Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Columbus Globus

Relaterede butikstilbud

Globus Duorama 34 cm

Globus Duorama 34 cm

Stilren og lækker, større globus fra tyske Columbus, en af verdens ældste producenter af globusser. DUORAMA er deres flagskibsserie af globusser med vegetationsgeografisk kort, som med klare farver giver dig et detaljeret billede af Jorden. DUORAMA har et dobbelt kort. Med lyset slukket viser den, med en detaljeret topografisk illustration, der næsten ligner et satellitfoto, hvordan vegetation, hav og gletsjere fordeler sig over jordens overflade. Med lyset tændt gennemlyser det et underliggende lag, og viser dig tydeligt aktuel politisk information med alle landegrænser og landenes overflader i forskellige farver. Alla DUORAMA er forsynet med indbygget belysning. Du slutter globussen til en almindelig stikkontakt, og ledningen løber ud gennem sydpolen. Den stilrene, blanke fod er konstrueret af rustfrit stål. Det detaljerede kort med sine klare farver, minder om et satellitfoto, og den er manuelt monteret med på kloden. Når du køber din DUORAMA medfølger der altid en glødepære som er formonteret i globussen, og den er let at udskifte, når det bliver nødvendigt. Alle tekster er på engelsk og skalaen er 1:38 000 000.

1.859 kr.
1.908 kr.inkl. fragt
Globusser
Globus Royal 34 cm

Globus Royal 34 cm

Globus med lys. Globusser med indbygget belysning er perfekte for dig, som vil have en dekorativ udsmykning i rummet. Du ønsker sikkert også et stemningsfuldt lys og en drømmende atmosfære i dit hjem. Columbus Royal er en lækker globus med håndlimede kort i en stil, som minder om et satellitfoto. Foden og meridian-stangen er af metal. Duorama gør dine venner meget imponerede. Det smukke kort i gammeldags farver giver dig mulighed for at studere miljø, vegetation og bjergkæder. Kortet har udarbejdet til i høj grad at modstå solblegning og andre ydre påvirkninger. Alle stednavne er placeret efter nutidens verdensbillede. Alle navne er på engelsk. Læg især mærke til, hvor elegant stålmeridianen giver din Duorama et ekstra stabilt udtryk. Vi sender en glødepære med til din globus uden ekstra omkostninger.

1.859 kr.
1.908 kr.inkl. fragt
Globusser
Globus Royal 40 cm

Globus Royal 40 cm

Globus med lys. Globusser med indbygget belysning er perfekte for dig, som vil have en dekorativ udsmykning i rummet. Du ønsker sikkert også et stemningsfuldt lys og en drømmende atmosfære i dit hjem. Columbus Royal er en lækker globus med håndlimede kort i en stil, som minder om et satellitfoto. Foden og meridian-stangen er af metal. Duorama gør dine venner meget imponerede. Denne model er ekstra stor, hele 40 cm i diameter. Det smukke kort i gammeldags farver giver dig mulighed for at studere miljø, vegetation og bjergkæder. Kortet har udarbejdet til i høj grad at modstå solblegning og andre ydre påvirkninger. Alle stednavne er placeret efter nutidens verdensbillede. Alle navne er på engelsk. Læg især mærke til, hvor elegant stålmeridianen giver din Duorama et ekstra stabilt udtryk. Vi sender en glødepære med til din globus uden ekstra omkostninger.

2.589 kr.
2.638 kr.inkl. fragt
Globusser
Log ind

Bliv gratis medlem