Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
  1. by Lassen Brugskunst

by Lassen Brugskunst

33 produkter

Sorter efter popularitet

1

Relaterede butikstilbud

By Lassen Den Trætte Mand Lænestol Green Tea

By Lassen Den Trætte Mand Lænestol Green Tea

Flemming Lassen designede den overpolstrede lænestol Den Trætte Mand til Snedkerlaugets Møbeludstilling i 1935. Den er karakteriseret af organiske bamsede former og dengang som nu vækker den opsigt med sin svungne form og voluminøse armlæn. At sidde i stolen skulle med Flemming Lassens egne ord være ”så varmt og trygt som en isbjørneunge i favnen på sin mor midt på indlandsisen”. Familiemennesket Flemming Lassen værdsatte de nære relationer - Den Trætte Mand appellerer med sit varme ydre til hjemlig hygge og socialisering i stearinlysets skær.Varenummer: 45004-1Design: Flemming Lassen 1935Højde: 88 cmBredde: 102 cmDybde: 97 cm Sæde højde: 38 cm Farve: Green tea.Materiale: Lammeskind OBS! Med dette produkt følger en gratis returlabel.

39.996 kr.

Fri fragt

AllBuy
By Lassen Conekt Spisebord Sortbejdset Ask Stål Beslag

By Lassen Conekt Spisebord Sortbejdset Ask Stål Beslag

Conekt har det samme simple og stringente udtryk som findes i Mogens Lassens andre designs og afspejler hans kærlighed til minimalismen. Hos arkitekt Mogens Lassen var der aldrig noget der var overladt til tilfældighederne og beslaget der binder Conekts bordplade sammen med den kvadratiske træramme der udgør Conekt ben er gennemtænkt ned til mindste detalje. Det speciallavede beslag ligger smukt og plant i bordet og giver karakter og kant til det tidløse og minimalistiske bord. Måden ben og bordplade er sammensat på danner en slank silhuet og gør bordet let i udtryk.Kan også bestilles med beslag i sort lakeret stål eller messingVarenummer: 48001Design: Mogens Lassen 1975 / by Lassen 2016Mål: 190 x 80cm højde 75cmFarve: Massiv sortbejdset ask og sortbejdset ask finer Materiale: Massiv sortbejdset ask / Stål beslag OBS! Med dette produkt følger en gratis returlabel.

13.596 kr.

Fri fragt

AllBuy
By Lassen Conekt Spisebord Røget Eg Messingbeslag

By Lassen Conekt Spisebord Røget Eg Messingbeslag

Conekt har det samme simple og stringente udtryk som findes i Mogens Lassens andre designs og afspejler hans kærlighed til minimalismen. Hos arkitekt Mogens Lassen var der aldrig noget der var overladt til tilfældighederne og beslaget der binder Conekts bordplade sammen med den kvadratiske træramme der udgør Conekt ben er gennemtænkt ned til mindste detalje. Det speciallavede beslag ligger smukt og plant i bordet og giver karakter og kant til det tidløse og minimalistiske bord. Måden ben og bordplade er sammensat på danner en slank silhuet og gør bordet let i udtryk.Produkt: ConektDesign: Mogens Lassen 1975 / by Lassen 2016Mål: 190 x 80cm højde 75cmFarve: Røget eg Materiale: Massiv røget og røget eg finer / Messing beslagKan også bestilles med beslag i stål eller lakeret stål OBS! Med dette produkt følger en gratis returlabel.

13.599 kr.

Fri fragt

AllBuy
By Lassen Conekt Spisebord Røget Eg Lakerede Stålbeslag

By Lassen Conekt Spisebord Røget Eg Lakerede Stålbeslag

Conekt har det samme simple og stringente udtryk som findes i Mogens Lassens andre designs og afspejler hans kærlighed til minimalismen. Hos arkitekt Mogens Lassen var der aldrig noget der var overladt til tilfældighederne og beslaget der binder Conekts bordplade sammen med den kvadratiske træramme der udgør Conekt ben er gennemtænkt ned til mindste detalje. Det speciallavede beslag ligger smukt og plant i bordet og giver karakter og kant til det tidløse og minimalistiske bord. Måden ben og bordplade er sammensat på danner en slank silhuet og gør bordet let i udtryk. Varenummer: 48002Design: Mogens Lassen 1975 / by Lassen 2016Mål: 190 x 80cm højde 75cmFarve: Massiv røget eg og røget eg finer Materiale: Egetræ / Lakerede StålbeslagKan også bestilles med beslag i stål eller messing OBS! Med dette produkt følger en gratis returlabel.

13.599 kr.

Fri fragt

AllBuy
Kubus 1 cool grey JUBILÆUM

Kubus 1 cool grey JUBILÆUM

Den kendte og elskede Kubus 1 lysestage fra by Lassen. Mærket er kendt for sine geometriske former og enkle udtryk. Kubus 1 er den mindste lysestage i serien med plads til et enkelt kronelys. En elegant lysestage, som med fordel kan kombineres med by Lassens andre designs for et flot, minimalistisk udtryk. Rengøring: Vend stagen med lyseholderne ned ad, og placer den på en bageplade med bagepapir stående på lyseholderne. Sættes i en 75 grader varm ovn i 15-20 minutter. Stagen tørres herefter af med en fugtig klud.NB! Brug aldrig skarpe genstande eller kogende vand til at rengøre lysestagen med. Vi anbefaler, at du ikke lader lysene brænde helt ned i stagen, da dette kan medføre misfarvning eller skader på lakeringen.

499 kr.
531 kr.inkl. fragt
Magasin  Onlineshop
By Lassen Conekt Spisebord Røget Eg Stålbeslag

By Lassen Conekt Spisebord Røget Eg Stålbeslag

Conekt har det samme simple og stringente udtryk som findes i Mogens Lassens andre designs og afspejler hans kærlighed til minimalismen. Hos arkitekt Mogens Lassen var der aldrig noget der var overladt til tilfældighederne og beslaget der binder Conekts bordplade sammen med den kvadratiske træramme der udgør Conekt ben er gennemtænkt ned til mindste detalje. Det speciallavede beslag ligger smukt og plant i bordet og giver karakter og kant til det tidløse og minimalistiske bord. Måden ben og bordplade er sammensat på danner en slank silhuet og gør bordet let i udtryk.Varenummer: 48002Design: Mogens Lassen 1975 / by Lassen 2016Mål: 190 x 80cm højde 75cmFarve: Massiv røget eg og røget eg finer Materiale: Egetræ / StålbeslagKan også bestilles med beslag i messing eller lakeret stål OBS! Med dette produkt følger en gratis returlabel.

13.599 kr.

Fri fragt

AllBuy
By Lassen Conekt Tillægsplade Sortbejdset Ask

By Lassen Conekt Tillægsplade Sortbejdset Ask

Conekt har det samme simple og stringente udtryk som findes i Mogens Lassens andre designs og afspejler hans kærlighed til minimalismen. Hos arkitekt Mogens Lassen var der aldrig noget der var overladt til tilfældighederne og beslaget der binder Conekts bordplade sammen med den kvadratiske træramme der udgør Conekt ben er gennemtænkt ned til mindste detalje. Det speciallavede beslag ligger smukt og plant i bordet og giver karakter og kant til det tidløse og minimalistiske bord. Måden ben og bordplade er sammensat på danner en slank silhuet og gør bordet let i udtryk.Art. Nr.: 48011Design: Mogens Lassen 1975 / by Lassen 2016Mål: l:50 x b:80cmFarve: Røget eg ellert sortbejdset askMateriale: Massiv sortbejdset ask og sortbejdset ask finer / Messing rustfrit stål eller lakerede stålbeslag OBS! Med dette produkt følger en gratis returlabel.

1.999 kr.

Fri fragt

AllBuy
By Lassen Conekt Tillægsplade Røget Eg

By Lassen Conekt Tillægsplade Røget Eg

Conekt har det samme simple og stringente udtryk som findes i Mogens Lassens andre designs og afspejler hans kærlighed til minimalismen. Hos arkitekt Mogens Lassen var der aldrig noget der var overladt til tilfældighederne og beslaget der binder Conekts bordplade sammen med den kvadratiske træramme der udgør Conekt ben er gennemtænkt ned til mindste detalje. Det speciallavede beslag ligger smukt og plant i bordet og giver karakter og kant til det tidløse og minimalistiske bord. Måden ben og bordplade er sammensat på danner en slank silhuet og gør bordet let i udtryk.Art. Nr.: 48012Design: Mogens Lassen 1975 / by Lassen 2016Mål: l:50 x 80 cmFarve: Røget eg ellert sortbejdset askMateriale: Massiv røget og røget eg finer eller massiv sortbejdset ask og sortbejdset ask finer / Messing rustfrit stål eller lakerede stålbeslag OBS! Med dette produkt følger en gratis returlabel.

1.999 kr.

Fri fragt

AllBuy
By Lassen Conekt Tillægsplade Pebble

By Lassen Conekt Tillægsplade Pebble

Conekt har det samme simple og stringente udtryk som findes i Mogens Lassens andre designs og afspejler hans kærlighed til minimalismen. Hos arkitekt Mogens Lassen var der aldrig noget der var overladt til tilfældighederne og beslaget der binder Conekts bordplade sammen med den kvadratiske træramme der udgør Conekt ben er gennemtænkt ned til mindste detalje. Det speciallavede beslag ligger smukt og plant i bordet og giver karakter og kant til det tidløse og minimalistiske bord. Måden ben og bordplade er sammensat på danner en slank silhuet og gør bordet let i udtryk.Art. Nr.: 48013Design: Mogens Lassen 1975 / by Lassen 2016Mål: l:50 x 80 cmFarve: PebbleMateriale: Linoleum OBS! Med dette produkt følger en gratis returlabel.

1.999 kr.

Fri fragt

AllBuy
By Lassen Kubus Urtepotte Hvid 23cm

By Lassen Kubus Urtepotte Hvid 23cm

Urtepotte vase eller blot en beholder. Anvendeligheden er uudtømmelig. Som en videreudvikling af Kubus-kollektionen hører nu Kubus Flowerpots som fås i tre forskellige størrelser: Flowerpot 10 designet af Søren Lassen og Sarah Abbondio Flowerpot 14 samt Flowerpot 23 designet af Søren Lassen. Beholderen er dybere end klassikeren Kubus Bowl og derfor yderst velegnet til opbevaring af enhver art: Som navnet indikerer er den oprindeligt tiltænkt planter og blomster men med sin geometriske form indtager den rummet på lige så elegant vis som et enkeltstående designobjekt. Kubus Flowerpots forefindes i de to karakteristiske pulverlakerede farver sort og hvid som gør dem æstetisk tiltalende i ethvert design- og stilbevidst hjem. Stil den på bordet i vindueskarmen på havebordet terrassen eller hæng den på væggen med de nye universale beslag som giver Kubus Flowerpot et let luftigt og særdeles moderne udtryk. Som de øvrige beholdere i Kubus-kollektionen leveres denne ligeledes med en indsats som det anbefales at plante i.Serie: KubusArtikelnummer: 24013Farve: HvidMateriale: Lakeret stålMål: HxB 23x23 cmBemærk: Tør af med en klud ikke egnet til opvaskemaskine. OBS! Med dette produkt følger en gratis returlabel.

1.599 kr.

Fri fragt

AllBuy
By Lassen Conekt Spisebord Sortbejdset Ask Sort Lakeret Stål Beslag

By Lassen Conekt Spisebord Sortbejdset Ask Sort Lakeret Stål Beslag

Conekt har det samme simple og stringente udtryk som findes i Mogens Lassens andre designs og afspejler hans kærlighed til minimalismen. Hos arkitekt Mogens Lassen var der aldrig noget der var overladt til tilfældighederne og beslaget der binder Conekts bordplade sammen med den kvadratiske træramme der udgør Conekt ben er gennemtænkt ned til mindste detalje. Det speciallavede beslag ligger smukt og plant i bordet og giver karakter og kant til det tidløse og minimalistiske bord. Måden ben og bordplade er sammensat på danner en slank silhuet og gør bordet let i udtryk.Kan også bestilles med beslag i messing eller stålVarenummer: 48001Design: Mogens Lassen 1975 / by Lassen 2016Mål: 190 x 80cm højde 75cmFarve: Massiv sortbejdset ask og sortbejdset ask finer Materiale: Massiv sortbejdset ask / sort lakeret stål beslag OBS! Med dette produkt følger en gratis returlabel.

13.596 kr.

Fri fragt

AllBuy
By Lassen Kubus Urtepotte Sort 23cm

By Lassen Kubus Urtepotte Sort 23cm

Urtepotte vase eller blot en beholder. Anvendeligheden er uudtømmelig. Som en videreudvikling af Kubus-kollektionen hører nu Kubus Flowerpots som fås i tre forskellige størrelser: Flowerpot 10 designet af Søren Lassen og Sarah Abbondio Flowerpot 14 samt Flowerpot 23 designet af Søren Lassen. Beholderen er dybere end klassikeren Kubus Bowl og derfor yderst velegnet til opbevaring af enhver art: Som navnet indikerer er den oprindeligt tiltænkt planter og blomster men med sin geometriske form indtager den rummet på lige så elegant vis som et enkeltstående designobjekt. Kubus Flowerpots forefindes i de to karakteristiske pulverlakerede farver sort og hvid som gør dem æstetisk tiltalende i ethvert design- og stilbevidst hjem. Stil den på bordet i vindueskarmen på havebordet terrassen eller hæng den på væggen med de nye universale beslag som giver Kubus Flowerpot et let luftigt og særdeles moderne udtryk. Som de øvrige beholdere i Kubus-kollektionen leveres denne ligeledes med en indsats som det anbefales at plante i.Serie: KubusArtikelnummer: 24003Farve: SortMateriale: Lakeret stålMål: HxB 23x23 cmBemærk: Tør af med en klud ikke egnet til opvaskemaskine. OBS! Med dette produkt følger en gratis returlabel.

1.599 kr.

Fri fragt

AllBuy
Frame 35 opbevaring, sort

Frame 35 opbevaring, sort

Shop online i Illums Bolighus – internationalt flagskib for moderne boligkultur, design og indretning siden 1941. Optjen 10% i bonuspoints på alle dine køb.

2.199 kr.

Fragt ukendt

Illums Bolighus

Frame 35 opbevaring, mørkegrå

Frame 35 opbevaring, mørkegrå

Shop online i Illums Bolighus – internationalt flagskib for moderne boligkultur, design og indretning siden 1941. Optjen 10% i bonuspoints på alle dine køb.

1.799 kr.

Fragt ukendt

Illums Bolighus

Log ind

Bliv gratis medlem