1. Tøj & tilbehør
  2. Accessories
  3. Ure

Daniel Wellington(2098)

Daniel Wellington ure er blevet et ret stort hit landt både kvinder og mænd. Langt de fleste ure fra Daniel Wellington er nemlig unisex. Og selvom manden går med det samme Daniel Wellington ur som kvinden, ser ingen af dem hverken mere maskulin eller feminin ud end den anden. Urene har nemlig den fantastiske egenskab, at ligegyldigt hvem der har det på, så understreger det blot personens stil. Daniel Wellington urene er utroligt stilrene og klassiske, og kombineret med for eksempel de farvede remme giver det et anderledes og smukt ur. Bonusinfo: Alle urene er opkaldt efter steder i England.

...

Ure fra Daniel Wellington

Et Daniel Wellington ur har et tidløst, enkelt og minimalistisk design med kun få funktioner. Uret er elegant, og det matcher fint til mange forskellige lejligheder og stilarter. Urværket er et japansk kvartsurværk. Alle ure er analoge og urkassen er af rustfrit stål. Urets lave profil giver en særlig fordel, når du bærer det under et skjorteærme eller et tætsiddende bluseærme.

Et Daniel Wellington ur kan supplere både et eksklusivt look til business eller fest og et afdæmpet, stilrent look til hverdag. Mange af modellerne findes som både dame- og herreur, så det er muligt som par at bære matchende ure.

Skift remmen og tilpas stilen

Når du køber et Daniel Wellington ur, leveres det med den rem, som modellen er født med – enten en læderrem, en Nato-rem eller en Nato/læderrem.

Natoremmen er af nylon, og den fås i forskellige farvekombinationer. Læderremmen fås i flere farver og i flere typer læder. Ideen bag designet er, at du skifter remmen ud i forhold til den anledning, hvor du bærer uret. På den måde kan du give uret et udtryk, som er mere eller mere formelt, og dit ur bliver en del af din personlige fremtræden.

Filter1

Vis
Log ind
Bliv medlem