Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Bålsted

22 produkter
Sorter efter popularitet

Relaterede butikstilbud

Bon-fire bålsæt m. bålfad snobrødspind & spydholder

Bon-fire bålsæt m. bålfad snobrødspind & spydholder

Bålsted\nBon-fire bålsæt indeholder tre dele: Bålfad samt snobrødspind med dertilhørende spydholder. Med dette sæt er du garanteret et hyggeligt samlingspunkt for familien og vennerne. Det passer perfekt til haven, og givet et flot og rustikt udseende. Samtidig er bålstedet hævet, således din plæne ikke tager unødigt skade. Bålfadet ruster efter brug og er med til at give stedet endnu mere patina.nbsp;\nSættet består af:\n\n1 stk. bålfad (1531033)\n4 stk. snobrødspinde (1280396)\n4 stk. spydholdere\n\nSpecifikationer for Bon-fire bålsted\n\nMateriale: Stål\nDiameter: Oslash;70 cmnbsp;\nVægt: 7,2 kg\n\nSpecifikationer for Bon-fire snobrødspind\n\nMateriale: Sort emalje m/træskaft\nLængde: 140 cm\n\nSpecifikationer for Bon-fire spydholder\n\nMateriale: Stål\nLængde: 6 cm\nHøjde: 35 cm\n

999 kr.
1.088 kr.inkl. fragt
10-4
Bålfad m/luftindtag, Ø80x30cm, Sort

Bålfad m/luftindtag, Ø80x30cm, Sort

Produktspecifikationer: Bredde: 0,80 m. Længde: 0,80 m. Højde: 0,30 m. Materiale: Stål Farve: sort Vægt: 14 kg. Stærke og holdbare materialer Vedligeholdelsesfri Naturligt sort stål Bålfadet får naturlig patina over tid Rust vil opstå i overfladen Indbyggede håndtag Luftindtag til det perfekte bål Bålfad i vedligeholdelsesfrit sort stål til brænde. Med dette rustikke og kraftige bålfad kan du se frem til mange timer udendørs med et smukt og hyggeligt bål. Du kan vælge at have bål blot for den stemning og varme, det skaber, eller du kan bruge gløderne til snobrød, popcorn eller til at riste skumfiduser. Bålfadet har to integrerede håndtag, der gør det nemt at flytte fadet, når det ikke er i brug. Sikkerhedsanvisning: Vi anbefaler, at du køber et gnistfang til dit bålfad af sikkerhedsmæssige årsager. Gnistfangeren forhindrer gnister i at springe væk fra bålet, og samtidig reducerer det brugen af brænde lidt, da det regulerer forbrændingen i bålfadet. Vær venligst opmærksom på, at dette bålfad i naturligt sort stål er ubehandlet og derfor vil overfladen begynde at ruste på et tidspunkt. Dette er meningen, da det giver bålfadet en smuk, gyldenbrun patina. Rust vil ikke have nogen indflydelse på funktionaliteten.

1.260 kr.
1.379 kr.inkl. fragt
Dancover
Bålfad, Ø60x45cm, Sort

Bålfad, Ø60x45cm, Sort

Produktspecifikationer: Bredde: 0,60 m. Længde: 0,60 m. Højde: 0,45 m. Materiale: Stål Farve: sort Vægt: 18 kg. Stærke og holdbare materialer Vedligeholdelsesfri Naturligt sort stål Bålfadet får naturlig patina over tid Rust vil opstå i overfladen Indbyggede håndtag Opbevaringsplads til ekstra brænde Bålfad i vedligeholdelsesfrit sort stål til brænde. Med dette rustikke og kraftige bålfad kan du se frem til mange timer udendørs med et smukt og hyggeligt bål. Du kan vælge at have bål blot for den stemning og varme, det skaber, eller du kan bruge gløderne til snobrød, popcorn eller til at riste skumfiduser. Bålfadet har to integrerede håndtag, der gør det nemt at flytte fadet, når det ikke er i brug. Vær venligst opmærksom på, at dette bålfad i naturligt sort stål er ubehandlet og derfor vil overfladen begynde at ruste på et tidspunkt. Dette er meningen, da det giver bålfadet en smuk, gyldenbrun patina. Rust vil ikke have nogen indflydelse på funktionaliteten.

1.375 kr.
1.519 kr.inkl. fragt
Dancover
Log ind

Bliv gratis medlem