Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
  1. Havetilbehør

Havetilbehør

1000+ produkter
Sorter efter popularitet

Relaterede butikstilbud

Luksus Stålcarport - 36,5 m2 dobbelt

Luksus Stålcarport - 36,5 m2 dobbelt

Eksklusiv luksus stålcarport dobbeltDenne dobbelt stålcarport er i et moderne design og med en flot finish, der passer til alle typer af huse. Materialerne er udført i galvaniseret stål som sikrer en lang levetid og med et minimum af vedligehold, der gør, at også efter mange år vil carporten være så god og flot som ny.Grundet carportens bredde kan man nemt køre 2 biler ud og ind ved siden af hinanden, og de 4 ben er placeret så bildørene kan åbnes uden risiko for skrammer. Tagmaterialet er 16mm røgfarvede termoplader, der forebygger kondensdryp.Stålcarporten leveres som et komplet byggesæt med tegninger der viser ”step by step” hvordan den monteres.Ekskl. nedløbsrør. Produktinformationer:Dansk designFlot finishVarmgalvaniseret stål konstruktionMinimal vedligeholdelse16mm røgfarvet termotagNem monteringMål B608 x L520 cmHøjde til underkant rem 1.9m – 2,0mInformation og dokumenter:Montage- / Brugsvejledning

26.999 kr.

Fri fragt

Trægården Kås
Carl N·Kategoriansvarlig for Havetilbehør

Dykpumper - Når uheldet er ude

Skal du have fjernet vand fra kælderen, haven eller gården, så er en dykpumpe en rigtig god løsning. Dykpumpens simple men gennemtænkte system gør at den kan bruges til mange formål.
Dykpumpen kan naturligvis også bruges til mange andre formål end generelle uheld, eksempelvis til at pumpe vand op til havevanding eller holde cirkulation i din swimmingpool eller lille sø i haven. Der er mange måder at bruge den på, og dets enkle system er driftsikkert og effektivt.

Det er det første skridt, at erhverve eller leje sig en dykpumpe hvis du har fået en alvorlig vandskade i kælderen, men den kan som nævnt bruges til andre ting også.

Står området ofte under vand?

Står du med et rum eller er stykke jord, der ofte står under vand er en dykpumpe en god løsning på problemet. Dykpumpen er udstyret med en kontrolventil, der automatisk starter din dykpumpe når vandet stiger på din jord eller i din kælder. På den måde har du hele tiden en vagt i kælderen og bliver sparet for ubehagelige overraskelser.

Er det kælderen i huset, skal indledningen af vand naturligvis stoppes permanent, men er det et stykke jord du vil dræne, men ikke udtørre, er det en rigtig løsning. Ligesom når den redder dig fra den akute skade og gør det muligt for dig at få tørret din kælder. Den er en vigtig brik i at en vandskade ikke kommer til at brede sig til flere dele af huset, igennem skimmel og råd.

Du kan både leje og købe en dykpumpe

Afhængig af hvilke behov du har kan du enten leje eller købe dig en dykpumpe. Du starter med at konkretisere dit behov. Når du så ser de forskellige tilbud, kan du opveje hvad der bedst kan betale sig for dig. Skal den bruges til havens lille sø, eller til permanent dræning af et område, er det en god ide at erhverve sig en pumpe.

Er det en enkel dræning du har brug for, kan det muligvis bedre betale sig at leje. Det er op til dig. Alternativt kan du altid sammenligne priser på dykpumper her via PriceRunner.

Populære søgninger i Havetilbehør