Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
  1. by Lassen Brugskunst

by Lassen Brugskunst

33 produkter

Sorter efter popularitet

1

Relaterede butikstilbud

Kubus T, bruneret kobber

Kubus T, bruneret kobber

Fyrfadsstagen, Kubus T, er designet af Sarah Abbondio i 2018 som tilføjelse til den øvrige familie af stager, der sørger for hygge og lys langt ind i aftenmørket. Vælg de klassiske pulverlakerede versioner, den rå brunerede kobber, som over tid vil patinere smukt, messingen eller den smukke, blanke nikkel-version, som er varm og unik i sin glød - eller kombiner flere for et skønt, skulpturelt stilleben i vindueskarmen eller på middagsbordet.Mål: 7x7 cmMateriale: Bruneret kobber

599 kr.

Fri fragt

Møbelhuset 2
Frame 35 låge, sort

Frame 35 låge, sort

Shop online i Illums Bolighus – internationalt flagskib for moderne boligkultur, design og indretning siden 1941. Optjen 10% i bonuspoints på alle dine køb.

550 kr.

Fragt ukendt

Illums Bolighus

By Lassen Frame 49 Skab Mørk Blå

By Lassen Frame 49 Skab Mørk Blå

Frame 49 leveres altid inkl. 1 hylde.Frame er en fleksibel opbevaringsløsning af kvadratiske bokse i kubistiske rammer. Frame kan hænges direkte på væggen stables og stå frit på gulvet. Låget kan tages helt af eller sættes på som en låge. Kombiner Frame til en klassisk reol en unik skulptur eller noget helt tredje. Mulighederne for individuelle kombinationer er uendelige. Frame er produceret i Danmark og skabt med sans for detaljerne. Frame forener funktion kvalitet og æstetik. Du bestemmer udtrykket. Varenummer: 40277Design: Mogens Lassen 1943 / by Lassen 2013Mål: h:49 x l:49 x d:42 cmIndvendige mål: 39 5x46x46 cmFarve: Mørk blåMateriale: Melamin / cdf / lakeret stål OBS! Med dette produkt følger en gratis returlabel.

2.328 kr.

Fri fragt

AllBuy
By Lassen Frame 49 Skab Hvidbejdset Ask

By Lassen Frame 49 Skab Hvidbejdset Ask

Frame 49 leveres altid inkl. 1 hylde.Frame er en fleksibel opbevaringsløsning af kvadratiske bokse i kubistiske rammer. Frame kan hænges direkte på væggen stables og stå frit på gulvet. Låget kan tages helt af eller sættes på som en låge. Kombiner Frame til en klassisk reol en unik skulptur eller noget helt tredje. Mulighederne for individuelle kombinationer er uendelige. Frame er produceret i Danmark og skabt med sans for detaljerne. Frame forener funktion kvalitet og æstetik. Du bestemmer udtrykket. Varenummer: 40278Design: Mogens Lassen 1943 / by Lassen 2013Mål: h:49 x l:49 x d:42 cmIndvendige mål: 39 5x46x46 cm Farve: Hvidbejdset askMateriale: Finér / mdf / lakeret stål OBS! Med dette produkt følger en gratis returlabel.

2.808 kr.

Fri fragt

AllBuy
By Lassen Kubus Centerpiece Skål Hvid 14cm

By Lassen Kubus Centerpiece Skål Hvid 14cm

Ordbogsdefinitionen af en opsats er “en beholder med dekorativt arrangerede blomster og frugter typisk anbragt på et bord som udsmykning” og Kubus Centerpieces designet af Søren Lassen er netop dette; den perfekte prydgenstand af middagsbordet. Designet trækker på simple geometriske figurer som firkanten og halvkuglen som den genkendes fra Kubus Bowl men da Kubus Centerpieces er lavere udgør de en ideel base for farvestrålende blomsterarrangementer planter og enhver anden kreative udsmykning. Leveres med indlæg som gør dem velegnet til mad og andet grønt.Serie: KubusVarenummer: 23101Farve: HvidMateriale: Lakeret stålMål: LxHxB 14x7x14 cmBemærk: Tør af med en klud ikke egnet til opvaskemaskine. OBS! Med dette produkt følger en gratis returlabel.

879 kr.

Fri fragt

AllBuy
By Lassen Kubus Centerpiece Skål Messing 14cm

By Lassen Kubus Centerpiece Skål Messing 14cm

Ordbogsdefinitionen af en opsats er “en beholder med dekorativt arrangerede blomster og frugter typisk anbragt på et bord som udsmykning” og Kubus Centerpieces designet af Søren Lassen er netop dette; den perfekte prydgenstand af middagsbordet. Designet trækker på simple geometriske figurer som firkanten og halvkuglen som den genkendes fra Kubus Bowl men da Kubus Centerpieces er lavere udgør de en ideel base for farvestrålende blomsterarrangementer planter og enhver anden kreative udsmykning. Leveres med indlæg som gør dem velegnet til mad og andet grønt.Serie: KubusVarenummer: 23701Farve: MessingMateriale: Messingbelagt metalMål: LxHxB 14x7x14 cmBemærk: Tør af med en klud ikke egnet til opvaskemaskine. OBS! Med dette produkt følger en gratis returlabel.

1.231 kr.

Fri fragt

AllBuy
By Lassen Light'in lanterne - Sort

By Lassen Light'in lanterne - Sort

By Lassen Light'in lanterne - Sort Kubus-serien har fået tilføjet en smuk lanterne, der er designet af Mogens Lassens barnebarn Søren Lassen. Lanternen kan bruges til at skabe en hyggelig atmosfære både indenfor og udenfor, og har et lille låg, der sikrer at lyset ikke blæser ud på vindfyldte dage. Den smukke runde glasindsats kan benyttes med levende fyrfadslys eller bloklys, men du kan også vælge et miljøvenligt LED-lys. Design: Søren Lassen Mål: H: 25,8 cm B: 12 cm D: 12 cm Materiale: Klart glas Sort pulverlakeret metal

1.199 kr.

Fri fragt

Jacobsen møbler
Kubus 1 cool grey JUBILÆUM

Kubus 1 cool grey JUBILÆUM

Den kendte og elskede Kubus 1 lysestage fra by Lassen. Mærket er kendt for sine geometriske former og enkle udtryk. Kubus 1 er den mindste lysestage i serien med plads til et enkelt kronelys. En elegant lysestage, som med fordel kan kombineres med by Lassens andre designs for et flot, minimalistisk udtryk. Rengøring: Vend stagen med lyseholderne ned ad, og placer den på en bageplade med bagepapir stående på lyseholderne. Sættes i en 75 grader varm ovn i 15-20 minutter. Stagen tørres herefter af med en fugtig klud.NB! Brug aldrig skarpe genstande eller kogende vand til at rengøre lysestagen med. Vi anbefaler, at du ikke lader lysene brænde helt ned i stagen, da dette kan medføre misfarvning eller skader på lakeringen.

499 kr.
531 kr.inkl. fragt
Magasin  Onlineshop
By Lassen Kubus Urtepotte Hvid 23cm

By Lassen Kubus Urtepotte Hvid 23cm

Urtepotte vase eller blot en beholder. Anvendeligheden er uudtømmelig. Som en videreudvikling af Kubus-kollektionen hører nu Kubus Flowerpots som fås i tre forskellige størrelser: Flowerpot 10 designet af Søren Lassen og Sarah Abbondio Flowerpot 14 samt Flowerpot 23 designet af Søren Lassen. Beholderen er dybere end klassikeren Kubus Bowl og derfor yderst velegnet til opbevaring af enhver art: Som navnet indikerer er den oprindeligt tiltænkt planter og blomster men med sin geometriske form indtager den rummet på lige så elegant vis som et enkeltstående designobjekt. Kubus Flowerpots forefindes i de to karakteristiske pulverlakerede farver sort og hvid som gør dem æstetisk tiltalende i ethvert design- og stilbevidst hjem. Stil den på bordet i vindueskarmen på havebordet terrassen eller hæng den på væggen med de nye universale beslag som giver Kubus Flowerpot et let luftigt og særdeles moderne udtryk. Som de øvrige beholdere i Kubus-kollektionen leveres denne ligeledes med en indsats som det anbefales at plante i.Serie: KubusArtikelnummer: 24013Farve: HvidMateriale: Lakeret stålMål: HxB 23x23 cmBemærk: Tør af med en klud ikke egnet til opvaskemaskine. OBS! Med dette produkt følger en gratis returlabel.

1.599 kr.

Fri fragt

AllBuy
Log ind

Bliv gratis medlem