Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
  1. The Oak Men Dekorative elementer

The Oak Men Dekorative elementer

Relaterede butikstilbud

The Oak Men Twinkle - Top Star

The Oak Men Twinkle - Top Star

The Oak Men Twinkle - Top Star Smuk grafisk topstjerne fra The Oak men. Forkæl dit juletræ men denne smukke stjerne. Materiale: Eg og messing Mål: H: 25 cm B: 16 cm

399 kr.

Fri fragt

Jacobsen møbler
The Oak Men juletræ stor rillet lys eg

The Oak Men juletræ stor rillet lys eg

Details: The Oak Men juletræ stor i rillet lys eg er super fin julepynt. Træet er i et meget enkelt design med riller, som forestiller grene. Juletræet fra The Oak Men er indbegrebet af moderne nordisk jul. Træet er utroligt dekorativt - meget flot enkeltstående og ideel til stilleben dekorationer. Juletræet er også meget flot i en dekoration på de smarte bakker Candle Tray fra The Oak Men. Træet er fremstillet i lys eg. Juletræet måler 13 cm i højden.

249 kr.

Fragt ukendt

New Nordic Style
The Oak Men juletræ stor sort eg

The Oak Men juletræ stor sort eg

Details: The Oak Men juletræ stor i sort eg er super flot og meget dekorativt julepynt. Træet er i et meget enkelt design. Juletræet fra The Oak Men er indbegrebet af moderne nordisk jul. Træet er utroligt dekorativt - meget flot enkeltstående og ideel til stilleben dekorationer. Juletræet er også meget flot i en dekoration på de smarte bakker Candle Tray fra The Oak Men. Det fine træ ikke ikke kun flot til jul, men kan sagtens bruges som pynt året rundt. Juletræet er fremstillet i røget eg, og er sortbejset, som gør træet sort. Juletræet måler 13 cm i højden.

249 kr.

Fragt ukendt

New Nordic Style
The Oak Men juletræ lille lys eg

The Oak Men juletræ lille lys eg

Details: The Oak Men juletræ lille i lys eg er super fin julepynt. Træet er i et meget enkelt design. Juletræet fra The Oak Men er indbegrebet af moderne nordisk jul. Træet er utroligt dekorativt - meget flot enkeltstående og ideel til stilleben dekorationer. Juletræet er også meget flot i en dekoration på de smarte bakker Candle Tray fra The Oak Men. Træet er fremstillet i lys eg. Juletræet måler 10 cm i højden.

149 kr.

Fragt ukendt

New Nordic Style
The Oak Men juletræ stor lys eg

The Oak Men juletræ stor lys eg

Details: The Oak Men juletræ stor i lys eg er super fin julepynt. Træet er i et meget enkelt design. Juletræet fra The Oak Men er indbegrebet af moderne nordisk jul. Træet er utroligt dekorativt - meget flot enkeltstående og ideel til stilleben dekorationer. Juletræet er også meget flot i en dekoration på de smarte bakker Candle Tray fra The Oak Men. Træet er fremstillet i lys eg. Juletræet måler 13 cm i højden.

249 kr.

Fragt ukendt

New Nordic Style
The Oak Men juletræ lille rillet lys eg

The Oak Men juletræ lille rillet lys eg

Details: The Oak Men juletræ lille i rillet lys eg er super fin julepynt. Træet er i et meget enkelt design med riller, som forestiller grene. Juletræet fra The Oak Men er indbegrebet af moderne nordisk jul. Træet er utroligt dekorativt - meget flot enkeltstående og ideel til stilleben dekorationer. Juletræet er også meget flot i en dekoration på de smarte bakker Candle Tray fra The Oak Men. Træet er fremstillet i lys eg. Juletræet måler 10 cm i højden.

149 kr.

Fragt ukendt

New Nordic Style
TREE THE OAK MEN

TREE THE OAK MEN

ALTID GRATIS FRAGT BESTIL INDEN KL 16.30 OG FÅ LEVERET TREE JULETRÆET I MORGEN MED POSTDANMARK (hverdage) Tree fra The Oak Men er designet af Anders Buchtrup Jensen og Peter Hensberg Pynt op til jul med de flotte juletræer fra The Oak Men. På dette varenummer købes træerne uden grene KLIK HER , hvis der ønskes information om træerne med grene. Fås i small og large udgaver. Træsorten er enten eg, røget eg eller som noget nyt fås TREE i en sort udgave Der er mulighed for tilkøb af julestjerne, KLIK HER for info om julestjernen Priseksemplet på kr 179 er for udgaven i small. Vælg udførelse og størrelse, hvorved prisen kommer frem The Oak Men producerer også en Engel i træ. Læs mere her Dimensioner og priser small udgaven højde 10 cm. KR 179 large udgaven højde 13 cm. KR 279 PÅ LAGER TIL ØJEBLIKKELIG LEVERING

179 kr.

Fri fragt

Internationaldesign.dk
Log ind

Bliv gratis medlem