Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
  1. Jotex Brugskunst

Jotex Brugskunst

Relaterede butikstilbud

TOWER fad/krukke

TOWER fad/krukke

Et stort dekorativt fad/krukke i lakeret metal på fod, som du kan bruge som det er, eller også kan du give fantasien frit spil og pynte det med flotte muslingeskaller og sten, en lyskæde eller fine planter. Materiale: Metal. Størrelse: Højde 14,5 cm, Ø 35,5 cm. Tip/råd: Tag et kig på vores brede sortiment med matchende produkter i lakeret metal.

389 kr.
788 kr.inkl. fragt
Homeroom
HAIR FLOWER plakat 50x70 cm

HAIR FLOWER plakat 50x70 cm

Frisurernes haute couture HAIR FLOWER plakaten er printet i Sverige på et mat kvalitetspapir. Fotograf Martina Nemceková. Materiale: Papir. Størrelse: 50x70 cm. Beskrivelse: Plakat med fotoprint på helmat premiumpapir, 230 gram. Tip/råd: Sæt dine plakater op med plakatklemmer, enkelt og flot.

299 kr.
698 kr.inkl. fragt
Homeroom
GINGERBREAD viskestykke 2-pak

GINGERBREAD viskestykke 2-pak

2-pak viskestykker i bomuld med print. Det friske julemønster på hvid bund er opdateret og giver julen et moderne touch. Materiale: 100% bomuld. Størrelse: 50x70 cm. Vaskeanvisning: Vask 60°. Kan krybe maks. 5%. Tip/råd: Læg viskestykkerne rundt om brødet, når du skal dække dit julebord.

78 kr.
477 kr.inkl. fragt
Homeroom
PUGH ramme 50x70 cm

PUGH ramme 50x70 cm

Sort og glat ramme af træ med plexiglas til motiver i str. 50x70. Kan hænge både horisontalt og vertikalt på væggen. Materiale: Træ og plexiglas. Størrelse: 50x70 cm. Tip/råd: Lad yderkonturen på din billedvæg danne en kvadrat eller et rektangel. Eksperimentér derefter med små og store motiver inden for formen.

389 kr.
788 kr.inkl. fragt
Homeroom
MANDY vægdekoration - 3 dele

MANDY vægdekoration - 3 dele

Hvidt og guldfarvet, skåret træmønster som giver et luksuriøs udtryk i rummet. Materiale: MDF. Størrelse: Maks. bredde 120 cm, højde 75 cm. (3 stk. 40x75 cm). Beskrivelse: 3 stk. vægdekorationer i træfarvet MDF med udskåret mønster. Tip/råd: Flot og elegant som sengegavl. Et sæt rækker til en 120 cm bred seng.

1.690 kr.
2.089 kr.inkl. fragt
Homeroom
CLOUD WATCHING plakat 70x50 cm

CLOUD WATCHING plakat 70x50 cm

Skyer har siden tidernes morgen altid fascineret os. CLOUD WATCHING plakat er sort/hvid fotokunst. Plakaten er printet i Sverige på et mat og ubestrøget kvalitetspapir. Materiale: Papir. Størrelse: 70x50 cm. Beskrivelse: Plakat med fotoprint på mat ubestrøget papir, 230 gram. Tip/råd: Lad yderkonturen på din billedvæg danne en kvadrat eller et rektangel. Eksperimentér derefter med små og store motiver inden for formen.

299 kr.
698 kr.inkl. fragt
Homeroom
KRAKE juletræspynt, 2-pak

KRAKE juletræspynt, 2-pak

2-pak med fint ornamenterede, gammeldags figurer i hvid og sølvfarvet med glimmer. Materiale: Polyresin. Størrelse: Højde 10,8 cm, dybde 2,2 cm, bredde 3,2 cm.

99 kr.
498 kr.inkl. fragt
Homeroom
ROAR dekorationsfigur

ROAR dekorationsfigur

Flot, siddende løve af polyresin. Materiale: Polyresin. Størrelse: Højde 51,9 cm, bredde 49,5 cm, dybde 24,6 cm.

779 kr.
1.178 kr.inkl. fragt
Homeroom
MARTY plakat 70x50 cm

MARTY plakat 70x50 cm

Flot nærbillede af en zebra. MARTY plakaten er printet i Sverige på et mat og ubestrøget kvalitetspapir. Materiale: Papir. Størrelse: 70x50 cm. Beskrivelse: Plakat med fotoprint på mat ubestrøget papir, 230 gram. Tip/råd: Sæt dine plakater op med plakatklemmer, enkelt og flot.

209 kr.
608 kr.inkl. fragt
Homeroom
WILD AND FREE poster, 50x70 cm

WILD AND FREE poster, 50x70 cm

Poster med teksten "Young wild and free". Posteren er let at kombinere med andre motiver og passer ind i de fleste boliger og interiører. Printet i Sverige på et mat, ubestrøget kvalitetspapir. Materiale: Papir. Størrelse: 50x70 cm. Beskrivelse: Poster med printet tekst på mat, ubestrøget papir, 230 g. Leveres i paprør. Tip/råd: Lad yderkonturen på din billedvæg danne en kvadrat eller et rektangel. Eksperimentér derefter med små og store motiver indenfor formen.

239 kr.
638 kr.inkl. fragt
Homeroom
YAVA dekorativ krukke - lille

YAVA dekorativ krukke - lille

Opbevar dine ting i en takket opbevaringskrukke, der vil være en effektfuld detalje i din boligindretning. Den nysgerrige kan ikke holde sig væk. Den kornede overflade får krukken til ligne en sten. Materiale: Polyresin. Størrelse: Højde 17,5 cm, Ø 18 cm. Beskrivelse: Rund krukke med låg af polyresin. Tip/råd: Skab et stilleben ved at placere mindst tre genstande i en gruppe, gerne med forskellige højder.

249 kr.
648 kr.inkl. fragt
Homeroom
YAVA dekorativ krukke - mellem

YAVA dekorativ krukke - mellem

Opbevar dine ting i en takket opbevaringskrukke, der vil være en effektfuld detalje i din boligindretning. Den nysgerrige kan ikke holde sig væk. Den kornede overflade får krukken til ligne en sten. Materiale: Polyresin. Størrelse: Højde 17 cm, Ø 22,5 cm. Beskrivelse: Rund krukke med låg af polyresin. Tip/råd: Skab et stilleben ved at placere mindst tre genstande i en gruppe, gerne med forskellige højder.

349 kr.
748 kr.inkl. fragt
Homeroom
CHERRY LARGE dekoration

CHERRY LARGE dekoration

Luksuriøst kirsebær med velour-touch. En rigtig indretningsfavorit med wow-effekt. Materiale: Polyresin og metal. Størrelse: Højde 52,5 cm, bredde 25,3 cm, dybde 22,8 cm. Tip/råd: Skab et stilleben ved at placere flere kirsebær i en gruppe, gerne i forskellige størrelser og farver. Bemærk, at der kan opstå mærker fra emballagen på produktet, som forsvinder, hvis du gnubber forsigtigt med en tør eller let fugtig klud. Lidt farveskift er dog helt naturligt på dette produkt.

479 kr.
878 kr.inkl. fragt
Homeroom
MILLIE væghylde

MILLIE væghylde

Vægreol af pulverlakeret metal i flot model med net af metal i siderne og bagpå. Hul til ophængning. Maks. belastning 12 kg. Materiale: Metal. Størrelse: Højde 59 cm, bredde 41 cm, dybde 19 cm. Vedligeholdelse: Aftørres med en let fugtet klud. Tip/råd: Hvis du vil have et flot og praktisk sengebord er MILLIE et anderledes og praktisk valg at hænge ved siden af sengen. Det er lettere at gøre rent, når gulvet er frit.

759 kr.
1.158 kr.inkl. fragt
Homeroom
MIKE kurv i 2-pak

MIKE kurv i 2-pak

Flettet kurv i naturmaterialet jute, som giver en rustik og landlig fornemmelse. Materiale: 100% jute. Størrelse: Højde 20 cm, Ø 20 cm. Beskrivelse: 2-pak kurve i flettet jute. Tip/råd: Praktisk at sortere småting i på børneværelset, og det bliver let for børnene at finde farvekridt og andre småting, som ligger i kurven.

189 kr.
588 kr.inkl. fragt
Homeroom
MADISON serveringsfad Ø 37 cm

MADISON serveringsfad Ø 37 cm

Stort, rundt serveringsfad, som også kan benyttes som bakke. Fadet er i emalje i farver, som altid føles friske til mad. Materiale: Stål. Størrelse: Højde 3 cm, Ø 37 cm. Beskrivelse: Serveringsfad i emaljeret stål. Sikker til fødevarebrug. Vaskeanvisning: Tåler maskinopvask. Tip/råd: Kombiner gerne med andre dele fra MADISON, som er en serie med mange flotte og anvendelige dele i emalje.

80 kr.
479 kr.inkl. fragt
Homeroom
CANE plakat 70x50 cm

CANE plakat 70x50 cm

Plakat med sort/hvid fotokunst af et par hænder, der giver noget at tænke på. Dette motiv passer godt som en del i en sort/hvid fotovæg med andre fotografiske motiver og sort/hvide plakater. Plakaten er printet i Sverige på et mat og ubestrøget kvalitetspapir. Materiale: Papir. Størrelse: 70x50 cm. Beskrivelse: Plakat med fotoprint på mat, ubestrøget papir, 230 gram. Tip/råd: Lad yderkonturen på din billedvæg danne en kvadrat eller et rektangel. Eksperimentér derefter med små og store motiver inden for formen.

209 kr.
608 kr.inkl. fragt
Homeroom
GOLDY LIPS plakat 70x50 cm

GOLDY LIPS plakat 70x50 cm

Gør dit hjem mere personligt med fotokunst som udtrykker din stil. GOLDY LIPS plakaten er printet i Sverige på et mat kvalitetspapir. Materiale: Papir. Størrelse: 70x50 cm. Beskrivelse: Plakat med fotoprint på helmat premiumpapir, 230 gram. Tip/råd: GOLDY LIPS er let at kombinere med andre plakater, og tager sig lige godt ud ved siden af et tekstprint som en sort/hvid fotoplakat.

299 kr.
698 kr.inkl. fragt
Homeroom
KOOKABURRA lysestage - lav

KOOKABURRA lysestage - lav

Fin lysestage i polyresin som er rigt ornamenteret og har fået en flot guldfarve. Lysestagen er pompøs og har skøn vægt, og den er en smuk indretningsdetalje når der ikke er lys i. Almindelige kronelys passer til KOOKABURRA. Obs! Lys medfølger ikke. Materiale: Polyresin. Størrelse: Højde 36,9 cm, ø 23 cm. Tip/råd: KOOKABURRA findes i to størrelser og din borddækning bliver noget udover det sædvanlige med levende lys på bordet.

749 kr.
1.148 kr.inkl. fragt
Homeroom
MADISON vægdekoration

MADISON vægdekoration

Vægdekoration, der benyttes som en husketavle, hvor du kan skrive små notater med en whiteboard-pen. Tavlen er også magnetisk, hvis du vil sætte små sedler fast med magnet. De fire huller i hjørnerne gør det let at sætte tavlen op, som pynter fint på væggen. Materiale: Stål. Størrelse: Højde 25 cm, bredde 25 cm. Beskrivelse: 2-farvet vægdekoration/husketavle i emaljeret stål med et skruehul i hvert hjørne. Tip/råd: Kombiner gerne med andre dele fra MADISON, som er en serie med mange flotte og anvendelige dele i hvid og blå emalje.

59 kr.
458 kr.inkl. fragt
Homeroom
NICKE plakat 70x50 cm

NICKE plakat 70x50 cm

Hvem elsker ikke søde aber? NICKE plakat er sort/hvid fotokunst. Plakaten er printet i Sverige på et mat og ubestrøget kvalitetspapir. Materiale: Papir. Størrelse: 70x50 cm. Beskrivelse: Plakat med fotoprint på mat ubestrøget papir, 230 gram. Tip/råd: Lad yderkonturen på din billedvæg danne en kvadrat eller et rektangel. Eksperimentér derefter med små og store motiver inden for formen.

299 kr.
698 kr.inkl. fragt
Homeroom
BALLOON plakat 50x70 cm

BALLOON plakat 50x70 cm

Hvem elsker ikke balloner? BALLOON er sort/hvid fotokunst som passer både i børneværelset og i dagligstuen. Plakaten er printet i Sverige på et mat og ubestrøget kvalitetspapir. Materiale: Papir. Størrelse: 50x70 cm. Beskrivelse: Plakat med fotoprint på mat ubestrøget papir, 230 gram. Tip/råd: Sæt dine plakater op med plakatklemmer, enkelt og flot.

299 kr.
698 kr.inkl. fragt
Homeroom
ROUNDY DOTS dekorationskugle

ROUNDY DOTS dekorationskugle

Kugle af polyresin med nitter med metallic glans. Materiale: polyresin. Størrelse: ø 16,1 cm. Tip/råd: Kugler i serien ROUNDY er flotte at matche med hinanden efter eget ønske og smag.

75 kr.
474 kr.inkl. fragt
Homeroom
FLOO vægdekoration - stor

FLOO vægdekoration - stor

Smukt formet blomst af polyresin. Blomsten liver op på din væg, og er et fint alternativ til et billede. Rummet får ny karakter. Materiale: Polyresin. Størrelse: Ø 49,5 cm, dybde 15,2 cm. Tip/råd FLOO findes i flere størrelser og kan sættes sammen i en fin gruppe.

999 kr.
1.398 kr.inkl. fragt
Homeroom
BREATHE plakat 70x50 cm

BREATHE plakat 70x50 cm

BREATHE plakat har et budskab, som giver stof til eftertanke. Hæng plakaten op, hvor du vil have et flot blikfang. Plakaten er printet i Sverige på et mat kvalitetspapir. Materiale: Papir. Størrelse: 70x50 cm. Beskrivelse: Plakat med tekstprint på helmat premiumpapir, 230 gram. Tip/råd: Skab en effektfuld billedvæg med billeder og tekst i en skøn blanding, kombiner også gerne forskellige størrelser og rammer.

239 kr.
638 kr.inkl. fragt
Homeroom
DESERT poster 50x70 cm

DESERT poster 50x70 cm

Grafisk print af et akvarelmaleri, der forestiller en kaktus. Kaktussens enkle form mod den hvide baggrund gør posteren til en stilren vægdekoration, der passer ekstra godt ind i den moderne mexikanske indretningsstil. Supplér med en sort eller hvid fotoramme som fremhæver den enkle form i planten. Posteren er printet i Sverige på et mat og ubestrøget kvalitetspapir. Materiale: Papir. Størrelse: 50x70 cm. Beskrivelse: Poster med print på mat, ubestrøget papir, 230 g. Leveres i paprør. Tip/råd: Lad yderkonturen på din billedvæg danne en kvadrat eller et rektangel. Eksperimentér derefter med små og store motiver indenfor formen.

299 kr.
698 kr.inkl. fragt
Homeroom
FOOT PRINTS plakat 70x50 cm

FOOT PRINTS plakat 70x50 cm

Plakaten FOOT PRINTS er virkelig farverig og leder tankerne hen på varmt ørkensand. Sæt den op, hvor du vil have et blikfang. Printet i Sverige på mat kvalitetspapir. Materiale: Papir. Størrelse: 70x50 cm. Beskrivelse: Plakat med fotoprint på helmat premiumpapir, 230 gram. Tip/råd: FOOT PRINTS er let at kombinere med andre plakater, og tager sig lige godt ud ved siden af et tekstprint som en sort/hvid fotoplakat.

299 kr.
698 kr.inkl. fragt
Homeroom
PUGH ramme 30x40 cm

PUGH ramme 30x40 cm

Sort og glat ramme af træ med plexiglas til motiver i str. 30x40. Kan hænge både horisontalt og vertikalt på væggen. Materiale: Træ og plexiglas. Størrelse: 30x40 cm. Tip/råd: Lad yderkonturen på din billedvæg danne en kvadrat eller et rektangel. Eksperimentér derefter med små og store motiver inden for formen.

239 kr.
638 kr.inkl. fragt
Homeroom
MASK poster 50x70 cm

MASK poster 50x70 cm

Spændende poster med motiv som får os til at tænke. Posters er en perfekt måde at løfte et helt rum. Printet i Sverige på et mat, ubestrøget kvalitetspapir. Materiale: Papir. Størrelse: 50x70 cm. Beskrivelse: Poster med printet motiv på mat, ubestrøget papir, 230 g. Leveres i paprør. Tip/råd: Lad yderkonturen på din billedvæg danne en kvadrat eller et rektangel. Eksperimentér derefter med små og store motiver indenfor formen.

299 kr.
698 kr.inkl. fragt
Homeroom
EIFFEL TOWER plakat 30x40 cm

EIFFEL TOWER plakat 30x40 cm

Plakat med printet motiv på mat papir, 230 gram. Plakaten passer fint i børneværelset med silhuetter fra verdenshjørner. Materiale: Papir. Størrelse: 30x40 cm. Tip/råd: Opbyg en spændende og anderledes billedvæg ved at droppe mellemrummene mellem billederne og bruge forskellige størrelser på rammerne.

199 kr.
598 kr.inkl. fragt
Homeroom
PUGH ramme 50x70 cm

PUGH ramme 50x70 cm

Sort og glat ramme af træ med plexiglas til motiver i str. 50x70. Kan hænge både horisontalt og vertikalt på væggen. Materiale: Træ og plexiglas. Størrelse: 50x70 cm. Tip/råd: Lad yderkonturen på din billedvæg danne en kvadrat eller et rektangel. Eksperimentér derefter med små og store motiver inden for formen.

389 kr.
788 kr.inkl. fragt
Homeroom
APOLLO dekoration med LED

APOLLO dekoration med LED

Vidunderlig dekoration i form af en raket med LED-belysning. Smart på børneværelset og til alle, der elsker rumfart! Materiale: Polyresin. Størrelse: Højde 43,6 cm, bredde 19,5 cm, dybde 19,5 cm.

499 kr.
898 kr.inkl. fragt
Homeroom
RUSTY EYE plakat 50x70 cm

RUSTY EYE plakat 50x70 cm

Gør dit hjem mere personligt med fotokunst som udtrykker din stil. RUSTY EYE plakaten er printet i Sverige på et mat kvalitetspapir. Materiale: Papir. Størrelse: 50x70 cm. Beskrivelse: Plakat med fotoprint på helmat premiumpapir, 230 gram. Tip/råd: RUSTY EYE er let at kombinere med andre plakater, og tager sig lige godt ud ved siden af et tekstprint som en sort/hvid fotoplakat.

299 kr.
698 kr.inkl. fragt
Homeroom
TEDDY dekorationsfad

TEDDY dekorationsfad

Et stort og meget dekorativt fad, som du kan bruge som det er, eller også kan du give fantasien frit spil og pynte det. Smukke sneglehuse og sten, en lyskæde eller fine hørservietter til middagen er nogle ideer. Fadets naturlige look gør, at det passer lige godt indendørs som udendørs. Materiale: Polystone. Størrelse: Højde 5,5 cm, Ø 59 cm. Beskrivelse: Dekorationsfad af polystone. Polystone er et robust materiale med lav vægt. Fungerer lige godt udendørs som indendørs. Tip/råd: Tag et kig på vores brede sortiment med matchende krukker i polystone.

499 kr.
898 kr.inkl. fragt
Homeroom
BERNIE dekorationsfigur

BERNIE dekorationsfigur

Sød kanin af polyresin, der kan sidde på en kant. Kaninens skulder og hofte kan bevæges. Materiale: Polyresin. Størrelse: Højde 36 cm, bredde 10 cm, dybde 16 cm.

239 kr.
638 kr.inkl. fragt
Homeroom
GLACE vinglasholder - stor

GLACE vinglasholder - stor

Vinglasholder i pulverlakeret metal. Flot på væggen med dine yndlingsglas - praktisk og dekorativt. Denne model har seks ophæng til glas med fod. Obs! Glas medfølger ikke. Købes separat. Materiale: Metal. Størrelse: Højde 7,5 cm, bredde 90 cm, dybde 25 cm. Tip/råd: Vil du gerne have nogle flotte glas, du kan hænge op? Vi anbefaler vores fine serier BLANCHE og CHABLISS.

759 kr.
1.158 kr.inkl. fragt
Homeroom
NABBE dekorationsfigur

NABBE dekorationsfigur

Væk opsigt med en kraftfuld blå tukan af polyresin. Materiale: Polyresin. Størrelse: Højde 40 cm, længde 31,7 cm, bredde 25 cm.

405 kr.
804 kr.inkl. fragt
Homeroom
PIGSY vægdekoration

PIGSY vægdekoration

Denne vægdekoration i polyresin bliver et festligt indslag på din væg. Grisen er udtryksfuld med et udskåret hoved og detaljerede, guldfarvede vinger. Hul til ophængning. Materiale: Polyresin. Størrelse: Højde 16 cm, dybde 20 cm, bredde 12 cm.

119 kr.
518 kr.inkl. fragt
Homeroom
CHAPPY dekorationsfigur

CHAPPY dekorationsfigur

Dekoration som er inspireret af den klassiske og nu så trendy kaktus High Chapparal. Materiale: Polyresin. Størrelse: Højde: 57,5 cm, bredde 26,1 cm, dybde 14,5 cm. Vedligeholdelse: Aftørres med en let fugtet klud.

342 kr.
741 kr.inkl. fragt
Homeroom
CAROL dekorationsskål

CAROL dekorationsskål

Matsort, håndlavet skål af keramik til pynt på bordet eller i reolen. Kanten foroven er smukt uregelmæssig, og siderne har en ridset overflade, som giver fin struktur til keramikken. Der kan forekomme forskelle, da vasen er håndlavet. Materiale: Keramik. Størrelse: Højde 30 cm, Ø 17,5 cm.

289 kr.
688 kr.inkl. fragt
Homeroom
TREE AVENUE plakat 70x50 cm

TREE AVENUE plakat 70x50 cm

Gør dit hjem mere personligt med kunst som udtrykker din stil. TREE AVENUE plakaten er printet i Sverige på et mat kvalitetspapir. Materiale: Papir. Størrelse: 70x50 cm. Beskrivelse: Plakat med print på helmat premiumpapir, 230 gram. Tip/råd: Sæt dine plakater op med plakatklemmer, enkelt og flot.

299 kr.
698 kr.inkl. fragt
Homeroom
FAVORITE FRIENDS poster 30x40 cm

FAVORITE FRIENDS poster 30x40 cm

Plakat med printet dyremotiv på mat papir, 230 gram. Plakaten passer perfekt på børneværelset men også andre rum, hvor væggene skal udsmykkes. Materiale: Papir. Størrelse: 30x40 cm. Tip/råd: Opbyg en spændende og anderledes billedvæg ved at droppe mellemrummene mellem billederne og bruge forskellige størrelser på rammerne.

199 kr.
598 kr.inkl. fragt
Homeroom
STOPPY flaskeprop, 2-pak

STOPPY flaskeprop, 2-pak

2-pak flaskepropper af polyresin med detaljer i gummi og metal. Med STOPPY flaskeprop vil værdifulde dråber aldrig mere gå til spilde. Desuden bringer de lidt kongelig pragt over middagen. Materiale: Polyresin, gummi og metal. Størrelse: Højde 17,3 cm, Ø 4 cm. Vaskeanvisning: Opvask i hånden. Tip/råd: Match med BLANCHE vinglas. Stilrene og prisbillige hvidvinsglas til hverdagsluksus.

79 kr.
478 kr.inkl. fragt
Homeroom
GENERALS juletræspynt, 2-pak

GENERALS juletræspynt, 2-pak

2-pak med kuglerunde julegeneraler af porcelæn (dolomit) til at hænge på juletræet. Materiale: Porcelæn (dolomit). Størrelse: Højde 14 cm, Ø 7,5 cm.

129 kr.
528 kr.inkl. fragt
Homeroom
TORRES skål

TORRES skål

Håndlavet skål af terrakotta med form som giver et svævende udtryk. Der kan forekomme forskelle, da vasen er håndlavet. Terrakotta er et porøst lertøj, der kan slippe fugt igennem. Materiale: Terrakotta. Størrelse: Højde 18 cm, Ø 28 cm. Tips/råd: TORRES kan også stå udendørs, når det ikke er frostvejr.

489 kr.
888 kr.inkl. fragt
Homeroom
HAT plakat 70x50 cm

HAT plakat 70x50 cm

Plakat med sort/hvid fotokunst af en smuk hat. Dette motiv passer godt som en del i en sort/hvid fotovæg med andre fotografiske motiver og sort/hvide plakater. Plakaten er printet i Sverige på et mat og ubestrøget kvalitetspapir. Materiale: Papir. Størrelse: 70x50 cm. Beskrivelse: Plakat med fotoprint på mat, ubestrøget papir, 230 gram. Tip/råd: Lad yderkonturen på din billedvæg danne en kvadrat eller et rektangel. Eksperimentér derefter med små og store motiver inden for formen.

209 kr.
608 kr.inkl. fragt
Homeroom
KAYA dekorationsfigur

KAYA dekorationsfigur

Væk opsigt med en cool kakadue. KAYA dekorationsfigur bliver en dekorativ indretningsdetalje sammen med moderne møbler. At have færre ting i rummet og give plads til nogle få genstande, er den rigtige vej at gå for den trendfølsomme. materiale: keramik. Størrelse: højde 54 cm, længde 17 cm, bredde 25 cm.

499 kr.
898 kr.inkl. fragt
Homeroom
PYRAMID dekoration

PYRAMID dekoration

PYRAMID dekoration med tre hunde i højden. Ikke kun for dig, der synes om hunde, men også for dig der søger en anderledes indretningsdetalje. PYRAMID vil garanteret stå trofast ved din side. Materiale: Polyresin. Størrelse: Højde 43 cm, længde 31 cm, bredde 12,5 cm. Beskrivelse: Tre hunde i højden af polyresin. Vedligeholdelse: Aftørres med en let fugtet klud. Tip/råd: Skab et tableau ved at placere mindst tre genstande i en gruppe, gerne med forskellige højder.

399 kr.
798 kr.inkl. fragt
Homeroom
Log ind

Bliv gratis medlem