Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
  1. Weber Kuglegrill

Weber Kuglegrill

33 produkter
Sorter efter popularitet

Relaterede butikstilbud

Weber Original Kettle® Premium 57 cm

Weber Original Kettle® Premium 57 cm

Weber Original Kettle E-5730 kulgrill sort 57 cmOriginal Kettle er en serie af Webers ikoniske kuglegrill. Grillen udspringer af originalen, som blev opfundet af Webers grundlægger for 70 år siden, men med opdaterede funktioner som røgningsindstilling og det patenterede One-Touch-rengøringssystem. Dette er kulgrillen for alle, der ønsker en autentisk grilloplevelse tilsat lidt ekstra bekvemmelighed. Original Kettle E-5730 har et rummeligt grillareal på 57 cm, så du kan forberede en lækker grillmiddag til både familie og venner. Du kan tilberede maden ved direkte varme eller langtidsstege maden ved indirekte varme. Kulskinner hjælper med at holde kullene på plads, og den smarte hængslede grillrist, gør det muligt at påfylde ekstra kul uden at fjerne risten. Den særlige røgningsindstilling på spjældet sørger for den perfekte lufttilførsel til grilning ved lave temperaturer. Når du er færdig med at grille, kan du nemt ryste asken ned i den udtagelige askeopsamler og tømme den. Features:- 10-årigt garantiprogram- Grillareal, diameter: 57 cm- Porcelænsemaljereret bund og låg- Låghåndtag med varmeskjold- Indbygget termometer- Rustfrit aluminiumsspjæld- Indvendig vinkelformet lågholder- Grillrist med hængslede sider i pletteret stål- Kraftig grillrist i stål- Kulskinner- Glasforstærket nylonhåndtag m. redskabskroge- One-Touch-rengøringssystem i aluminiseret stål- Røgningsindstilling- Udtagelig rummelig askeopsamler i aluminium- Trådhylde- Robuste, vejrbestandige hjul- Montering af ben vha. fjeder-clips- Briket-målebæger- Mål (h x b x d): 107 x 65 x 67 cmTekniske informationerFarveSortVarekategoriKulgrillProducentWeberDiameter i cm57.00

1.759 kr.

Fri fragt

Trægården Kås Logo
WEBER 57CM KUGLEGRILL COVER

WEBER 57CM KUGLEGRILL COVER

Kort beskrivelse Cover til Weber 57 cm kuglegrill. Coveret er udført i polyester, der er forstærket ved UV-afvisende egenskaber. Derudover er coveret åndbart og vandafvisende, hvilket sikrer sig, at din grill ikke bliver fugtig, når den ikke er i brug. Coveret holdes let på plads ved hjælp af remm, der sikrer, at coveret ikke flyver af din grill.

550 kr.

Fragt ukendt

Hoslange

WEBER 57CM KUGLEGRILL COVER I GRÅ

WEBER 57CM KUGLEGRILL COVER I GRÅ

Kort beskrivelse Grillcover til din 57cm Weber kuglegrill. Dette cover skiller sig ud fra mængden med den pæne lyse farve, der bidrager med lys til din terrasse. Coveret demonstrerer hvordan funktionalitet og design kan gå hånd i hånd. Coveret er udført i slidstærk polyester, der er vandafvisende og åndbart. Dette betyder, at din grill aldrig står og bliver fugtig, hvilket kan forringe grillens levetid. Coveret holdes på plads ved hjælp af smarte velcroremme.

300 kr.

Fragt ukendt

Hoslange

Carl N·Kategoriansvarlig for Grill