Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
  1. Kare Design Brugskunst

Kare Design Brugskunst

100+ produkter

Sorter efter popularitet

Relaterede butikstilbud

KARE DESIGN Skulptur, Sitting Cat Rivet Copper - Kobber polyresin, (80x36cm)

KARE DESIGN Skulptur, Sitting Cat Rivet Copper - Kobber polyresin, (80x36cm)

Vil det ikke være skønt at blive budt velkommen hjem af denne smukke skulptur. Skulpturen Sitting Cat Rivet Copper er fra Kare Design, og den fremstår elegant og spændende med sine flotte kubistiske former. Skulpturen er 43 cm. lang, 36 cm. bred og 82 cm. høj.Denne fantastiske skulptur vil se rigtig flot ud i et hjørne i spisestuen. Når man sidder omkring spisebordet med familie og venner, er det skønt at have nogle hyggelige og dekorative ting i sine omgivelser. Mon ikke vennerne får lyst til at nyde og tage denne skulptur i nøjere øjesyn. Hvis man har en stor entré, vil skulpturen helt bestemt også kunne give et fantastisk look der. Når familien kommer hjem, og gæsterne kommer på besøg, vil de blive modtaget af denne interessante skulptur på den hyggeligste vis.Man kan placere skulpturen i alle de rum, som man har lyst og plads til. Den kan både sættes på gulve og plateauer. Prøv dig frem og placer den lige nøjagtig der, hvor du synes, den passer bedst.

3.099 kr.

Fri fragt

Bobo
KARE DESIGN Skulptur, Sitting Cat Rivet Chrome

KARE DESIGN Skulptur, Sitting Cat Rivet Chrome

Vil det ikke være skønt at blive budt velkommen hjem af denne smukke skulptur. Skulpturen Sitting Cat Rivet Chrome er fra Kare Design, og den fremstår elegant og spændende med sine flotte kubistiske former. Skulpturen er 43 cm. lang, 36 cm. bred og 82 cm. høj.Denne fantastiske skulptur vil se rigtig flot ud i et hjørne af spisestuen. Når man sidder omkring spisebordet med familie og venner, er det skønt at have nogle hyggelige og dekorative ting i sine omgivelser. Mon ikke vennerne får lyst til at nyde og tage denne skulptur i nøjere øjesyn. Hvis man har en stor entré, vil skulpturen helt bestemt også kunne give et fantastisk look der. Når familien kommer hjem, og gæsterne kommer på besøg, vil de blive modtaget af denne interessante skulptur på den hyggeligste vis.Man kan placere skulpturen i alle de rum, som man har lyst og plads til. Den kan både sættes på gulve og plateauer. Prøv dig frem og placer den lige nøjagtig der, hvor du synes, den passer bedst.

3.299 kr.

Fri fragt

Bobo
KARE DESIGN Skulptur, Gangster Dog

KARE DESIGN Skulptur, Gangster Dog

Vil det ikke være skønt at blive budt velkommen hjem af denne smukke skulptur. Skulpturen Gangster Dog er fra Kare Design, og den fremstår interessant og anderledes med sine flotte strittende ører.Hvis du har en stor entré, vil skulpturen helt bestemt kunne give et fantastisk look der. Når familien kommer hjem, og gæsterne kommer på besøg, vil de blive modtaget af denne interessante skulptur på den hyggeligste vis.Denne dejlige skulptur vil se rigtig flot ud i spisestuen. Når man sidder omkring spisebordet med familie og venner, er det skønt at være omgivet af nogle spændende og dekorative ting. Mon ikke vennerne får lyst til at nyde og tage denne skulptur i nøjere øjesyn. Man kan placere skulpturen i alle de rum, som man har lyst og plads til. Den kan både sættes på gulve og plateauer. Prøv dig frem og placer den lige nøjagtig der, hvor du synes, den passer allerbedst.

1.024 kr.

Fri fragt

Bobo
KARE DESIGN Athlete XL Gold figur - guld/sort polyresin/marmor

KARE DESIGN Athlete XL Gold figur - guld/sort polyresin/marmor

Vi kan så gode lide denne Athlete XL Guld figur, som kommer fra det unikke brand Kare Design. Figuren er lavet af guld farvet polyresin og sort marmor, og forestiller en elegant atlet, der sidder på hug med udstrakte arme. Denne atletfigur passer godt til dig, der elsker at indrette din bolig på en anderledes og speciel måde.Prøv at placere denne skulptur på gulvet i et hjørne af stuen. Her vil den gøre opmærksom på sig selv og vække både interesse og begejstring. Mon ikke vennerne får lyst til at nyde og studere skulpturen lidt nærmere. Ude i entréen vil skulpturen helt bestemt også være et fantastisk blikfang. Når familien kommer hjem, og gæsterne kommer på besøg, vil de blive modtaget af denne interessante figur på den hyggeligste vis.Du kan placere figuren i mange forskellige rum. Den kan både stå på gulve, plateauer, store skænke og borde. Prøv dig frem og hyg dig med indretningen i hjemmet.

4.049 kr.

Fri fragt

Bobo
KARE DESIGN skakspil - guld/sølv polyresin og stål/MDF, kvadratisk (60x60)

KARE DESIGN skakspil - guld/sølv polyresin og stål/MDF, kvadratisk (60x60)

Vi kan så gode lide dette skakspil, som kommer fra det unikke brand Kare Design. Spillepladen er lavet af lakeret stål og MDF, og de fine skakbrikker er i guld farvet og sølv farvet polyresin. Dette skakspil passer godt til dig, der elsker at få et godt spil skak med familie og venner.Prøv at placere dette skakspil på et bord i et hjørne af stuen. Her vil det gøre opmærksom på sig selv og vække både interesse og begejstring. Mon ikke vennerne straks får lyst til et hyggeligt spil skak. På herreværelset vil skakspillet også være helt fantastisk at have stående. Placer spillet på et bord, og sæt to komfortable stole på hver side af bordet. Nu mangler I bare en lille cognac og en god cigar, så kan skakspillet begynde.Du kan placere skakspillet i mange forskellige rum. Spillet kan både stå på trapper, plateauer, store skænke og borde. Prøv dig frem og hyg dig med indretningen i hjemmet.

2.799 kr.

Fri fragt

Bobo
KARE DESIGN Toro figur - håndlavet stentøj

KARE DESIGN Toro figur - håndlavet stentøj

Mangler du noget nyt til indretningen, så prøv at tag et kig på denne flotte Toro figur. Figuren er lavet af tyske Kare Design, der er kendt for deres lækre møbler og boligtilbehør. Den lære Toro figur er formet som en tyr, så den er helt ideel til dem, der er født under tyrens stjernetegn, og den er derfor også en oplagt gaveidé. Du behøver dog ikke at have tyren som stjernetegn for at have denne flotte figur stående hjemme ved dig! Du kan have figuren til at stå mange forskellige steder i hjemmet. Den vil for eksempel være rigtig flot i en reol eller måske ovenpå en skænk i stuen. Valget er dog helt op til dig.Toro figuren er håndlavet, og den er lavet af stentøj. Figuren har en overflade, der ligner lidt en klassisk bronzeskulptur. Der er tale om nogle neutrale farver, der passer ind stort set overalt.

699 kr.

Fri fragt

Bobo
KARE DESIGN Vægspejl Crystals Steel Guld 120 x 80 cm

KARE DESIGN Vægspejl Crystals Steel Guld 120 x 80 cm

Et spejl i hjemmet er næsten ikke til at undvære. Det rektangulære Crystals Steel Guld vægspejl, du ser her, er fra tyske Kare Design. Spejlet har den fineste ramme i forkromet rustfrit stål, der er dekoreret med farvet glas. Et smukt og stilfuldt spejl til dit moderne og flotte hjem. Spejlet vil være flot at hænge op i entréen ved siden af hattehylden og paraplyholderen. Når det ringer på døren, kan man lige rette på frisuren og checke sin makeup, inden man lukker gæsterne ind til en hyggelig aften. Det er både smart og praktisk. Det vil også se flot ud at hænge spejlet op på væggen i stuen. Placer en piedestal foran vægspejlet og sæt en grøn plante eller en smuk skulptur på piedestalen. Det bliver til et elegant dobbeltbillede, når tingene genspejles. Vægspejlet kan bruges i næsten alle rum i boligen. Leg med farverne og indretningen i hjemmet og husk på - det er kun fantasien, der sætter grænser.

3.099 kr.

Fri fragt

Bobo
KARE DESIGN El Sol spejl - guldfarvet stål og spejlglas, rundt (Ø:79)

KARE DESIGN El Sol spejl - guldfarvet stål og spejlglas, rundt (Ø:79)

Hvis du er på udkig efter et nyt spejl til hjemmet eller måske noget nyt udsmykning til dine vægge, så prøv engang at tag et kig på dette smukke El Sol spejl fra tyske Kare Design. Her er der nemlig ikke bare tale om et almindeligt spejl, men spejlet er også en hel dekoration i sig selv, og det er netop en af grundene til, at vi her hos BOBO synes, at dette spejl er helt fantastisk. El Sol spejlet er lavet af guldfarvet stålnet, der er lavet på en måde, der minder om en sol, hvor selve spejlet er solen, og så er rammen solens stråler. Det lækre spejl vil se godt ud, uanset hvor det hænger, og den vil også se rigtig godt ud på en farvet væg, hvor man så kan se farven på væggen gennem rammen af guld stålnet. Du kan for eksempel have spejlet hængende i entréen, hvor den vil virke meget indbydende, og være med til at skabe en god atmosfære, med det samme man træder ind i rummet. Du kan for eksempel også have spejlet til at hænge i soveværelset, hvor spejlet kan være med til at give en god start på dagen, for man kan nærmest kun komme i godt humør, når man ser på dette flotte spejl.

1.599 kr.

Fri fragt

Bobo
Log ind

Bliv gratis medlem