Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Fiskars og kendetegnet: Den orange farve

Fiskars er lig med kvalitetsredskaber til hjem, have og fritid – og sådan har det været helt siden 1649, hvor Fiskars begyndte at producere redskaber i byen Fiskars i Finland. Fiskars saksen med det orange håndtag kender alle vist. Da Fiskars lancerede den i 1967, var det verdens første saks med plastikhåndtag. Siden er saksene med det orange håndtag blevet solgt i mere end en milliard eksemplarer verden over.

Fiskars til haven

I de fleste danske hjem ligger der helt sikkert en Fiskars saks med orange håndtag i køkkenskuffen. Og derudover er Fiskars ikke mindst kendt for sine haveredskaber i meget høj kvalitet. De fleste danske haver og haveskure kan uden tvivl fremvise mindst et og sikkert flere eksemplarer af Fiskars haveredskaber.

Det meget brede sortiment rummer alt, hvad man kunne få brug for, når det gælder redskaber til havebrug – fra snerydning om vinteren til græsslåning om sommeren. Først og fremmest er der alt inden for beskæresakse, grensakse, hækkesakse, knive og alverdens andre havesakse i alle størrelser og til alle tænkelige situationer. Der er også alle de traditionelle Fiskars haveredskaber med langt skaft som koste, river, skovle og spader.

Tag børnene med på havearbejde

De fleste børn elsker at være ude i haven for at lege, gynge, spille fodbold eller grave i sandkassen. Og i hvert fald de mindste af dem elsker også at få ansvar og hjælpe til i haven. Det er meget lettere for dem, hvis de har haveredskaber, der passer til deres størrelse.

Fiskars har et fint sortiment af haveredskaber i børnestørrelse; alle er lavet i flotte og glade farver. Så lad børnene få deres egen skovl, kost, rive, spade, løvrive og vandkande og giv dem nogle overskuelige opgaver i haven. Og lad dem plante deres egne planter, som de kan vande, passe på og se vokse frem – og høste med stolthed, når det er tid.

Filter1

Vis