Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

O.b. Hygiejneartikler

1 produkter

Sorter efter popularitet

1

Relaterede butikstilbud

O.B. o.b ProComfort Mini 16p Intimpleje

O.B. o.b ProComfort Mini 16p Intimpleje

Beskrivelse En tampon med twistede baner som giver en effektiv og jævnt fordelt sugeevne. Høj sugeevne. Tamponen har et Silk Touch hylster, som gør den let at føre ind og tage ud. Passer godt til dig, der bruger tampon for første gang, eller som har lille blødning. To små genlukkelige æsker som er praktiske at have med sig i håndtasken. 16-pak. Detaljer Mærke: O. B. Farve: Hvid Artikelnr: 371129-0001 Skønhed / Intimprodukter / Intimpleje Download pressebillede

29 kr.
74 kr.inkl. fragt
Nelly.com
O.B. o.b ProComfort Normal 16p Intimpleje

O.B. o.b ProComfort Normal 16p Intimpleje

Beskrivelse En tampon med twistede baner som giver en effektiv og jævnt fordelt sugeevne. Høj sugeevne. Tamponen har et Silk Touch hylster, som gør den let at føre ind og tage ud. Passer bedst til let eller mellem blødning. To små genlukkelige æsker som er praktiske at have med sig i håndtasken. 16-pak. Detaljer Mærke: O. B. Farve: Hvid Artikelnr: 371130-0001 Skønhed / Intimprodukter / Intimpleje Download pressebillede

29 kr.
74 kr.inkl. fragt
Nelly.com
O.B. Pro Comfort tampon super plus 16 stk.

O.B. Pro Comfort tampon super plus 16 stk.

O.B. Pro Comfort tampon super plus er specielt velegnettil moderate og kraftige blødninger.Dosis og anvendelseAnvendes i forbindelse med menstruation.

40 kr.
69 kr.inkl. fragt
apotekeren.dk
O.B. ProComfort - Normal - 16 stk

O.B. ProComfort - Normal - 16 stk

Få god og usynlig beskyttelse med O.B. ProComfort - Normal.O.B. ProComfort er den eneste tampon med snoede kanaler og SilkTouchTM overflade, som binder væsken sikkert i tamponen. De snoede kanaler leder væsken ind i tamponen, og SilkTouchTM overfladen indkapsler sikkert og effektivt væsken. Kanalerne i o.b. ProComfort er dybere end de tidligere lige kanaler, hvilket gør, at menstruationen absorberes jævnt i hele tamponen. De snoede kanaler bidrager også til, at tamponens absorbtionsevne bliver større, og det gør derfor absorptionen mere effektiv. Den silkelignende overflade gør dem lettere at føre ind samt tage ud igen. De glider lettere, våde såvel som tørre. O.B ProComfort fås i mange forskellige størrelser, så du kan finde en der passer perfekt til dig, afhængigt af hvor meget du bløder. O.B. ProComfort - Normal anbefales til de dage med let til moderat blødning. Indhold: 16 stk.

35 kr.
64 kr.inkl. fragt
Med24.dk
O.B Pro Comport mini tamponer 16 stk.

O.B Pro Comport mini tamponer 16 stk.

O.BPro Comportmini tamponer er med til at beskytte livmoderen og er letteat indføre.Dosis og anvendelseAnvendes i forbindelse med menstruation.

40 kr.
69 kr.inkl. fragt
apotekeren.dk
o.b. Super Tampon Applicator 16 stk.

o.b. Super Tampon Applicator 16 stk.

o.b.Super Tampon Applicator er en tampon med nyt og forbedret indføringshylster i plast. Den har bedre kvalitetog erlettere athåndtere.o.b.Super Tampon Applicator er med kurvede linier -for bedre absobering -samt ECF fibrer.Dosis og anvendelseo.b.Super Tampon Applicator anvendes i forbindelse med menstruation.

36 kr.
65 kr.inkl. fragt
apotekeren.dk
o.b. Normal Tampon Applicator 16 stk.

o.b. Normal Tampon Applicator 16 stk.

o.b.Normal Tampon Applicator er en tampon med nyt og forbedret indføringshylster i plast, somgiverbedre kvalitet samt lettere håndtering.o.b.Normal Tampon Applicatorhar kurvede linier -for bedre absobering -samt ECF fibrer.Dosis og anvendelseo.b.Normal Tampon Applicator anvendes i forbindelse med menstruation.

36 kr.
65 kr.inkl. fragt
apotekeren.dk
O.B. ProComfort - Mini - 16 stk

O.B. ProComfort - Mini - 16 stk

O.B. ProComfort - Mini er velegnet til dig der skal til at bruge tampon for første gang.O.B. ProComfort er den eneste tampon med snoede kanaler og SilkTouchTM overflade, som binder væsken sikkert i tamponen. De snoede kanaler leder væsken ind i tamponen, og SilkTouchTM overfladen indkapsler sikkert og effektivt væsken. Kanalerne i o.b. ProComfort er dybere end de tidligere lige kanaler, hvilket gør, at menstruationen absorberes jævnt i hele tamponen. De snoede kanaler bidrager også til, at tamponens absorbtionsevne bliver større, og det gør derfor absorptionen mere effektiv. Den silkelignende overflade gør dem lettere at føre ind samt tage ud igen. De glider lettere, våde såvel som tørre. O.B ProComfort fås i mange forskellige størrelser, så du kan finde en der passer perfekt til dig, afhængigt af hvor meget du bløder. O.B. ProComfort - Mini anbefales til dig der bruger tampon for første gang, eller til dage med let blødning. Indhold: 16 stk.

33 kr.
62 kr.inkl. fragt
Med24.dk
O.B. Pro Comfort tampon normal 16 stk.

O.B. Pro Comfort tampon normal 16 stk.

O.B. Pro Comfort tampon normal er specielt velegnet til lette og moderate blødninger.Dosis og anvendelseAnvendes i forbindelse med menstruation.

40 kr.
69 kr.inkl. fragt
apotekeren.dk
Log ind

Bliv gratis medlem