Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Vipp Brugskunst

Relaterede butikstilbud

Vipp523 Væglampe Lille

Vipp523 Væglampe Lille

Vipp væglampen er en alsidig lampe til entre køkken soveværelse eller stue. Denne lille version af væglampen er udstyret med en justerbar arm som sikrer alsidig brug. Ideelt placeret ved siden af sofa seng eller over spejle. Scroll til bunden af denne side for at se om din installation kræver en adapter til vægmontering.Vipp lamper har en tidløs funktionalitet og med en udskiftelig LED pære er lamperne tilpasset den hurtige udvikling inden for moderne lysteknologi.Materialer: Pulverlakeret aluminium stål 2 meter stofbeklædt silikoneledning.Vægt: 800 g.Farve: SortLyskilde: Kompatibel med pærer i energiklasse A++ - E E14 max 15W. For maksimal ydeevne anbefales en LED lys kilde P45 type 470lm og 2700KIP Klassifikation: 20 egnet til vådrumGaranti: To årVarenummer: 52304EUVipps lampeserie består af fem lamper til gulv loft væg og bord og er resultatet af mere end 75 års erfaring med metalarbejde kombineret med en ambition om at erstatte verdens forgængelige produkter med tidløst værktøj.For at sikre at Vipps lamper er tidløse i både æstetik og funktion er de tilpassede den hurtige udvikling inden for LED teknologi med en udskiftelig LED pære. ”Det gør det muligt for dig løbende at opdatere din Vipp lampe til den bedste lyskvalitet og giver dig en lampe du kan have glæde af i årevis” forklarer Morten Bo Jensen Chefdesigner hos Vipp. OBS! Med dette produkt følger en gratis returlabel.

2.199 kr.

Fri fragt

AllBuy
Vipp528 Pendel Lille

Vipp528 Pendel Lille

Vipp pendlen er en lampe til at give lys i køkkenet eller spisestuen. Denne lille version af de to pendler er udstyret med en perforeret lampeskærm og mat glas der sikrer afbalanceret spredning af lyset. Ideel over køkkenmoduler eller spiseborde.Vipp lamper har en tidløs funktionalitet og med en udskiftelig LED pære er lampernetilpasset den hurtige udvikling inden for moderne lysteknologi.Materialer: Pulverlakeret aluminium stål 4 meter stofbeklædt silikoneledning.Wirelængde: 6 meterVægT: 1 4 kg.Diameter: Ø 16 5 cmFarve: SortLyskilde: Udskiftelig LED E14 max 15 Watt eller E12 max 12 Watt. Kompatibel med A++ - E.IP Klassifikation: 20Garanti: To årVarenummer: 52804EUVipps lampeserie består af fem lamper til gulv loft væg og bord og er resultatet af mere end 75 års erfaring med metalarbejde kombineret med en ambition om at erstatte verdens forgængelige produkter med tidløst værktøj.For at sikre at Vipps lamper er tidløse i både æstetik og funktion er de tilpassede den hurtige udvikling inden for LED teknologi med en udskiftelig LED pære. ”Det gør det muligt for dig løbende at opdatere din Vipp lampe til den bedste lyskvalitet og giver dig en lampe du kan have glæde af i årevis” forklarer Morten Bo Jensen Chefdesigner hos Vipp. OBS! Med dette produkt følger en gratis returlabel.

1.899 kr.

Fri fragt

AllBuy
Vipp521 Skrivebordslampe Med Indsats

Vipp521 Skrivebordslampe Med Indsats

Vipp skrivebordslampen m/ indsats er en funktionel arbejdslampe til hjemmet eller kontoret. Lampen er skabt til at blive installeret direkte i bordpladen og har en justerbar arm så lyset kan fokuseres. En perforeret lampeskærm med mat glas kaster et blødt lys.Vipp lamper har en tidløs funktionalitet og med en udskiftelig LED pære er lamperne tilpasset den hurtige udvikling inden for moderne lysteknologi.Materialer: Pulverlakeret aluminium stål 2 5 meter stofbeklædt silikoneledning.Væg t: 4 4 kg.Farve: Sort Ly skild: Udskiftelig LED E14 max 22 Watt. Kompatibel med A++ - E.IP Klassifikation: 20Garanti: To årVarenummer: 52104EU_INSERTVipps lampeserie består af fem lamper til gulv loft væg og bord og er resultatet af mere end 75 års erfaring med metalarbejde kombineret med en ambition om at erstatte verdens forgængelige produkter med tidløst værktøj.For at sikre at Vipps lamper er tidløse i både æstetik og funktion er de tilpassede den hurtige udvikling inden for LED teknologi med en udskiftelig LED pære. ”Det gør det muligt for dig løbende at opdatere din Vipp lampe til den bedste lyskvalitet og giver dig en lam OBS! Med dette produkt følger en gratis returlabel.

2.699 kr.

Fri fragt

AllBuy
Vipp134 Dækkeserviet Rund

Vipp134 Dækkeserviet Rund

Den runde Vipp dækkeserviet beskytter delikate overflader på runde spiseborde. Dækkeservietten der også fås i en klassisk firkantet version er let at rengøre med en fugtig klud eller i vaskemaskinen.Vipp dækkeserviet er fremstillet af blødt perforeret silikonegummi der funktionelt og æstetisk komplimenterer keramik- og glassortimentet fra Vipp.Materialer: Blødt silikonegummiDiameter: 31 5 cmFarve: SortVarenummer: 13404Den vigtigste drivkraft bag designet af Vipp køkkenprodukterne er at skabe et komplet sortiment i tidløse linjer med funktionelle egenskaber og eksklusivt forarbejdede detaljer. Samspillet mellem en detaljeret forarbejdelse og funktionalitet resulterer i et rent og enkelt design som understreger en klar sammenhæng mellem alle Vipp produkterne” - Morten Bo Jensen Chefdesigner i Vipp. OBS! Med dette produkt følger en gratis returlabel.

149 kr.
178 kr.inkl. fragt
AllBuy
Log ind

Bliv gratis medlem