Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Klarborg Julepynt

100+ produkter

Sorter efter popularitet

Relaterede butikstilbud

Klarborg Nisserikker 2019

Klarborg Nisserikker 2019

For mig må juletræspynt gerne være en speciel ting, gerne pynt, som bliver fast tradition på træet. Jeg har pynt, som min bedstemor og min mor har givet mig, og det pynt har været på mit første juletræ fra 1980 og skal fortsat være det til livets ende. Når mine drenge flyver fra reden og skal have deres første juletræ i eget hjem, får de en ting fra deres oldemors og bedstemors juletræ, og selvfølgelig et sæt af mine juletræs vedhæng, og sådan skal det gerne fortsætte i mange generationer frem i tiden. Det giver en varm følelse indeni, når man ser på træet og tænker: Der hænger bedstemors fine glaskugle, og der er mors hjemmelavede kræmmerhuse med krøllet hank. Denne tradition vil jeg gerne give videre til andre familier med disse små søde og sjove vedhæng. Jeg må lige huske at fortælle, at her i vores hjem er det en tradition, at nissen på loftet pynter vores juletræ om natten. Højde: 5-7cm.

150 kr.

Fri fragt

Erling Christensen Møbler
Klarborg Nisserikker 2018

Klarborg Nisserikker 2018

Nisserikker 2018 fra Klarborg"For mig må juletræspynt gerne være en speciel ting, gerne pynt, som bliver fast tradition på træet. Jeg har pynt, som min bedstemor og min mor har givet mig, og det pynt har været på mit første juletræ fra 1980 og skal fortsat være det til livets ende. Når mine drenge flyver fra reden og skal have deres første juletræ i eget hjem, får de en ting fra deres oldemors og bedstemors juletræ, og selvfølgelig et sæt af mine juletræs vedhæng, og sådan skal det gerne fortsætte i mange generationer frem i tiden. Det giver en varm følelse indeni, når man ser på træet og tænker: Der hænger bedstemors fine glaskugle, og der er mors hjemmelavede kræmmerhuse med krøllet hank. Denne tradition vil jeg gerne give videre til andre familier med disse små søde og sjove vedhæng. Jeg må lige huske at fortælle, at her i vores hjem er det en tradition, at nissen på loftet pynter vores juletræ om natten." - Etly KlarborgHøjde: 6-9 cm.Find flere søde nisser fra Klarborg lige her.

150 kr.
200 kr.inkl. fragt
Bahne
Nisserikker 2013

Nisserikker 2013

For Etly Klarborg må juletræspynt gerne være en speciel ting, gerne pynt, som bliver fast tradition på træet. H4-6 cm.

130 kr.
180 kr.inkl. fragt

Værsgo

Klarborg Nisserikker 2012

Klarborg Nisserikker 2012

Nisserikker 2012 fra Klarborg"For mig må juletræspynt gerne være en speciel ting, gerne pynt, som bliver fast tradition på træet. Jeg har pynt, som min bedstemor og min mor har givet mig, og det pynt har været på mit første juletræ fra 1980 og skal fortsat være det til livets ende. Når mine drenge flyver fra reden og skal have deres første juletræ i eget hjem, får de en ting fra deres oldemors og bedstemors juletræ, og selvfølgelig et sæt af mine juletræs vedhæng, og sådan skal det gerne fortsætte i mange generationer frem i tiden. Det giver en varm følelse indeni, når man ser på træet og tænker: Der hænger bedstemors fine glaskugle, og der er mors hjemmelavede kræmmerhuse med krøllet hank. Denne tradition vil jeg gerne give videre til andre familier med disse små søde og sjove vedhæng. Jeg må lige huske at fortælle, at her i vores hjem er det en tradition, at nissen på loftet pynter vores juletræ om natten." - Etly KlarborgHøjde: 4 - 6 cm.Find flere søde nisser fra Klarborg lige her.

100 kr.
150 kr.inkl. fragt
Bahne
Log ind

Bliv gratis medlem