Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

DVD og Blu-Ray afspillere

(203)

Selvom streaming kun bliver større og større, er der stadig mange, der sværger til den fysiske skive og DVD- eller Blu-ray-afspilleren. Nogle foretrækker billed- og lydkvaliteten på en Blu-ray eller DVD, mens andre bare godt kan lide at have en fysisk samling af film. Til forskel fra streaming kan man af gode grunde ikke få en app, der kan afspille filmene. Her er en DVD- eller Blu-ray afspiller påkrævet, og vi har naturligvis samlet de bedste priser på DVD- og Blu-ray-afspillere til dig. I vores prisoversigt kan du derfor finde din næste DVD- eller Blu-ray-afspiller, uanset om den skal kunne gå på nettet, have apps installeret, afspille dine medier fra computeren eller noget helt fjerde.

...

Stort udvalg af Blu-Ray og DVD afspillere

Den tekniske forskel på DVD og Blu-ray teknologi er, at formater såsom DVD, DVD RAM, DVD-R og DVD-RW bruger en rød laser til at læse og skrive data. Blu-ray, som navnet antyder, bruger en blå laser, hvilket tillader mere data at blive opbevaret på mindre plads. Det betyder, at en Blu-ray disc har den samme størrelse som en DVD afspiller, men indeholder langt større lagerkapacitet.

Blu-ray teknologi giver en uovertruffen billedeoplevelse, tilbyder enorm opbevaringskapacitet (500 GB harddisk), mulighed for at dele via netværk, superb billedkvalitet, samt muligheden for at optage to kanaler samtidig.

Transportable afspillere

Transportable DVD afspillere har fem til ti tommer skærme, der kan rotere, robuste karme, mulighed for at blive monteret på en bils nakkestøtte, strømforsyning, genopladelige batterier, høretelefoner og et audio/ video kabel. Visse modeller kommer med indbygget FM radio modtagere og nogle har dobbelt-skærme.

Filter

Vis