Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Topmadras

100+ produkter
Sorter efter popularitet
Navn
Pris
Vurdering
Butikker
Popularitet

Relaterede butikstilbud

U Split topmadras 180x200x5 cm - ProSleep - Memory skum

U Split topmadras 180x200x5 cm - ProSleep - Memory skum

Topmadras - 180x200x5 cm - U-split Denne ProSleep topmadras med split i toppen har en trykaflastende memory foam kerne på 50 mm, som former sig efter din krop og vægt, hvilket øger blodgennemstrømningen under søvn og giver den bedste støtte til hele kroppen. En perfekt topmadras til elevationsseng - KUN split i toppen. Disse topmadrasser følger rygsøjlens naturlige kurve og giver en optimal støtte til ryg, nakke og skuldre. Ekstra komfortabel topmadras, der hjælper dig til en god søvn. Europæisk U split topmadras - Top kvalitet Vores ProSleep topmadrasser er produceret i Europa og er kendetegnet ved høj kvalitet, til en fornuftig pris. Ved forsendelse er topmadrassen vacum pakket, derfor tager det et par timer, før den er foldet ud til fuld størrelse og kan tages i brug.

1.299 kr.

Fri fragt

Soveland
Budget elevationsseng - gråt stof (140x200), Inkl. topmadras, pocket

Budget elevationsseng - gråt stof (140x200), Inkl. topmadras, pocket

Komplet elevationsseng i 140x200 cm. Her præsenterer vi en eksklusiv elevationsseng fra dansk producent. Her får du en rigtig god elevationsseng, som du kan bruge i mange år frem. Med sengen får du en. trådløse fjernbetjening, så du kan justere sengen som du har lyst til.Metalbenene medfølger selvfølgelig. Øvrigt info om madrasser og kvalitet: Topmadras: 1 stk topmadrasser i 40 mm. polyetherskum, som er langtidsholdbar og giver en fast liggekomfort. Fjederindlæg i madras:250 pocketfjedre pr. kvm. i madrassen, som er indelt i komfortzoner, hvilket betyder af madrassen tager højde for den enkelte kropsdel, og giver dig den støtte du har brug for, samtidig med at den tilpasser sig din liggeposition. Polstring i madras:20 mm polyetherskum.

6.399 kr.

Fri fragt

Bobo
Topmadras fra ProSleep - Trykaflastende - 70x200x5 cm

Topmadras fra ProSleep - Trykaflastende - 70x200x5 cm

Topmadras med kerne af memory skum ProSleep topmadras 70x200 cm, tilpasser sig kroppens form og øger blodgennemstrømningen under søvnen. ProSleep topmadras følger rygsøjlens naturlige kurve og giver en optimal støtte til ryg, nakke og skuldre. De 50 mm trykaflastende skum i topmadrassen tilpasser sig din individuelle soveposition og giver den ideelle støtte, til en god nats søvn. Specifikationer Fyld: 50 mm trykaflastende memory-skum Betræk: 100% poly stretch Størrelse: 70x200 cm Allergivenlig Ergonomisk støttende Oeko-Tex 100 certificeret Vaskbart betræk, 40°C Leverandør: ProSleep - Støtte og komfort Ved forsendelse er topmadrassen vacum pakket, derfor tager det et par timer, før den er foldet ud til fuld størrelse og kan tages i brug.

599 kr.

Fri fragt

Tekstilladen.dk
Budget kontinentalseng - 140x200, inkl. topmadras

Budget kontinentalseng - 140x200, inkl. topmadras

Super komfortabel komfortabel kontinental seng, som er utroligt behagelig at ligge i. Sengen er dansk, der producerer senge af virkelig høj kvalitet. 140 x 200 kontinental seng er i et køligt og enkelt design, der passer ind overalt. Denne budget kontinentale seng er for ham / hende, der værdsætter god komfort, kvalitet og design meget til en rimelig pris. OBS: på billedet er vist 2 x 70x200 boksmadrasser, men sengen vil blive leveres med 1x 140x200 boksmadras. En kontinental seng består af flere madrasser, som giver et højere niveau af komfort og en bedre søvnoplevelse. Med denne kontinentale seng vil du som bruger finde ud af, at du træder ud af sengen og ikke op seng, hvilket karakteriserer denne kontinentale seng. Den kontinentale sengen platform er lavet af en kasse madras. Den øverste madras i sengen består af en reversibel 5-sædersfjedermadras. Kombinationen af ??disse to madrasser er, at de samarbejder, hvilket bidrager til en bedre nats søvn. Du kan vælge mellem et medium og en fast fjedermadras.Hvilken madrasfasthed du skal vælge afhænger af din kropsvægt. Vi anbefaler, at du vælger en almindelig springmadras, hvis din kropsvægt er omkring 75 kg. Hvis du vejer over 100 kg, anbefaler vi at se en seng med multipocket fejdre, da denne type giver mere fasthed. En topmadras leveres med en 40 mm poly top med 10 cm runde metalben.

4.599 kr.

Fri fragt

Bobo
Cloud H-split Topmadras 180x200x8 cm

Cloud H-split Topmadras 180x200x8 cm

Memory Topmadras - 180x200x8 cm Luksus topmadras med en 60 mm trykaflastende memory foam kerne på 60 mm, som former sig efter din krop og vægt, hvilket øger blodgennemstrømningen under søvn og giver den bedste støtte til hele kroppen. Det originale Celsius materiale bliver også kaldt "memory skum" eller "viskoelastisk skum" og er især kendt for at absorberer bevægelse og distribuerer din kropsvægt for maksimal komfort. Celsius topmadrassen er trykaflastende med en åben cellestruktur, som giver dig millioner af støttepunkter. Aftageligt og vaskbart soft touch betræk med antibakteriel bambus. 3D kant på siden for bedre ventilering. Dansk produceret topmadras - Top kvalitet Denne Cloud topmadras er produceret i Danmark og er kendetegnet ved høj kvalitet, til en fornuftig pris. Medium fasthed, der passer til alle aldre. Aftageligt og vaskbart betræk. Kan vaskes ved 40 grader og ligge tørres.

3.995 kr.

Fri fragt

Soveland
Hanna Vesterberg·Kategoriansvarlig for Senge og Madrasser