Fodboldstøvler

PriceRunner hjælper dig med at finde det rigtige produkt

Leder du efter fodboldsko til dame eller herre?
Filtrer
Produktegenskaber
Materiale
Størrelse
Miljø & Bæredygtighed
Mål

Tilbud

Fodboldstøvler på tilbud
Nike Zoom Mercurial Vapor 15 Academy MG M

Nike Zoom Mercurial Vapor 15 Academy MG M

480 kr.589 kr.

Intersport

1000+ produkter

Fodboldstøvler adidas Samba M - Black/Footwear White/Core Black

adidas Samba M - Black/Footwear White/Core Black

Fodboldstøvle, Indendørs, Mand

599 kr.

5,0

FODBOLDSTØVLER

Almindelige spørgsmål

Selvom du teknisk set kan spille med enhver støvle i enhver position, er din bevægelse forskellig afhængig af din position, og derfor er det altid en god idé at have støvler, der passer til din positions behov.

  • Målmand: Den skal være behagelig, tilbyde et fantastisk stærkt slag og god trækkraft. SG- (blød grund, ’soft ground’) og FG-støvler (fast grund, ’firm ground’) er altid et godt bud.
  • Centralforsvarere: En solid, holdbar støvle, der kan klare glidende tacklinger. Det er en hård position, så med støvler med lidt afdæmpning kan du ikke gå galt i byen.
  • Back og wingback: En let fornemmelse med god berøringskontrol, mens den stadig giver tilstrækkelig beskyttelse.
  • Central midtbane: Med mange retningsændringer har du brug for en støvle, der har fremragende trækkraft, hjælper med at styre, men er let nok til, at du kan sprinte hen over banen.
  • Fløj: Du zoomer op og ned ad banen, så en let sko med en lille smule greb får dig forbi forsvarerne.
  • Angriber: Det handler om smidighed, hastighed og kraft. Du har brug for en støvle, der er let, tilbyder kontrol og kraft til at tage skud efter skud efter skud.

At få nye støvler kan være besværligt, fordi det altid tager et stykke tid at få dem til at passe helt perfekt. Der er et par ting, du kan gøre for at få processen med at gå dine nye fodboldstøvler til lidt mindre smertefuldt:

  1. Gå dine støvler langsomt til. Brug dem i haven, nap en tur i parken med dem, eller bare gå rundt i huset.
  2. Hav dem på i badet. Ja, den er god nok. Dette hjælper støvlen med at forme sig efter din fod. Sørg for, at vandet ikke er for varmt. Fyld dem så med avispapir og lad dem tørre naturligt.
  3. Brug dem til træning før en kamp. Introducer gradvist dine nye støvler ved at have dem på til træning, og hvis du får ondt, så skal du straks skifte til dine gamle. Bliv ved med at gøre dette, så vil du hver gang være i stand til at beholde dem på lidt længere tid.

De står for, hvilken type bane skoen og dens knopper er designet til. De fleste ligaer har regler og forskrifter, når det kommer til knopper, så sørg for at kende dem, før du køber et nyt par støvler. SG: Blødt underlag – Metalknopper, som du skruer i. FG: Fast underlag – Støbte, indbyggede knopper, der ofte er formet som knive. AG: Kunstgræs – Afrundede og støbte knopper. HG: Hårdt underlag – Kortere knopper, men flere af dem, hvilket fordeler din vægt mere jævnt. IN: Indendørs – En flad sål med sål med højt greb, der tillader hurtige sving og vridninger med masser af greb.

Annonce