlig sat nye standarder for god grillmad, og vi er faktisk blevet verdens bedste marked for Weber grill. Siden Weber fanatikeren Jan Glæsel tog sin kuglegrill med på tv, har over 60 procent af danskerne betalt for at få en bid af bedre grillmad.

Derudover køber vi masser af Weber grill tilbehør, som stegetermometre peberkværne, lightere, marinadepensler og alt det andet, man kan få. Vi griller lige så meget som amerikanerne, viser en undersøgelse fra Weber selv. Og vi griller i øvrigt dybt traditionelt: I flertallet af familierne er det far, der griller og mor, som sørger for alt tilbehøret. Engang var en grill bare sådan en gang bøjet metal i en kasse, som vi kastede et par pølser på. Som så i øvrigt altid sprækkede og blev sortsvedne. Men danskerne er på få år blevet seriøse grillere, der året rundt steger alt fra flæskesteg, juleanden og hele fisk med låg, indirekte varme og alt muligt andre teknikker, som får gammeldags kassegriller til at virke håbløst forældede. Grill er nu blevet en kunst-art, som især mænd interesserer sig for. I 67 procent af de små hjem lader manden aldrig konen komme i nærheden af pølsen.

Grill kulturen over det ganske land er nærmest eksploderet. Der er endda forsket på universitetet i vores grillvaner. Vi er begyndt at blogge sammen og lægger billeder ud af vores spareribs, mørbrad og kyllinger, når de simrer, steger og braser over vore Weber grill. Weberklubben i Danmark har efterhånden 18.000 medlemmer. De kappes om de mest opsigtsvækkende opskrifter på alt fra langtidsstegt lam til de lækreste desserter.

Forklaringen på succesen er simpel, ifølge Weber direktør Jim Stephen: ”Vi har ændret mentaliteten. I en verden i høj fart er grillen en rar oase. At grille sætter tempoet ned. Og Weber transformerede det at grille til egentlig madkunst og kultur”.

Filter1