Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Rosendahl Vægur

0 produkter

Sorter efter popularitet
Vi kunne ikke finde nogen produkter, der matcher din nuværende filtrering.

Vi kunne ikke finde nogen produkter, der matcher din nuværende filtrering.

1

Relaterede butikstilbud

Bankers Vægur

Bankers Vægur

Bankers Clock væguret er et karakteristisk eksempel på den berømte danske designer Arne Jacobsens kompromisløse tilgang til design. Hans filosofi var at skabe total-koncepter, hvor alt var gennemdesignet, og hvor der var en rød tråd fra bygning over møbler til andet interiør. Han skabte Bankers Clock unikt til Danmarks Nationalbank, som hans designede i 1971. Uret nærmest svæver på væggen og viser tiden på sin helt egen måde.

1.300 kr.

Fri fragt

Møbelhuset Silkeborg

Roman Vægur

Roman Vægur

Roman væguret så dagens lys da Arne Jacobsen og Erik Møller forslag til et nyt rådhus blev vedtaget. Jacobsen som gerne designede alt fra bygninger til møbler og inventar skabte uret til både at hænge på det prominente rådhustårn og til indvendig udsmykning af rådhuset. På baggrund af bygningens enestående arkitektur blev rådhuset med Roman uret i front fredet i marts 1994 og efterfølgende i januar 2006 blev det medtaget i Kulturkanonen under området arkitektur. Roman væguret udgør således både et et funktionelt designobjekt og en bid af dansk designhistorie og tradition.

1.300 kr.

Fri fragt

Møbelhuset Silkeborg

AJ Bankers Vægur Ø 29 cm - Sort

AJ Bankers Vægur Ø 29 cm - Sort

AJ Bankers Vægur Ø 29 cm - Sort Designer: Arne Jacobsen Bankers Clock væguret er et karakteristisk eksempel på den berømte danske designer Arne Jacobsens kompromisløse tilgang til design. Hans filosofi var at skabe total-koncepter, hvor alt var gennemdesignet, og hvor der var en rød tråd fra bygning over møbler til andet interiør. Han skabte Bankers Clock unikt til Danmarks Nationalbank, som hans designede i 1971. Uret svæver nærmest på væggen og viser tiden på sin helt egen måde. I denne størrelse på 29 cm i diameter bliver væguret både en elegant udsmykning og et funktionelt stykke boliginventar. Mål: Ø: 29 cm D: 6,3 cm Materiale: Aluminium Glas Japansk urværk: RHYTME. Batteri AA 1,5 V. Urkasse i aluminium. Sælges uden batterier.

1.999 kr.

Fri fragt

Jacobsen møbler
City Hall Vægur

City Hall Vægur

Som navnet indikerer er City Hall væguret oprindeligt designet til at hænge på Rødovre Rådhus. Uret indgik i den internationalt anerkendte arkitekt Arne Jacobsens total-koncept for det nye rådhus. Jacobsen er kendt for sin kompromisløse tilgang til design og arkitektur og væguret City Hall er et strålende eksempel på hans arbejde. Urets udforming med det rundede glas og den enkle visning af døgnets timer har gjort det til et af danskernes favoritter. City Hall findes i både en lille størrelse på 16 cm i diameter, en lidt større størrelse på 21 cm i diameter og den store størrelse som her på 29 cm i diameter.

1.500 kr.

Fri fragt

Møbelhuset Silkeborg

AJ Bankers Vægur Ø 21 cm - Sort

AJ Bankers Vægur Ø 21 cm - Sort

AJ Bankers Vægur Ø 21 cm - Sort Designer: Arne Jacobsen Bankers Clock væguret er et karakteristisk eksempel på den berømte danske designer Arne Jacobsens kompromisløse tilgang til design. Hans filosofi var at skabe total-koncepter, hvor alt var gennemdesignet, og hvor der var en rød tråd fra bygning over møbler til andet interiør. Han skabte Bankers Clock unikt til Danmarks Nationalbank, som hans designede i 1971. Uret svæver nærmest på væggen og viser tiden på sin helt egen måde. I denne størrelse på 29 cm i diameter bliver væguret både en elegant udsmykning og et funktionelt stykke boliginventar. Mål: Ø: 21 cm D: 6,3 cm Materiale: Aluminium Glas Japansk urværk: RHYTME. Batteri AA 1,5 V. Urkasse i aluminium. Sælges uden batterier.

1.499 kr.

Fri fragt

Jacobsen møbler
Station vægur af Arne Jacobsen (Ø: 48)

Station vægur af Arne Jacobsen (Ø: 48)

Station vægur af Arne Jacobsen (Ø: 48)

5.099 kr.

Fri fragt

Jacobsenplus
Log ind

Bliv gratis medlem