Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
  1. Leifheit Brugskunst

Leifheit Brugskunst

0 produkter

Sorter efter popularitet
Vi kunne ikke finde nogen produkter, der matcher din nuværende filtrering.

Vi kunne ikke finde nogen produkter, der matcher din nuværende filtrering.

1

Relaterede butikstilbud

Leifheit tørrestativ - Classic 230 Extend

Leifheit tørrestativ - Classic 230 Extend

Udtrækkeligt tørrestativ Du behøver hverken at ha' en have eller være superbruger af en tørretumbler for at få tørret store ting som sengetøj. Fold blot dit nye Leifheit stativ ud, så er der plads til det hele. Justerbart i størrelsen Med 4 stk. bøjleholdere 23 m tørreplads Undgå mærker på tøjet T Linerne på midten af stativet er ekstra tykke (14mm), så du undgår mærker på dit rene tøj. Hurtigere tørring Mellemrummet mellem hver af linerne er på hele 6 cm. Derfor tøjet hænger ikke så tæt, og det gør luftgennemstrømningen højere. Stabilt og robust Stativet har ekstra tykke rør. De parallelle ben gør, at det ikke vælter så nemt som andre tørrestativer med krydsede ben. Mål: Kan trækkes ud fra 117 - 184cm (uden vinger) Inkl. vinger måler det fra 193 til 260 cm. Selve vingen måler 38 x 56 cm. Tørrestativet leveres med 3 års garanti.

399 kr.
498 kr.inkl. fragt
Coop.dk
Leifheit 2 stk. opbevaringsbokse til brug under sengen S grå 64 x 45 x 15 cm

Leifheit 2 stk. opbevaringsbokse til brug under sengen S grå 64 x 45 x 15 cm

Gør brug af opbevaringspladsen under din seng med denne Leifheit opbevaringsboks til brug under sengen. Den 15 cm høje boks vil passe under enhver seng eller oven på ethvert tøjskab. Denne opbevaringsboks er perfekt til at opbevare tøj, der ikke er i sæson, eller sengetøj. Denne opbevaringsboks beskytter sit indhold mod møl eller støv og er lavet af tætvævet stof i flere lag. Boksen har en lynlås. Materialet er åndbart, vaskbart og nemt at rengøre. De forstærkede sider giver boksen ekstra stabilitet. De to håndtag gør det let at trække den ud fra under sengen og kan endda bruges til at bære og stable den. Opbevaringsboksens låg er transparent, så du nemt kan se, hvad den indeholder. Den kan åbnes fra alle tre sider ved hjælp af lynlåsen og har mærkatholdere på forsiden. Pakken indeholder 2 opbevaringsbokse.

364 kr.

Fri fragt

VidaXL
Leifheit opbevaringsboks til under sengen small grå 64x45x15 cm 80014

Leifheit opbevaringsboks til under sengen small grå 64x45x15 cm 80014

Gør brug af opbevaringspladsen under din seng med denne Leifheit opbevaringsboks til brug under sengen. Den 15 cm høje boks vil passe under enhver seng eller oven på ethvert tøjskab. Denne opbevaringsboks er perfekt til at opbevare tøj, der ikke er i sæson, eller sengetøj. Denne opbevaringsboks beskytter sit indhold mod møl eller støv og er lavet af tætvævet stof i flere lag. Boksen har en lynlås. Materialet er åndbart, vaskbart og nemt at rengøre. De forstærkede sider giver boksen ekstra stabilitet. De to håndtag gør det let at trække den ud fra under sengen og kan endda bruges til at bære og stable den. Opbevaringsboksens låg er transparent, så du nemt kan se, hvad den indeholder. Den kan åbnes fra alle tre sider ved hjælp af lynlåsen og har mærkatholdere på forsiden.

249 kr.

Fri fragt

VidaXL
Leifheit tørrestativ - LinoMatic Premium 500

Leifheit tørrestativ - LinoMatic Premium 500

Tørrestativ fra Leifheit Fordi lufttørret tøj bare dufter bedre. 50 meter tørreplads Linerne trækkes ind, når stativet lukkes Inkl. holder til nedstøbning Til fem maskinfulde vasketøj Med LinoMatic 500 får du 50 meter tørresnor til rådighed - det er ca. fem maskinfulde velduftende tøj. Der er også plads til sokkerne og skjorterne. Stativet er nemlig udstyret med sokke- og bøjleholdere med plads til 38 sokker og 12 bøjler. Paraplytørrestativet er lavet i aluminium og kommer inkl. plastholder til nedstøbning. Med holderen har tørrestativet en fast plads i haven, og du kan tage det ind og ud, som det passer dig. Easy Lift og rene liner LinoMatic har Easy Lift, der gør det lettere at folde tørrestativet ud - du kan faktisk gøre det med én hånd. Når du lukker tørrestativet, trækkes linerne automatisk ind i armene. Så er linerne altid rene, når du vil hænge dit nyvaskede tøj til tørre.

1.399 kr.
1.438 kr.inkl. fragt
Coop.dk
Leifheit opbevaringkasser 2 stk. grå 27,5 x 28 x 13 cm 80008

Leifheit opbevaringkasser 2 stk. grå 27,5 x 28 x 13 cm 80008

Dette sæt på 2 små opbevaringskasser i et stilfuldt sort stof fra Leifheit er en hurtig og nem opbevaringsløsning til enhver garderobe. De forstærkede sider og bund giver ekstra stabilitet, specielt når fulde kasser tages ned fra en hylde. Et stilfuldt metal snørehul foran gør det nemmere at håndtere opbevaringskassen. De 13 cm høje sider giver et frit udsyn til, hvad der er indeni. For at opbevare indholdet på en ren og hygiejnisk måde er dette sæt opbevaringskasser lavet af et multilags, tætvævet stof, der kan ånde og vaskes. Kasserne kan bruges inde i enhver garderobe eller skuffedarium og matcher perfekt med Leifheits Combi System-hængehylder og Combi System-skoskab. Kasserne kan foldes sammen og opbevares, uden at det optager særligt meget plads.

206 kr.

Fri fragt

VidaXL
Log ind

Bliv gratis medlem