Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

TENA Trusseindlæg

Relaterede butikstilbud

TENA Lady Discreet Ultra Mini, 28 stk

TENA Lady Discreet Ultra Mini, 28 stk

Trusseindlæg beregnet til mindre lækage fx. forbindelse med aktivitet. TENA Lady Discreet Ultra Mini er en diskret, komfortabel beskyttelse, som gør at du kan have et aktivt liv uden at føle stress over utæthed.Trusseindlæget har en unik, tynd kerne, som kan absorbere mere end et almindeligt trusseindlæg. Derudover indeholder det mikroperler, som indkapsler væske og fjerner fugt. Overfladen er perforeret og holder din hud fin og tør, og er desuden så silkeblød og skånsom mod huden, at du hurtigt glemmer at du har trusseindlæg på.Alle bind og indlæg fra TENA Lady beskytter mod lækage, lugt og fugt. Tredobbelt beskyttelse som du kan stole på!Fakta:En pakke indeholder 28 stk. trusseindlægLængde: 19,2 cmDermatologisk testet.Varemærke: TENA

54 kr.
83 kr.inkl. fragt
Butik21
TENA Lady Discreet Ultra Mini Plus, 24 stk

TENA Lady Discreet Ultra Mini Plus, 24 stk

Dette trusseindlæg egner sig til mindre urinlækage, for eksempel når du er aktiv, men også ved host og nys. TENA Lady Discreet Ultra Mini Plus er en diskret, behagelig beskyttelse, der gør at du kan føle dig selvsikker og veltilpas, altid. TENA Lady Discreet Ultra Mini Plus er lidt længere i faconen, 21 cm. Trusseindlægget er fremstillet med TENAs microPROTEX-teknologi og har en dobbelt så stor sugeevne som almindelige trusseindlæg. Det lille bind har en tynd kerne, der med samme indkapsler væske. Det holder huden tør og fin, og den bløde, skånsomme overflade gør indlægget rart at have på. Alle bind og trusseindlæg fra TENA Lady beskytter mod lækage, lugt og fugt. Tredobbelt beskyttelse som du kan stole på!Fakta:En pakke indeholder 24 stk. trusseindlæg.Længde: 21 cmDermatologiskt testet.Varemærke: TENA

54 kr.
83 kr.inkl. fragt
Butik21
Tena Lights by Tena Liner 24 stk.

Tena Lights by Tena Liner 24 stk.

Tena Lights by Tena Liner 24 stk. Beskrivelse Designet for kvinder der foretrækker et lidt længere trusseindlæg. De er formet til at følge din krop, og trusseindlægget er kun 3 mm tykt. Ligeså tynde og diskrete, som almindelige trusseindlæg, men absorberer dobbelt så meget og hurtigere!

30 kr.

Fragt ukendt

Billigmedicin

TENA Lady Ultra Mini, 28 stk.

TENA Lady Ultra Mini, 28 stk.

Til dig, der har brug for et ultratyndt trusseindlæg, der suger dobbelt så meget væske, som et almindeligt trusseindlæg.Sådan bruger du TENA Lady Ultra MiniSæt indlægget fast i trusserne ved hjælp af klæbestrimlen på bagsiden. Overfladen er exceptionelt blød og behagelig mod huden. Lækker du nogle få dråber urin, kapsles urinen straks ind i indlæggets kerne.Trusseindlæggets materialer forhindrer, at der udvikler sig lugt fra urinen. Du kan føle dig tør og sikker.Gode råd og tips om TENA Lady Ultra Mini [/size]Brug TENA Lady Ultra Mini i stedet for et almindeligt trusseindlæg, hvis du lækker bittesmå mængder urin. TENA-produktet er nemlig specielt designet til at opsuge den tynde urinvæske, hvor et almindeligt trusseindlæg er designet til udflåd og tyktflydende væske fra menstruationen.Lev livet, som du plejer. Dyrk sport, grin, host, nys. Ingen grund til bekymring, når du nemt kan få hjælp med et lille urinabsorberende trusseindlæg. Indhold: 28 stk.

68 kr.
138 kr.inkl. fragt
MitLiv.dk
Tena Lady Ultra Mini plus 24 stk.

Tena Lady Ultra Mini plus 24 stk.

24 stk. Tena Ultra Mini Plus trusseindlæg Sugeevne: 1,5 / 8

37 kr.

Fragt ukendt

Billigmedicin

Tena Lady Discreet Normal 12 stk.

Tena Lady Discreet Normal 12 stk.

12 Tena Lady discreet Normal trusseindlæg. TENA Lady Normal er velegnet kvinder, der har brug for let beskyttelse. TENA Lady Normal er formet som et bind og passer perfekt, idet det følger kroppens naturlige former. Det ydre åndbare lag lader luften cirkulere. Produktet er desuden udstyret med Dry Fast Core og TENA Odour Control, så du føler dig ekstra frisk og veltilpas dagen igennem.

37 kr.

Fragt ukendt

Billigmedicin

Log ind

Bliv gratis medlem