Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
  1. Nova Rico Brugskunst

Nova Rico Brugskunst

Relaterede butikstilbud

Nova Rico Maximus Relief

Nova Rico Maximus Relief

Mærk bjergene på din globus Med denne Nova Rico verdensglobus får du en smuk oplyst geografisk globus. Den gyroskopiske meridian af træ gør globusen let at kigge på. Denne globus er udstyret med relief bjerge, der lader dig rent faktisk føle bjergene. Denne globus har en naturlig træpedistal og gyroskopisk meridian, begge med kirsebærtræsfarve. Omdrejningspunkterne er karakteriseret ved kobber detaljer. Nova Rico Linea er en smuk oplyst geografisk globus. Denne globus har en unik funktion: den har relief. Det betyder, at du allerede kan udforske de bjerge, du vil bestige i fremtiden. Globusen har et nutidigt, dobbelt kort based on satellite data . Uoplyst viser kortet en detaljeret repræsentation af Jordens naturfænomener. Dette såkaldte fysiske kort viser skove, ørkener og sammenlignelige områder. Når lyset tændes, vises grænserne mellem lande på kortet, og giver dig et politisk syn på Jorden. Linea Relief globusen er en vidunderlig tilføjelse til dit interiør. Denne globus er udstyret med en sort pedistal lavet af træ, og en mat stål meridian. Denne globus vil passe smukt til dit interiør. Nova Rico Nova Rico har fremstillet globuser i den italienske by, Firenze, siden 1955. Siden dengang har de bragt en stor variation af glober på markedet, både for voksne og børn. Nova Rico glober vil dekorere dit hus men også tjene med et lærerigt formål. Nova Rico producerer glober i mere end 30 sprog, inklusig japanesk, russisk, arabisk, engelsk og hollandsk. Nova Rico kombinerer mange års erfaring med nyskabning. Verden omkring os er i stadig forandring. Nova Rico er opmærksom på forandringer og forbliver up to date med nye modeller.

950 kr.

Fri fragt

Frank
Nova Rico Colombo

Nova Rico Colombo

Colombo Verdensglobus Denne Nova Rico Colombo har en storslået antik brun farve. Trods dens flotte antikke udseende viser dette kort det aktuelle politiske verdenskort. Denne globus har en valnødde farvet naturlig træ fundament og en messingfarvet plastik meridian. Kuglen i sig selv er fremstillet af plexiglas. Nova Rico Colombo er en belyst globus og når du åbner for lyset vil alle landene være flot oplyste. Politisk kort Colombo'en har et opdateret politisk kort der er karakteriseret ved vidunderlige varme farver. Det er fordi pergament farver er benyttet til dette antikke farvede kort. På dette kort kan du finde navnene på vigtige byer (inklusiv befolkning demografi), have, havstrømme, tidszoner og navne på lande og søer. Dette kort er også dekoreret med illustrationer af antikke skibe. Nova Rico Nova Rico har fremstillet glober i den italienske by Florence siden 1955. Siden dengang har de bragt en stor variation af glober på markedet, både for voksne og børn. Nova Rico glober vil dekorere dit hus men også tjene med et lærerigt formål. Nova Rico producerer glober i mere end 30 sprog, inklusiv Japansk, Russisk, Arabisk, Engelsk og Hollandsk. Nova Rico kombinerer mange års erfaring med nyskabelse. Verden omkring os er i stadig forandring. Nova Rico er klar over denne forandring og forbliver opdateret med nye modeller.

487 kr.

Fri fragt

Frank
Nova Rico Elite

Nova Rico Elite

En masse sjov for en lille pris Denne Nova Rico Elite er en smuk oplyst verdensglobus. Globen har et aktuelt, dobbelt kort. Ubelyst viser den en politisk visning af Jorden hvor du kan se grænserne mellem landene. Når du tænder lyset vil en detaljeret figur af Jordens naturlige egenskaber blive synlig. Dette såkaldte fysiske kort viser skove, ørkener og sammenlignelige områder. Et dobbelt kort er en unik egenskab for glober i denne pris-række. Nova Rico Nova Rico har fremstillet glober i den Italienske by Florence siden 1955. Siden dengang har de bragt en stor variation af glober på markedet, både for voksne og børn. Nova Rico glober vil dekorere dit hus men også tjene med et lærerigt formål. Nova Rico producerer glober i mere end 30 sprog, inklusig japanesk, russisk, arabisk, engelsk og hollandsk. Nova Rico kombinerer mange års erfaring med nyskabning. Verden omkring os er i stadig forandring. Nova Rico er klar over forandringer og forbliver opdateret med nye modeller.

392 kr.

Fri fragt

Frank
Nova Rico Corallo

Nova Rico Corallo

Fantastisk lærerig globus for børn Corallo'en er en meget populær globus blandt de nybegyndte udforskere af Jorden. Globen indeholder et politisk kortlægningssystem der tydeligt deler landene op ved at benytte forskellige farver. I kontrast til flade kort i et atlas, repræsenterer denne globus landenes sande størrelse og placering af landene. Corallo'en er derfor et ideelt lærerigt værktøj til at introducere dine børn til topografi. Let at flytte Denne globus kan ikke oplyses og der er derfor ingen ledninger forbundet til den. På grund af dette, kan den placeres hvor som helst der er sikkert: på skrivebordet, på vindueskarmen eller på toppen af et skab. Fås med enten hollandsk eller engelsk kort Du kan bestille globen i to varianter. Du kan vælge at få vist alle sted, oceaner og byer på hollandsk eller engelsk (billedet kan vise et andet sprog). Den engelske gengivelse er en mere universel visning, fordi disse navne er brugt næsten hele verden. Den hollandske version er unik. Nova Rico I den italienske by Florence har Nova Rico fremstillet glober siden 1955. Siden dengang har de bragt en stor variation af glober på markedet, både for voksne og børn. Nova Rico glober vil dekorere dit hus men også tjene med et lærerigt formål. Nova Rico producerer glober i mere end 30 sprog, inklusiv Japansk, Russisk, Arabisk, Engelsk og Hollandsk. Nova Rico kombinerer mange års erfaring med nyskabelse. Verden omkring os er i stadig forandring. Nova Rico er klar over forandringer og forbliver opdateret med nye modeller

307 kr.

Fri fragt

Frank
Nova Rico sparegris Globus

Nova Rico sparegris Globus

Munter lærerig sparegris Selvom dine børn bør vide at det ikke altsammen handler om penge, er denne Nova Rico globus en fin første gangs sparegris for dem. Yderligere er de forskellige kontinenter tydeligt vist så denne sparegris er en globus først og fremmest: en bekvem introduktion til topografi. De muntre illustrationer vil bevise, at det er alt andet end kedeligt at lære om verden. Nova Rico I den Italienske by Florence har Nova Rico fremstillet glober siden 1955. Siden dengang har de bragt en stor variation af glober på markedet, både for voksne og børn. Nova Rico glober vil dekorere dit hus men også tjene med et lærerigt formål. Nova Rico producerer glober i mere end 30 sprog, inklusiv Japansk, Russisk, Arabisk, Engelsk og Hollandsk. Nova Rico kombinerer mange års erfaring med nyskabelse. Verden omkring os er i stadig forandring. Nova Rico er klar over forandringer og forbliver opdateret med nye modeller.

243 kr.

Fri fragt

Frank
Nova Rico Antik

Nova Rico Antik

Antik udseende Nova Rico Antiquus har et flot antikt udseende. Kortet er dekoreret i antikke pergament farver, men viser det aktuelle politiske verdenskort. Kuglen i sig selv er fremstillet af plexiglas og har en solid valnødde fundament og en messing overtrukket meridian. På det politiske kort på Nova Rico Antiquus kan du finde de følgende detaljer: alle de vigtige byer (inklusiv befolkningsdemografi), have, havstrømme, tidszoner, lande og sønavne. Kortet er yderligere dekoreret med illustrationer af antikke skibe. Fås med enten hollandsk eller engelsk kort Du kan bestille globen i to varianter. Du kan vælge at få vist alle sted, oceaner og byer på hollandsk eller engelsk (billedet kan vise et andet sprog). Den engelske gengivelse er en mere universel visning, fordi disse navne er brugt næsten hele verden. Den hollandske version er unik. Nova Rico Nova Rico har fremstillet glober i den italienske by Florence siden 1955. Siden dengang har de bragt en stor variation af glober på markedet, både for voksne og børn. Nova Rico glober vil dekorere dit hus men også tjene med et lærerigt formål. Nova Rico producerer glober i mere end 30 sprog, inklusig japanesk, russisk, arabisk, engelsk og hollandsk. Nova Rico kombinerer mange års erfaring med nyskabning. Verden omkring os er i stadig forandring. Nova Rico er klar over denne forandring og forbliver opdateret med nye modeller.

450 kr.

Fri fragt

Frank
Nova Rico Linea Relief

Nova Rico Linea Relief

Mærk bjergene på din globus Nova Rico Linea er en smukt oplyst geografisk globus. Denne globus har en unik detalje: den er udstyret med relief. Det betyder at du allerede kan udforske de bjerge, du vil bestige i fremtiden. Globusen har et nutidigt dobbeltkort baseret på satellitdata. Når ikke oplyst, er dette kort en detaljeret repræsentation af Jordens naturfænomener. Dette såkaldte fysiske kort viser skove, ørkener og sammenlignelige områder. Når du tænder lyset, bliver landegrænserne oplyst på kortet, så du får et politisk billede af Jorden. Linea Relief globusen er en vidunderlig tilføjelse til dit interiør. Denne globus har en sort pedistal lavet af træ, og en mat stål meridian. Denne globus vil passe smukt til dit interiør. Nova Rico In I den italienske by Firenze har Nova Rico fremstillet globuser siden 1955. Siden dengang har de bragt en stor variation af glober på markedet, både for voksne og børn. Nova Rico glober vil dekorere dit hus men også tjene med et lærerigt formål. Nova Rico producerer glober i mere end 30 sprog, inklusiv Japansk, Russisk, Arabisk, Engelsk og Hollandsk. Nova Rico kombinerer mange års erfaring med nyskabelse. Verden omkring os er i stadig forandring. Nova Rico er klar over dette skift, og forbliver altid up to date med nye modeller.

996 kr.

Fri fragt

Frank
Nova Rico Kontinental

Nova Rico Kontinental

Lærerig og legende Nova Rico kontinental repræsenterer et muntert og farverigt verdensbillede. Denne legefulde globus viser klart kontinenterne. De er i lyse farver og omgivet af et klart blå hav. Selvfølgelig er de politiske grænser også klart markeret. Derfor vil globen ikke kun farvelægge dit skrivebord eller børneværelset, men også tilbyde et brugbart lærerigt værktøj. Det interne lys gør det lettere at læse kontinenterne om natten og vil oplyse rummet ligesom atmosfæren. Kombineret med dens solide plastik fundament og meridian er Nova Rico Continenti en legefuld og lærende tilføjelse til dit interiør der vil vare i årevis. Nova Rico Nova Rico har fremstillet glober siden 1955 i den Italienske by Florence. Siden dengang har de bragt en stor variation af glober på markedet, både for voksne og børn. Nova Rico glober vil dekorere dit hus men også tjene med et lærerigt formål. Nova Rico producerer glober i mere end 30 sprog, inklusiv Japansk, Russisk, Arabisk, Engelsk og Hollandsk. Nova Rico kombinerer mange års erfaring med nyskabelse. Verden omkring os er i stadig forandring. Nova Rico er klar over disse forandringer og forbliver opdateret med nye modeller. Fås med enten hollandsk eller engelsk kort Du kan bestille globen i to varianter. Du kan vælge at få vist alle sted, oceaner og byer på hollandsk eller engelsk (billedet kan vise et andet sprog). Den engelske gengivelse er en mere universel visning, fordi disse navne er brugt næsten hele verden. Den hollandske version er unik.

381 kr.

Fri fragt

Frank
Nova Rico Colombo

Nova Rico Colombo

Colombo Verdensglobus Denne Nova Rico Colombo har en storslået antik brun farve. Trods dens flotte antikke udseende viser dette kort det aktuelle politiske verdenskort. Denne globus har en valnødde farvet naturlig træ fundament og en messingfarvet plastik meridian. Kuglen i sig selv er fremstillet af plexiglas. Nova Rico Colombo er en belyst globus og når du åbner for lyset vil alle landene være flot oplyste. Politisk kort Colombo'en har et opdateret politisk kort der er karakteriseret ved vidunderlige varme farver. Det er fordi pergament farver er benyttet til dette antikke farvede kort. På dette kort kan du finde navnene på vigtige byer (inklusiv befolkning demografi), have, havstrømme, tidszoner og navne på lande og søer. Dette kort er også dekoreret med illustrationer af antikke skibe. Nova Rico Nova Rico har fremstillet glober i den italienske by Florence siden 1955. Siden dengang har de bragt en stor variation af glober på markedet, både for voksne og børn. Nova Rico glober vil dekorere dit hus men også tjene med et lærerigt formål. Nova Rico producerer glober i mere end 30 sprog, inklusiv Japansk, Russisk, Arabisk, Engelsk og Hollandsk. Nova Rico kombinerer mange års erfaring med nyskabelse. Verden omkring os er i stadig forandring. Nova Rico er klar over denne forandring og forbliver opdateret med nye modeller.

459 kr.

Fri fragt

Frank
Nova Rico Arca

Nova Rico Arca

Sjov og lærerig globus Denne Arca globus fra Nova Rico er en sjov og meget lærerig globus fra Nova Rico som dit barn kan lære en masse af. Men du kan også selv have masser af sjov ved at kigge på denne globus! Globussen har et fysisk kort, så det er tydeligt at se de tørre eller grønne områder i verden. Desuden er der animerede dyr og symboler fra hele verden på det trykte kort, som giver en ekstra munter helhed. Dekoration og lys i én Denne Arca vil ikke kun være en fantastisk tilføjelse til din indretning, fordi det er bare en smuk globus, men også fordi den har to formål: det er også en flot designet bordlampe! Globussen er udstyret med en halogenpære på 18 watt. Så kan du også se kortet i mørket og det giver et festlig og atmosfærisk lys. Med hollandsk eller engelsk kort Arca globussen har en diameter på 25 centimeter. Globussen er forsynet med en blå fod og meridian af plast. Du kan bestille denne globus med et hollandsk eller engelsk kort.

349 kr.

Fri fragt

Frank
Nova Rico Blank

Nova Rico Blank

Skriv på verden Nova Rico Blank globen er meget original. Kuglen er fremstillet af plexiglas og er forsynet med en meridian og fod lavet af plastik. Fordi kuglen er lamineret med et særligt materiale, kan du skrive på den med de medfølgende stifter. Disse stifter kan fjernes igen med en klud. Denne skrivbare verden er velegnet til børn så de kan stifte bekendtskab med topografi. Nova Rico I den italienske by, Firenze, har Nova Rico fremstillet globuser siden 1955. Siden dengang har de bragt en stor variation af glober på markedet, både for voksne og børn. Nova Rico glober vil dekorere dit hus men også tjene med et lærerigt formål. Nova Rico producerer glober i mere end 30 sprog, inklusiv Japansk, Russisk, Arabisk, Engelsk og Hollandsk. Nova Rico kombinerer mange års erfaring med nyskabelse. Verden omkring os er i stadig forandring. Nova Rico er opmærksom på forandringer og forbliver up to date med nye modeller.

420 kr.

Fri fragt

Frank
Nova Rico Kontinental

Nova Rico Kontinental

Lærerig og legende Nova Rico kontinental repræsenterer et muntert og farverigt verdensbillede. Denne legefulde globus viser klart kontinenterne. De er i lyse farver og omgivet af et klart blå hav. Selvfølgelig er de politiske grænser også klart markeret. Derfor vil globen ikke kun farvelægge dit skrivebord eller børneværelset, men også tilbyde et brugbart lærerigt værktøj. Det interne lys gør det lettere at læse kontinenterne om natten og vil oplyse rummet ligesom atmosfæren. Kombineret med dens solide plastik fundament og meridian er Nova Rico Continenti en legefuld og lærende tilføjelse til dit interiør der vil vare i årevis. Nova Rico Nova Rico har fremstillet glober siden 1955 i den Italienske by Florence. Siden dengang har de bragt en stor variation af glober på markedet, både for voksne og børn. Nova Rico glober vil dekorere dit hus men også tjene med et lærerigt formål. Nova Rico producerer glober i mere end 30 sprog, inklusiv Japansk, Russisk, Arabisk, Engelsk og Hollandsk. Nova Rico kombinerer mange års erfaring med nyskabelse. Verden omkring os er i stadig forandring. Nova Rico er klar over disse forandringer og forbliver opdateret med nye modeller. Fås med enten hollandsk eller engelsk kort Du kan bestille globen i to varianter. Du kan vælge at få vist alle sted, oceaner og byer på hollandsk eller engelsk (billedet kan vise et andet sprog). Den engelske gengivelse er en mere universel visning, fordi disse navne er brugt næsten hele verden. Den hollandske version er unik.

370 kr.

Fri fragt

Frank
Nova Rico Lyserød

Nova Rico Lyserød

En pink verden Denne Nova Rico globus vil bestemt farvelægge din verden, i pink! Det blå hav og pink farvede lande, meridian og base giver tilsammen et muntert syn. Vis dine børn hvordan verden ser ud på ingen tid. Globusen har en praktisk størrelse og grænserne er klart markeret i forskellige nuancer af pink. Om aftnen kan du opleve den vidunderlige effekt af lampen inden i. Er pink dit barns yndlingsfarve? Så er denne Nova Rico globus den perfekte gave: den dekorerer værelset og tjener samtidigt et uddannelsesmæssigt formål. Nova Rico I den italienske by Firenze, har Nova Rico fremstillet globuser siden 1955. Siden dengang har de bragt en stor variation af glober på markedet, både for voksne og børn. Nova Rico glober vil dekorere dit hus men også tjene med et lærerigt formål. Nova Rico producerer glober i mere end 30 sprog, inklusiv Japansk, Russisk, Arabisk, Engelsk og Hollandsk. Nova Rico kombinerer mange års erfaring med nyskabelse. Verden omkring os er i stadig forandring. Nova Rico er opmærksom på forandring, og er fortsat up to date med nye modeller.

508 kr.

Fri fragt

Frank
Nova Rico Parlamondo interaktiv globus

Nova Rico Parlamondo interaktiv globus

Kun et klik væk fra mere information Klik på det ønskede sprog på den "talende" pen og lyt til alle de eksta oplysninger som denne Nova Rico Parlamondo - Interaktive Globus kan give dig, på 6 forskellige sprog . Sprogene du kan vælge imellem er tysk, engelsk, spansk, fransk, italiensk og portugisisk. Globen kan give dig information om forskellige områder. Informationskategorierne er: lande, storbyer, befolkning, sprog, fysisk geografi, politisk geografi, sjove og vigtige fakta. Massere af viden og sjov Børn kan bruge timer på at gå på opdagelse på vores klode, med den interaktive globus og pen fra Nova Rico. Brug pennen til at trykke på de relevante felter for at vælge sprog, kategori og placering, og du vil med det samme modtage spændende oplysninger. Globussen har en diameter på 30 cm . Globussen og foden er lavet af plast. Pæren som er brugt inden i globussen er LED.

560 kr.

Fri fragt

Frank
Nova Rico Linea Relief

Nova Rico Linea Relief

Mærk bjergene på din globus Nova Rico Linea er en smukt oplyst geografisk globus. Denne globus har en unik detalje: den er udstyret med relief. Det betyder at du allerede kan udforske de bjerge, du vil bestige i fremtiden. Globusen har et nutidigt dobbeltkort baseret på satellitdata. Når ikke oplyst, er dette kort en detaljeret repræsentation af Jordens naturfænomener. Dette såkaldte fysiske kort viser skove, ørkener og sammenlignelige områder. Når du tænder lyset, bliver landegrænserne oplyst på kortet, så du får et politisk billede af Jorden. Linea Relief globusen er en vidunderlig tilføjelse til dit interiør. Denne globus har en sort pedistal lavet af træ, og en mat stål meridian. Denne globus vil passe smukt til dit interiør. Nova Rico In I den italienske by Firenze har Nova Rico fremstillet globuser siden 1955. Siden dengang har de bragt en stor variation af glober på markedet, både for voksne og børn. Nova Rico glober vil dekorere dit hus men også tjene med et lærerigt formål. Nova Rico producerer glober i mere end 30 sprog, inklusiv Japansk, Russisk, Arabisk, Engelsk og Hollandsk. Nova Rico kombinerer mange års erfaring med nyskabelse. Verden omkring os er i stadig forandring. Nova Rico er klar over dette skift, og forbliver altid up to date med nye modeller.

954 kr.

Fri fragt

Frank
Nova Rico Atlantis

Nova Rico Atlantis

De to verdener i Nova Rico Atlantis Denne globus af Nova Rico er lavet af plexiglas, med en fod af træ og en sølv farvet meridianen lavet af kunststof kunststof har alt, hvad du ville forvente af en globus. Denne smukke globus kan bestilles med et hollandsk eller engelsk kort. Så du kan vælge, om du ønsker at se sted og lande navne på hollandsk eller engelsk. Et helt særligt kort billede Kort billedet på denne Atlantis globus er ikke kun aktuelt, men også dobbelt. Dette betyder, at billedet ændrer sig, når lyset tændes. Uden lys, viser kortet en detaljeret afbildning af sammensætningen af jordens overflade. Det såkaldte fysiske kort viser blandt andet, hvor bjergkæder, ørkener, skove og dyrkede arealer er beliggende. Med belysning, er kortet billede af politisk karakter og også alle grænser vises. Denne alsidige globus er et smukt lærerigt objekt til ethvert kontor. Nova Rico I den italienske by, Firenze, har Nova Rico fremstillet globuser siden 1955. Siden dengang har de bragt en stor variation af glober på markedet, både for voksne og børn. Nova Rico glober vil dekorere dit hus men også tjene med et lærerigt formål. Nova Rico producerer glober i mere end 30 sprog, inklusiv Japansk, Russisk, Arabisk, Engelsk og Hollandsk. Nova Rico kombinerer mange års erfaring med nyskabelse. Verden omkring os er i stadig forandring. Nova Rico er opmærksom på forandringer og forbliver up to date med nye modeller.

325 kr.

Fri fragt

Frank
Nova Rico Giacomino Continenti globus

Nova Rico Giacomino Continenti globus

Farverige mini-børn kloden Nova Rico Giacomino Continenti er en munter kloden i lille størrelse, kloden har en diameter på 11 centimeter. Plastbasen har en mørkblå farve, der passer godt til denne munter klods. Verden repræsenterer en opdateret oversigt over verden og har en pædagogisk funktion. Det politiske kort viser følgende oplysninger: Alle større byer, land og havnavne. Desuden er hvert kontinent indikeret med sin egen munter farve. Nova Rico Nova Rico har lavet glober fra den italienske by Firenze siden 1955. Siden da er de mest forskellige glober kommet på markedet, for børn og voksne. Til uddannelsesmæssige formål og til udsmykning af huset. Globerne med topografiske navne findes på mere end tredive sprog, herunder japansk, russisk, arabisk, engelsk og også hollandsk. Nova Rico kombinerer mange års erfaring med innovation. Verden omkring os ændrer sig. Nova Rico holder øje med det og holder sig ajour med nye modeller.

243 kr.

Fri fragt

Frank
Nova Rico Elite

Nova Rico Elite

En masse sjov for en lille pris Denne Nova Rico Elite er en smuk oplyst verdensglobus. Globen har et aktuelt, dobbelt kort. Ubelyst viser den en politisk visning af Jorden hvor du kan se grænserne mellem landene. Når du tænder lyset vil en detaljeret figur af Jordens naturlige egenskaber blive synlig. Dette såkaldte fysiske kort viser skove, ørkener og sammenlignelige områder. Et dobbelt kort er en unik egenskab for glober i denne pris-række. Nova Rico Nova Rico har fremstillet glober i den Italienske by Florence siden 1955. Siden dengang har de bragt en stor variation af glober på markedet, både for voksne og børn. Nova Rico glober vil dekorere dit hus men også tjene med et lærerigt formål. Nova Rico producerer glober i mere end 30 sprog, inklusig japanesk, russisk, arabisk, engelsk og hollandsk. Nova Rico kombinerer mange års erfaring med nyskabning. Verden omkring os er i stadig forandring. Nova Rico er klar over forandringer og forbliver opdateret med nye modeller.

290 kr.

Fri fragt

Frank
Nova Rico Atlantis

Nova Rico Atlantis

De to verdener i Nova Rico Atlantis Denne globus af Nova Rico er lavet af plexiglas, med en fod af træ og en sølv farvet meridianen lavet af kunststof kunststof har alt, hvad du ville forvente af en globus. Denne smukke globus kan bestilles med et hollandsk eller engelsk kort. Så du kan vælge, om du ønsker at se sted og lande navne på hollandsk eller engelsk. Et helt særligt kort billede Kort billedet på denne Atlantis globus er ikke kun aktuelt, men også dobbelt. Dette betyder, at billedet ændrer sig, når lyset tændes. Uden lys, viser kortet en detaljeret afbildning af sammensætningen af jordens overflade. Det såkaldte fysiske kort viser blandt andet, hvor bjergkæder, ørkener, skove og dyrkede arealer er beliggende. Med belysning, er kortet billede af politisk karakter og også alle grænser vises. Denne alsidige globus er et smukt lærerigt objekt til ethvert kontor. Nova Rico I den italienske by, Firenze, har Nova Rico fremstillet globuser siden 1955. Siden dengang har de bragt en stor variation af glober på markedet, både for voksne og børn. Nova Rico glober vil dekorere dit hus men også tjene med et lærerigt formål. Nova Rico producerer glober i mere end 30 sprog, inklusiv Japansk, Russisk, Arabisk, Engelsk og Hollandsk. Nova Rico kombinerer mange års erfaring med nyskabelse. Verden omkring os er i stadig forandring. Nova Rico er opmærksom på forandringer og forbliver up to date med nye modeller.

487 kr.

Fri fragt

Frank
Nova Rico Lyserød

Nova Rico Lyserød

En pink verden Denne Nova Rico globus vil bestemt farvelægge din verden, i pink! Det blå hav og pink farvede lande, meridian og base giver tilsammen et muntert syn. Vis dine børn hvordan verden ser ud på ingen tid. Globusen har en praktisk størrelse og grænserne er klart markeret i forskellige nuancer af pink. Om aftnen kan du opleve den vidunderlige effekt af lampen inden i. Er pink dit barns yndlingsfarve? Så er denne Nova Rico globus den perfekte gave: den dekorerer værelset og tjener samtidigt et uddannelsesmæssigt formål. Nova Rico I den italienske by Firenze, har Nova Rico fremstillet globuser siden 1955. Siden dengang har de bragt en stor variation af glober på markedet, både for voksne og børn. Nova Rico glober vil dekorere dit hus men også tjene med et lærerigt formål. Nova Rico producerer glober i mere end 30 sprog, inklusiv Japansk, Russisk, Arabisk, Engelsk og Hollandsk. Nova Rico kombinerer mange års erfaring med nyskabelse. Verden omkring os er i stadig forandring. Nova Rico er opmærksom på forandring, og er fortsat up to date med nye modeller.

381 kr.

Fri fragt

Frank
Nova Rico Cross Antik

Nova Rico Cross Antik

Smukke antikke glober med stilfuld fundament At have en globus i din stue er ikke kun en fin måde at få information om vores planet på et hvilket som helst tidspunkt men det tilføjer også stil og sofistikering til dit interiør. Nova Rico er verdens mærke nummer 1 når det handler om at mikse stil og information til en perfekt blanding. Denne specifikke globus har et antikt design og en mørk brun asketræ fundament der gør den til en udsøgt øjenfanger i dit hjem. Du kan åbne for dens indbyggede lys for at se et endnu klarere syn af globens kort. Nova Rico Nova Rico har fremstillet glober siden 1955 i den italienske by Florence. Siden dengang har de bragt en fantastisk variation af glober på markedet for både børn og voksne. Nova Rico glober vil dekorere dit hus men også tjene med et lærerigt formål. Nova Rico fremstiller glober i mere end 30 sprog, inklusiv Japansk, Russisk, Arabisk, Engelsk og Hollandsk. Nova Rico kombinerer års erfaring med nyskabelse. Verden omkring os er i stadig forandring. Nova Rico er klar over denne forandring og forbliver altid opdateret med nye modeller.

5.930 kr.

Fri fragt

Frank
Nova Rico Maximus Relief

Nova Rico Maximus Relief

Mærk bjergene på din globus Med denne Nova Rico verdensglobus får du en smuk oplyst geografisk globus. Den gyroskopiske meridian af træ gør globusen let at kigge på. Denne globus er udstyret med relief bjerge, der lader dig rent faktisk føle bjergene. Denne globus har en naturlig træpedistal og gyroskopisk meridian, begge med kirsebærtræsfarve. Omdrejningspunkterne er karakteriseret ved kobber detaljer. Nova Rico Linea er en smuk oplyst geografisk globus. Denne globus har en unik funktion: den har relief. Det betyder, at du allerede kan udforske de bjerge, du vil bestige i fremtiden. Globusen har et nutidigt, dobbelt kort based on satellite data . Uoplyst viser kortet en detaljeret repræsentation af Jordens naturfænomener. Dette såkaldte fysiske kort viser skove, ørkener og sammenlignelige områder. Når lyset tændes, vises grænserne mellem lande på kortet, og giver dig et politisk syn på Jorden. Linea Relief globusen er en vidunderlig tilføjelse til dit interiør. Denne globus er udstyret med en sort pedistal lavet af træ, og en mat stål meridian. Denne globus vil passe smukt til dit interiør. Nova Rico Nova Rico har fremstillet globuser i den italienske by, Firenze, siden 1955. Siden dengang har de bragt en stor variation af glober på markedet, både for voksne og børn. Nova Rico glober vil dekorere dit hus men også tjene med et lærerigt formål. Nova Rico producerer glober i mere end 30 sprog, inklusig japanesk, russisk, arabisk, engelsk og hollandsk. Nova Rico kombinerer mange års erfaring med nyskabning. Verden omkring os er i stadig forandring. Nova Rico er opmærksom på forandringer og forbliver up to date med nye modeller.

950 kr.

Fri fragt

Frank
Nova Rico Office Deluxe

Nova Rico Office Deluxe

Moderne Design Denne smukke globus vil helst sikker se godt ud på dit skrivebord! På grund af dens kompakte størrelse - den har en diamter på 11 centimeter - kan du finde plads til Office Deluxe globusen alle steder. Det er virkelig en globus med et unikt udseende og et tæt, innovativt design. Nova Rico Office Deluxe fås i fire modeller med forskellig farvet hav: grå, hvid, sort, og blå. Hvilken en passer bedst til dit rum eller kontor? En vægtet base = altid i balance Den faste vægtede fod er lavet af rustfrit stål og har en rund gummibund. Denne globus kan holde til at blive skubbet og drejet: den vil altid genfinde balancen! Demonstration af Office Deluxe fra Globe-expert (på hollandsk): http://www.youtube.com/watch?v=Xh1UKrpH5XQ Nova Rico I den italienske by, Firenze, har Nova Rico fremstillet globuser siden 1955. Siden dengang har de bragt en stor variation af glober på markedet, både for voksne og børn. Nova Rico glober vil dekorere dit hus men også tjene med et lærerigt formål. Nova Rico producerer glober i mere end 30 sprog, inklusiv Japansk, Russisk, Arabisk, Engelsk og Hollandsk. Nova Rico kombinerer mange års erfaring med nyskabelse. Verden omkring os er i stadig forandring. Nova Rico er opmærksom på forandringer og forbliver up to date med nye modeller.

445 kr.

Fri fragt

Frank
Nova Rico Corallo

Nova Rico Corallo

Fantastisk lærerig globus for børn Corallo'en er en meget populær globus blandt de nybegyndte udforskere af Jorden. Globen indeholder et politisk kortlægningssystem der tydeligt deler landene op ved at benytte forskellige farver. I kontrast til flade kort i et atlas, repræsenterer denne globus landenes sande størrelse og placering af landene. Corallo'en er derfor et ideelt lærerigt værktøj til at introducere dine børn til topografi. Let at flytte Denne globus kan ikke oplyses og der er derfor ingen ledninger forbundet til den. På grund af dette, kan den placeres hvor som helst der er sikkert: på skrivebordet, på vindueskarmen eller på toppen af et skab. Fås med enten hollandsk eller engelsk kort Du kan bestille globen i to varianter. Du kan vælge at få vist alle sted, oceaner og byer på hollandsk eller engelsk (billedet kan vise et andet sprog). Den engelske gengivelse er en mere universel visning, fordi disse navne er brugt næsten hele verden. Den hollandske version er unik. Nova Rico I den italienske by Florence har Nova Rico fremstillet glober siden 1955. Siden dengang har de bragt en stor variation af glober på markedet, både for voksne og børn. Nova Rico glober vil dekorere dit hus men også tjene med et lærerigt formål. Nova Rico producerer glober i mere end 30 sprog, inklusiv Japansk, Russisk, Arabisk, Engelsk og Hollandsk. Nova Rico kombinerer mange års erfaring med nyskabelse. Verden omkring os er i stadig forandring. Nova Rico er klar over forandringer og forbliver opdateret med nye modeller

289 kr.

Fri fragt

Frank
Nova Rico Antik

Nova Rico Antik

Antik udseende Nova Rico Antiquus har et flot antikt udseende. Kortet er dekoreret i antikke pergament farver, men viser det aktuelle politiske verdenskort. Kuglen i sig selv er fremstillet af plexiglas og har en solid valnødde fundament og en messing overtrukket meridian. På det politiske kort på Nova Rico Antiquus kan du finde de følgende detaljer: alle de vigtige byer (inklusiv befolkningsdemografi), have, havstrømme, tidszoner, lande og sønavne. Kortet er yderligere dekoreret med illustrationer af antikke skibe. Fås med enten hollandsk eller engelsk kort Du kan bestille globen i to varianter. Du kan vælge at få vist alle sted, oceaner og byer på hollandsk eller engelsk (billedet kan vise et andet sprog). Den engelske gengivelse er en mere universel visning, fordi disse navne er brugt næsten hele verden. Den hollandske version er unik. Nova Rico Nova Rico har fremstillet glober i den italienske by Florence siden 1955. Siden dengang har de bragt en stor variation af glober på markedet, både for voksne og børn. Nova Rico glober vil dekorere dit hus men også tjene med et lærerigt formål. Nova Rico producerer glober i mere end 30 sprog, inklusig japanesk, russisk, arabisk, engelsk og hollandsk. Nova Rico kombinerer mange års erfaring med nyskabning. Verden omkring os er i stadig forandring. Nova Rico er klar over denne forandring og forbliver opdateret med nye modeller.

450 kr.

Fri fragt

Frank
Nova Rico Geoglobe

Nova Rico Geoglobe

Smuk Traditional Globus Med denne Nova Rico Geoglobe får du en smuk globus med fysisk kartografi. Dette up-to-date kort er en detaljeret repræsentation af Jordens naturfænomener, for eksempel skove, ørkener, og lignende områder. Nova Rico Geoglobe er en fremragende tilføjelse til dit interiør. Denne globus er udstyret med en sort pedistal lavet af plastik, og en gennemsigtig meridian, også lavet af plastik. Denne globus vil passe smukt til dit interiør. Nova Rico Nova Rico har lavet globuser i den italienske by Firenze siden 1955. Siden dengang har de bragt en stor variation af glober på markedet, både for voksne og børn. Nova Rico glober vil dekorere dit hus men også tjene med et lærerigt formål. Nova Rico producerer glober i mere end 30 sprog, inklusig japanesk, russisk, arabisk, engelsk og hollandsk. Nova Rico kombinerer mange års erfaring med nyskabning. Verden omkring os er i stadig forandring. Nova Rico er klar over dette skift, og forbliver up to date med deres nye modeller.

396 kr.

Fri fragt

Frank
Nova Rico Taktil

Nova Rico Taktil

Nova Rico Taktil: Verden i Relief Vil du have en belyst geografisk globus? Så er Nova Rico Taktil et godt valg. Denne globus har en særlig egenskab, der gør den helt unik: den har relief, der lader dig mærke bjergene! Nova Rico Taktil er udstyret med et nutidigt dobbeltkort. Når globusen er ubelyst vises et fysisk kort, der repræsenterer alle former for områder i verden, for eksempel byområder, skove, ørkener og polerne. Når du tænder lyset, vises det politiske verdenskort, hvor du kan se grænserne mellem landene. Denne globus har en valnøddefarvet naturlig træpedistal og en stilet sølvfarvet plastik meridian. Nova Rico I den italienske by, Firenze, har Nova Rico fremstillet globuser siden 1955. Siden dengang har de bragt en stor variation af glober på markedet, både for voksne og børn. Nova Rico glober vil dekorere dit hus men også tjene med et lærerigt formål. Nova Rico producerer glober i mere end 30 sprog, inklusiv Japansk, Russisk, Arabisk, Engelsk og Hollandsk. Nova Rico kombinerer mange års erfaring med nyskabelse. Verden omkring os er i stadig forandring. Nova Rico er opmærksom på forandring, og forbliver up-to-date med nye modeller.

450 kr.

Fri fragt

Frank
Nova Rico Stellare Plus stjerneglobus

Nova Rico Stellare Plus stjerneglobus

Betragt den stjernefulde himmel Vil du gerne lære at finde stjernerne og stjernebillederne? Nova Rico Stellare Plus globen er det perfekte valg! Denne brugbare højtudviklede globus af himlene, viser hele den stjernefulde himmel set fra hvorsomhelst på Jorden. Du kan bruge denne globus som en guide til at lære hvor du kan finde de forskellige stjernebilleder. Disse stjernebilleder er indikeret ved videnskabelige og atrologiske navne. Når dens lys er tændt, viser ikoner af stjernetegn sig. Denne globus har en valnøddefarvet naturlig træpedestal og en krom-farvet plastik halv meridian. Nova Rico Nova Rico har fremstillet glober i den Italienske by Florence siden 1955. Siden dengang har de bragt en stor variation af glober på markedet, både for voksne og børn. Nova Rico glober vil dekorere dit hus men også tjene med et lærerigt formål. Nova Rico producerer glober i mere end 30 sprog, inklusiv Japansk, Russisk, Arabisk, Engelsk og Hollandsk. Nova Rico kombinerer mange års erfaring med nyskabelse. Verden omkring os er i stadig forandring. Nova Rico er klar over forandringer og forbliver opdateret med nye modeller.

559 kr.

Fri fragt

Frank
Nova Rico Giacomino Continenti globus

Nova Rico Giacomino Continenti globus

Farverige mini-børn kloden Nova Rico Giacomino Continenti er en munter kloden i lille størrelse, kloden har en diameter på 11 centimeter. Plastbasen har en mørkblå farve, der passer godt til denne munter klods. Verden repræsenterer en opdateret oversigt over verden og har en pædagogisk funktion. Det politiske kort viser følgende oplysninger: Alle større byer, land og havnavne. Desuden er hvert kontinent indikeret med sin egen munter farve. Nova Rico Nova Rico har lavet glober fra den italienske by Firenze siden 1955. Siden da er de mest forskellige glober kommet på markedet, for børn og voksne. Til uddannelsesmæssige formål og til udsmykning af huset. Globerne med topografiske navne findes på mere end tredive sprog, herunder japansk, russisk, arabisk, engelsk og også hollandsk. Nova Rico kombinerer mange års erfaring med innovation. Verden omkring os ændrer sig. Nova Rico holder øje med det og holder sig ajour med nye modeller.

243 kr.

Fri fragt

Frank
Nova Rico Cirkus

Nova Rico Cirkus

En smart globus for børn Nova Rico Cirkus globen er en smart globus der bringer glæde til hele familien. Denne globus er dekoreret med illustrationer af mytiske dyr og karakterer fra hele verden. Dens fod er lavet af solid bøgetræ og dens plastik meridian har en rød, gennemsigtig farve hvilket passer fantastisk til globen. Nova Rico børnekort Nova Rico børnekort er specielt designet til børn. Dette kort giver en aktuel visning af verden og har en lærende funktion. Hvis lyset er slukket, viser kortet de følgende detaljer: alle de vigtige byer (inklusiv befolkningsdemografi), tidszoner, lande og sønavne. Yderligere, farverne gul og grøn indikerer hvor områder såsom ørkener og skove er placeret på Jorden. Denne globus er dekoreret med en masse sjove og farverige illustrationer af dyr, fisk og vigtige steder i verden. Nova Rico Nova Rico har fremstillet glober i den Italienske by Florence siden 1955. Siden dengang har de bragt en stor variation af glober på markedet, både for voksne og børn. Nova Rico glober vil dekorere dit hus men også tjene med et lærerigt formål. Nova Rico producerer glober i mere end 30 sprog, inklusig japanesk, russisk, arabisk, engelsk og hollandsk. Nova Rico kombinerer mange års erfaring med nyskabning. Verden omkring os er i stadig forandring. Nova Rico er klare over denne forandring og forbliver opdateret med nye modeller.

455 kr.

Fri fragt

Frank
Nova Rico Arca

Nova Rico Arca

Sjov og lærerig globus Denne Arca globus fra Nova Rico er en sjov og meget lærerig globus fra Nova Rico som dit barn kan lære en masse af. Men du kan også selv have masser af sjov ved at kigge på denne globus! Globussen har et fysisk kort, så det er tydeligt at se de tørre eller grønne områder i verden. Desuden er der animerede dyr og symboler fra hele verden på det trykte kort, som giver en ekstra munter helhed. Dekoration og lys i én Denne Arca vil ikke kun være en fantastisk tilføjelse til din indretning, fordi det er bare en smuk globus, men også fordi den har to formål: det er også en flot designet bordlampe! Globussen er udstyret med en halogenpære på 18 watt. Så kan du også se kortet i mørket og det giver et festlig og atmosfærisk lys. Med hollandsk eller engelsk kort Arca globussen har en diameter på 25 centimeter. Globussen er forsynet med en blå fod og meridian af plast. Du kan bestille denne globus med et hollandsk eller engelsk kort.

360 kr.

Fri fragt

Frank
Nova Rico Cirkus

Nova Rico Cirkus

En smart globus for børn Nova Rico Cirkus globen er en smart globus der bringer glæde til hele familien. Denne globus er dekoreret med illustrationer af mytiske dyr og karakterer fra hele verden. Dens fod er lavet af solid bøgetræ og dens plastik meridian har en rød, gennemsigtig farve hvilket passer fantastisk til globen. Nova Rico børnekort Nova Rico børnekort er specielt designet til børn. Dette kort giver en aktuel visning af verden og har en lærende funktion. Hvis lyset er slukket, viser kortet de følgende detaljer: alle de vigtige byer (inklusiv befolkningsdemografi), tidszoner, lande og sønavne. Yderligere, farverne gul og grøn indikerer hvor områder såsom ørkener og skove er placeret på Jorden. Denne globus er dekoreret med en masse sjove og farverige illustrationer af dyr, fisk og vigtige steder i verden. Nova Rico Nova Rico har fremstillet glober i den Italienske by Florence siden 1955. Siden dengang har de bragt en stor variation af glober på markedet, både for voksne og børn. Nova Rico glober vil dekorere dit hus men også tjene med et lærerigt formål. Nova Rico producerer glober i mere end 30 sprog, inklusig japanesk, russisk, arabisk, engelsk og hollandsk. Nova Rico kombinerer mange års erfaring med nyskabning. Verden omkring os er i stadig forandring. Nova Rico er klare over denne forandring og forbliver opdateret med nye modeller.

429 kr.

Fri fragt

Frank
Nova Rico Geoglobe

Nova Rico Geoglobe

Smuk Traditional Globus Med denne Nova Rico Geoglobe får du en smuk globus med fysisk kartografi. Dette up-to-date kort er en detaljeret repræsentation af Jordens naturfænomener, for eksempel skove, ørkener, og lignende områder. Nova Rico Geoglobe er en fremragende tilføjelse til dit interiør. Denne globus er udstyret med en sort pedistal lavet af plastik, og en gennemsigtig meridian, også lavet af plastik. Denne globus vil passe smukt til dit interiør. Nova Rico Nova Rico har lavet globuser i den italienske by Firenze siden 1955. Siden dengang har de bragt en stor variation af glober på markedet, både for voksne og børn. Nova Rico glober vil dekorere dit hus men også tjene med et lærerigt formål. Nova Rico producerer glober i mere end 30 sprog, inklusig japanesk, russisk, arabisk, engelsk og hollandsk. Nova Rico kombinerer mange års erfaring med nyskabning. Verden omkring os er i stadig forandring. Nova Rico er klar over dette skift, og forbliver up to date med deres nye modeller.

349 kr.

Fri fragt

Frank
Log ind

Bliv gratis medlem