Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Kufferter i alle størrelser

Du har valgt at søge efter en kuffert, og det kan der jo være mange gode grunde til, men sandsynligvis skal du nok ud og rejse. Det kræver ikke den store Einstein at regne ud, men der kan jo være mange forskellige behov, alt efter hvor du skal hen, og hvor længe du skal være væk.

Hav altid med i overvejelserne, hvor meget plads du egentlig har brug for – er der en vaskemaskine, der hvor du skal hen, eller er du nødt til at have tøj med til hver dag? Hvis det er et koldt sted, kan du måske have den samme varme trøje på flere dage i træk, mens du på et varmt sted, hvor de fleste jo sveder, nok skal have tøj med til hver eneste dag plus lidt ekstra.

Lidt om kuffertens historie

Kufferten blev oprindelig udviklet til at transportere rejsegods på ujævne og besværlige landeveje, og senere blev kufferten så tilpasset rejse på luftbåren vis. Materialerne har ændret sig meget gennem tiden, og i dag laves de fleste kufferter af letvægtsmaterialer.

Langt hovedparten af de kufferter, der laves i dag, har også hjul, sådan at kufferten er nem at transportere rundt og tage med i eksempelvis flykabinen. Før i tiden lavede man gigantiske kufferter, som der var ideelle at have med på en sørejse, og i 1950’erne var det på højeste mode med luksuriøse bagagesæt, og selv toilettaskerne skulle være overdrevet ekstravagante med eksempelvis sølvpensler.

Når du nu kigger efter en ny kuffert

Når du skal vælge en kuffert i dag, er det godt at gå efter en model, der kan holde til meget. Det er også en stor fordel, hvis din kuffert er nem at rengøre, og den skal også være rummelig. Har kufferten mange ekstra rum og fine detaljer, kan det være en stor fordel, for på den måde kan dit rejsegods bedre arrangeres i kufferten.

Du vil også takke dig selv for at vælge en kuffert, der i sig selv ikke vejer meget. På den måde er den både lettere at slæbe rundt på, ligesom den ikke optager plads og vejer ekstra kilo, som du i stedet kan pakke og have med, når du skal ud og flyve.

Filter

Vis