Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
  1. Holmegaard Brugskunst

Holmegaard Brugskunst

65 produkter

Sorter efter popularitet

1

Relaterede butikstilbud

Holmegaard Fairytales Juletræ Klar Med Guld Stor

Holmegaard Fairytales Juletræ Klar Med Guld Stor

Dette Fairytales juletræ i klart glas er uundværligt i juletiden. Her får du et juletræ i presset glas som er udsmykket med håndmalede guldstreger. Den fine kombination af glas og guld er perfekt til julebordets udsmykning og dette juletræ kan nemt kombineres med de andre størrelser i samme serie. Juletræet måler 14 cm i højden og har ligeledes en bredde på otte cm. Træet kan placeres i både vindueskarm på sofabordet eller på det store middagsbord som en del af udsmykningen. Med det enkle design komplementerer dette juletræ også andre juleserier fra Holmegaard og det er blot op til dig at finde frem til din foretrukne kombination.Serie: FairytalesVarenummer: 4800402Farve: MultifarvetMateriale: GlasMål: H13 5cm Ø8 5cm OBS! Med dette produkt følger en gratis returlabel.

150 kr.
179 kr.inkl. fragt
AllBuy
Holmegaard Fairytales Juletræ klar med guld mellem

Holmegaard Fairytales Juletræ klar med guld mellem

Lad Holmegaard stå for årets juleudsmykning på det store middagsbord med Fairytales-serien. Her får du smukke juletræer i glas som er blevet udsmykket med håndmalede gulddetaljer. Dette juletræ er en af de fire forskellige i Fairytales-serien og dette måler 9 5 cm i højden. Det giver dig et væld af muligheder når det kommer til at finde den helt rigtige kombination til julebordet. Det klassiske og enkle design giver dig rig mulighed for at kigge rundt i Holmegaards andre juleserier da disse juletræer komplementerer dem alle. Du kan også sammensætte din egen serie fra Fairytales ved at kombinere flere forskellige størrelser fra serien.Serie: FairytalesVarenummer: 4800401Farve: MultifarvetMateriale: GlasMål: H9cm Ø7cm OBS! Med dette produkt følger en gratis returlabel.

130 kr.
159 kr.inkl. fragt
AllBuy
Holmegaard Fairytales Juletræ Klar Med Guld XLarge

Holmegaard Fairytales Juletræ Klar Med Guld XLarge

Her får du et smukt juletræ til bordet som er udført i presset glas. Juletræets motiver er håndmalede og de fine gulddetaljer gør træet elegant og klassisk. Denne serie af julefigurer er den perfekte udsmykning til julens mange anledninger hvor du skal pynte op. Det kan være både som bordpynt i vindueskarmen eller på sofabordet. Dette juletræ måler 20 cm i højden og det kan med fordel kombineres med andre størrelser fra samme serie. Det minimalistiske design giver dig alle muligheder når det kommer til at indrette din bolig i juletiden. Du skal hverken gå på kompromis med design eller kvalitet.Serie: FairytalesVarenummer: 4800403Farve: MultifarvetMateriale: GlasMål: H19cm Ø10cm OBS! Med dette produkt følger en gratis returlabel.

200 kr.
229 kr.inkl. fragt
AllBuy
Log ind

Bliv gratis medlem