Grafikkort

PriceRunner hjælper dig med at finde det rigtige produkt

Hvilket budget har du forestillet dig til grafikkortet?
Filtrer
Serie
Produktegenskaber
Tilslutninger
Display
Hukommelse
Strømforsyning
Kompatibilitet
Mål

Tilbud

Grafikkort på tilbud
Inno3D GeForce RTX 4090 ICHILL X3 HDM 3xDP 24GB

Inno3D GeForce RTX 4090 ICHILL X3 HDM 3xDP 24GB

14.543 kr.16.240 kr.

CompuMail

1000+ produkter

Grafikkort ASUS GeForce RTX 3060 Ti Dual Mini OC V2 HDMI 3xDP 8GB
ASUS Logo
100+ overvåger

ASUS GeForce RTX 3060 Ti Dual Mini OC V2 HDMI 3xDP 8GB

GeForce RTX 3060 Ti

3.661 kr.

4,8

GRAFIKKORT

Almindelige spørgsmål

Grafikkort eller GPU (Graphics Processing Unit) er, som det engelske navn antyder, en separat processor på computeren til at håndtere grafik, video og billede. Kort sagt er det en ekstra processor til at aflaste computerens hovedprocessor. Ofte er der en grafikchip integreret i den almindelige processor, hvilket er fint til surfing og kontorarbejde. Men hvis du vil spille moderne spil, eller du arbejder med tunge, grafiske opgaver, har du brug for et seperat grafikkort med mere kraft.

Det er nemt. Hold ctrl, shift og esc nede på en Windows-computer for at åbne joblisten. Under fanen Ydeevne finder du GPU og din grafikkortmodel. Hvis du har flere grafikkort, som nogle bærbare computere har, vises begge kort under GPU 0 og GPU 1.

Hvis du vil spille spil, skal du selvfølgelig tjekke systemkravene til de spil, du gerne vil spille. PC-spil deler systemkrav i to klasser: minimum og anbefalet. Det billigste er selvfølgelig at gå efter minimumskrav, men så vil du ikke være i stand til at spille spillet med alle detaljer og effekter slået til. Hvis du i stedet går efter de anbefalede krav, kan du spille spillet med alle de krævende effekter. Derudover kan du bruge et bedre grafikkort i længere tid.

Annonce