Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
  1. Madam Stoltz Brugskunst

Madam Stoltz Brugskunst

Relaterede butikstilbud

Madam Stoltz Feather egg small

Madam Stoltz Feather egg small

Dekorativt fjerophæng fra Madam Stoltze. Fjerophænget er ideelt at benytte som dekoraton, bla. i påsketiden Ophænget har en diameter på 9 cm.

49 kr.

Fragt ukendt

Design Affair

Madam Stoltz, Stående Pynteæg m. perler, Grøn

Madam Stoltz, Stående Pynteæg m. perler, Grøn

Madam Stoltz er firmaet bag disse fine pynteæg, som findes i to forskellige størrelser samt farver. Pynteæggene fra Madam Stoltz er enkle og fine i designet, men fyldt med små detaljer. Pynteæggene er ideelle til at skabe den hyggelige og rolige atmosfære i hjemmet. Brug for eksempel pynteæggene i kombination med andre vaser eller stager. Pynteægget ses her i den mindste størrelse i farven grøn, som måler cirka 10 cm. i højden.

79 kr.

Fragt ukendt

Design Affair

Madam Stoltz Hænge Kegler Sæt, Sort

Madam Stoltz Hænge Kegler Sæt, Sort

Det fineste sæt med to størrelser kegler med hver sin guldtråd fra Madam Stoltz. Pynten her er ikke kun til Jul, men kan sagtens hænge hele året, så kan du måske bytte guldtråden ud med et andet bånd. Hænger du en hel flok i en gren og sammen med smukke julekugler, hvor du i nogle har sat en lille grankvist, har du hurtigt men stilfuldt Julepynt. Mål: H 14 cm & 10 cm.

59 kr.

Fri fragt

Butik-lundager
Madam Stoltz Lysestage M/Ansigt - Sand

Madam Stoltz Lysestage M/Ansigt - Sand

Madam Stoltz Lysestage M/Ansigt - Sand Skøn og unik lysestage som vil tilføre glæde, personlighed og charme til din boligindretning. Lysestagen fra Madam Stoltz er fremstillet i stentøj og har aftryk af et ansigt, hvilket gør lysestagen mere sjov og spændende. Materiale: Stentøj Farve: Sand Mål: 9 x 11 cm

75 kr.
124 kr.inkl. fragt
Jacobsen møbler
Madam Stoltz Væg Lanterne 13,5 x 10 x 30 cm - Antik Messing

Madam Stoltz Væg Lanterne 13,5 x 10 x 30 cm - Antik Messing

Madam Stoltz Væg Lanterne 13,5 x 10 x 30 cm - Antik Messing Denne smukke lanterne fra Madam Stoltz vil bringe elegance og hygge til din boligindretning. Brug den med små fyrfadslys, bloklys eller måske en fin lyskæde, og skab en skøn stemning. Lanternen er lavet til at hænge på væggen, men kan også stilles stående, f.eks.ved din hoveddør, som en varm velkomst til dine gæster, eller brug den som hyggelys på terrassen. Materiale: Jern Glas Farve: Antik messing Klar Mål: 13,5 x 10 x 30 cm

300 kr.
349 kr.inkl. fragt
Jacobsen møbler
Log ind

Bliv gratis medlem