Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
  1. Lucie Kaas Dekorative elementer

Lucie Kaas Dekorative elementer

28 produkter

Sorter efter popularitet

1

Relaterede butikstilbud

Æggebæger sort i jakkesæt

Æggebæger sort i jakkesæt

Boy Suit æggebæger fra Lucie KaasDenne lille søde håndmalede dreng i jakkesæt passer perfekt til et blødkogt æg på morgenbordet. Brug den alene eller sammen med nogle af de andre søde håndmalede figurer fra Bordfolk. Specifikationer:Materiale: malet bøgHøjde: 7 cmFarve: Sort/hvid

100 kr.
150 kr.inkl. fragt

Værsgo

Lucie Kaas Sketch.inc Karl - H: 21,5 cm.

Lucie Kaas Sketch.inc Karl - H: 21,5 cm.

Lucie Kaas Sketch.inc KarlLucie Kaas har indgået et samarbejde med Becky om at distribuere hendes kreationer for at imødekomme den store efterspørgsel hendes designs har oplevet verden over. Sketch.inc for Lucie Kaas indeholder fra efteråret 2015 en lancering af Beckys kreative univers af Kokeshi dukker - traditionelle japan-ske figurer kendetegnet ved et markant hoved og simpel krop - fortolket som 16 forskellige figurer med hver deres personlighed. Nogle figurer er inspireret af historiske ikoner fra musik- og kunstverden, mens andre udspringer fra Beckys egen fantasi. Traditionelt gives Kokeshi dukker som symbol på venskab, men Beckys modernisering af figurerne til små designobjekter åbner op for adskillige anvendelsesmuligheder. For at bevare den originalitet og præcision, der kendetegner Sketch.incs univers er alle figurer håndmalet.Figuren der er fremstilet i håndmalet schima superba træ, er skabt i samarbejde med det internationale brand Sketch Inc. Det unikke samarbejde har blandt andet illustreret kendte idoler og modeskabere som Marilyn Monroe, Coco Chanel og Karl Lagerfeld.Kombiner de sjove figurer på kryds og tværs og kréer din egen lille træfamilie.Farve: SortMateriale: Schima superba træMål: H: 21,5 cm.

600 kr.

Fri fragt

Bahne
Lucie Kaas Sketch.inc Coco - H: 21,5 cm.

Lucie Kaas Sketch.inc Coco - H: 21,5 cm.

Sketch.inc for Lucie KaasLucie Kaas har indgået et samarbejde med Becky Kemp om at distribuere hendes kreationer for at imødekomme den store efterspørgsel hendes designs har oplevet verden over.Sketch.inc for Lucie Kaas indeholder fra efteråret 2015 en lancering af Beckys kreative univers af Kokeshi dukker - traditionelle japanske figurer, som er kendetegnet ved et markant hoved og simpel krop - fortolket som 16 forskellige figurer med hver deres personlighed. Nogle figurer er inspireret af historiske ikoner fra musik- og kunstverden, mens andre udspringer fra Beckys egen fantasi.Traditionelt gives Kokeshi dukker som symbol på venskab, men Beckys modernisering af figurerne til små designobjekter åbner op for adskillige anvendelsesmuligheder. For at bevare den originalitet og præcision, der kendetegner Sketch.incs univers er alle figurer håndmalet.Kombiner de sjove figurer på kryds og tværs og kréer din egen lille træfamilie.Variant: CocoMateriale: Schima superba træMål: H: 21,5 cm.

600 kr.

Fri fragt

Bahne
Log ind

Bliv gratis medlem