Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Stole

1000+ produkter
Sorter efter popularitet
Navn
Pris
Vurdering
Butikker
Popularitet

Relaterede butikstilbud

Profilbillede
Hanna Vesterberg·Kategoriansvarlig for Møbler

Stole

I Østen er det meget almindeligt at sidde på gulvet, både når man spiser, og når man slapper af. Det er vi ikke vant til i den vestlige verden. Vi foretrækker tværtimod at have stole eller andre møbler, som vi kan sidde på eller ligge i, stående rundt omkring i alle de forskellige rum i vores hjem.

I de fleste hjem er der derfor en pæn mængde stole, når vi tæller dem alle sammen med. Oveni kan vi så lægge det antal stole, som vi har stående ude i haven, på terrassen eller altanen. Og derudover har mange af os også nogle klapstole eller foldestole, som vi kan tage med på turen ud i det blå, når vi skal se børnene spille fodboldkamp, eller når vi skal på jagt eller fisketur.

Stole til køkken og stue

Der findes mange forskellige stole til forskellige formål. De fleste af os foretrækker spisebordsstole rundt om spisebordet og lænestole ved sofabordet. Men det er selvfølgelig helt op til dig at indrette dig på en anden måde, hvis du foretrækker det, eller har lyst til at udfordre det, vi plejer at gøre.

I stuen er det rart med en god og afslappet lænestol, hvis der er plads til det. For sofaen har stadig førsteprioritet i de fleste stuer, hvis vi skal vælge. En fin gyngestol er også hyggelig i stuen eller køkkenalrummet. Og i mange nye køkkener, der efterhånden er blevet til ganske store køkkenalrum, er der ikke bare køkkenstole rundt om køkkenbordet. Der er også plads til et par barstole og en ekstra bordplads, måske til en hurtig gang morgenmad.

Stole til alle rum i hjemmet

På hjemmekontoret foretrækker vi en god kontorstol – og måske en behagelig armstol, hvis pladsen tillader det. På børneværelserne ser vi også tit kontorstole og sækkestole – og derudover er de såkaldte gamerstole også blevet populære, så børnene sidder godt i de mange spilletimer på værelset.

Der er ingen tvivl om, at vi foretrækker at kunne sidde ned overalt. Selv i entreen og på badeværelset har mange en stol eller bænk stående, hvis behovet for at sidde pludselig skulle komme over os. Og selv i soveværelset, hvor sengen ellers er inden for rækkevidde, lykkes det os ofte at få klemt en stol ind.

Komfort eller god stil – eller begge dele

Når vi skal vælge stole, vælger vi selvfølgelig først og fremmest efter formålet. Men derudover vælger vi i høj grad også ud fra pris, komfort og stil. For nogle af os er det vigtigste, at stolen ikke er for dyr. For andre betyder komforten mere end alt andet. Hvis blot man sidder godt i den, betyder det ikke helt så meget, hvordan den ser ud. Og for andre igen er det udseendet og stilen, der er det altafgørende.

Stolen skal være flot, opsigtsvækkende, anderledes, i den helt rigtige stil eller noget helt andet, der er vigtigt. Og så er vi nok mange, der i virkeligheden håber at kunne få det hele i én stol, der er flot at se på, god at sidde i og ikke alt for dyr.