Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
  1. Canett Brugskunst

Canett Brugskunst

1 produkter

Sorter efter popularitet

1

Relaterede butikstilbud

Curve lanterne i mørkebrun (40 cm)

Curve lanterne i mørkebrun (40 cm)

Her ser du den skønne Curve lanterne med en højde på 40 cm. Lanternen har en diameter på 36 cm, så der er masser af plads til at have et lys eller to stående nede i lanternen. Den lækre Curve lanterne er lavet i mørkebrunt træ, der har et rigtig naturligt og flot udseende. Lanternen er lavet i et ret enkelt design, der passer ind langt de fleste steder. Der er tale om en lanterne, man kan have glæde af i rigtig mange år, for kvaliteteten er helt i top, og der er samtidig også tale om et design, der aldrig rigtig går af mode. Lanternen kan bruges til mange forskellige ting, og man behøver ikke nødvendigvis have lys stående i lanternen, men man kan også have mange andre ting stående i lanternen eller bare have lanternen til at pynte i sig selv. Det er også muligt at få Den skønne Curve lanterne i en anden størrelse. Derudover kan du også finde kurve fra Curve serien. Du kan finde begge dele ved at klikke lige her.

480 kr.

Fri fragt

Bobo
CANETT Watou spejl - spejlglas og sort jernramme (110x130)

CANETT Watou spejl - spejlglas og sort jernramme (110x130)

Prøv lige at se dette store og smukke Watou vægspejl. Spejlet er lavet af danske Canett, der har flotte møbler og boligtilbehør i en god kvalitet til ethvert hjem.Der er i den grad tale om et spejl, der vil tiltrække sig noget opmærksom på grund af dets størrelse, og det vil fungere som et fedt statement i indretningen. Du kan have spejlet hængende mange forskellige steder i hjemmet, og det vil for eksempel være rigtig flot i soveværelset eller måske i entréen, så du også lige kan se dit spejlbillede, inden du går ud ad døren. Watou vægspejlet har en størrelse på 110x130 cm, og den har en rigtig flot ramme af sortmalet jern, der er med til at give spejlet et moderne og stilet udtryk. Der er samtidig tale om et helt enkelt spejl, der mere eller mindre passer ind overalt, og som aldrig går helt af mode, så du kan få glæde af spejlet i mange år.

1.799 kr.

Fri fragt

Bobo
CANETT Crazy vintønde - massivt mangotræ, m. opbevaring til glas/flasker

CANETT Crazy vintønde - massivt mangotræ, m. opbevaring til glas/flasker

Elsker du også store rustikke vintønder, der emmer af charme og hygge? Det gør vi. Den lækre Crazy vintønde, vi præsenterer her, er fremstillet af massivt mangotræ, der er lakeret. Vintønden har plads til både vinglas, der kan hænge foroven i vintønden samt mange vinflasker, der kan ligge i de nederste rum. Der er skam også hyldeplads til nogle skåle med forskellige former for chips. Uhm, det passer rigtig godt til et glas vin eller to. Vintønden kan placeres flere forskellige steder i boligen. Såfremt du har en vinkælder, vil det være oplagt at placere vintønden der. Måske har du plads til et træbord og nogle komfortable stole i kælderen også. Så har du mulighed for at afholde nogle vinaftner med vennerne i ny og næ, når du får nogle nye rød- og hvidvine, som skal smages til. Sæt nogle vinreoler op ved siden af vintønden, såfremt du har brug for noget mere plads til dine vinflasker. Du kan også sagtens bruge vintønden i køkken alrummet. Når den delikate middag med gæsterne er indtaget, og der er brug for at strække benene lidt, kan du byde gæsterne med hen til vintønden og smage på lidt andre vinsorter, end dem I fik til maden. Det er da super hyggeligt - er det ikke?

4.995 kr.

Fri fragt

Bobo
Canett, Fad, Sort,

Canett, Fad, Sort,

Lækkert fad fra Canett, det er fremstillet i Terracotta. Brug det på stuebordet, til hyggelys eller til at plante små blomster i.

50 kr.
89 kr.inkl. fragt
LuxBolig
Canett Furniture Marcelina Kande Keramik

Canett Furniture Marcelina Kande Keramik

Fra Canett Furniture er denne smukke store Kande med navnet Marcelina. Kanden er noget af det smukkeste og får èn til at tænke på en stolt gås eller and. Keramik kanden fra Canett, pynter så fint helt i sig selv, men en stor buket hvide roser eller tre - fire tulipangrene det vil også være smukt. Canett Furniture har det fineste bolig tilbehør og du går aldrig forkert med tilbehør fra dem. Denne kande fås i 3 designs og 3 størrelser, her er det den buttede som er med grå mønstret glasur. Farve : Blank, Grå - offwhite. Materiale: Keramik. Mål: H 35 cm - dia 27,5 cm.

375 kr.

Fri fragt

Butik-lundager
Canett Furniture Mat grå Keramik Kande, Marcelina

Canett Furniture Mat grå Keramik Kande, Marcelina

Fra Canett Furniture har vi denne smukke kande i mat grå keramik. Kanden er i mat grå glasur på keramik og mærmest uundværlig i vores Nordiske indretning. En super flot og anderledes vase, der også sagtens kan bruges som kande. Sætter du 2 - 3 kander sammen i forskellige højder og farve, har du det skønneste stilleben. Der kan forekomme små farvenuancer og struktur samt små afvigelser i størrelsen. Mål: H 25 cm.

335 kr.

Fri fragt

Butik-lundager
Canett Furniture Keramik Kande, Grå

Canett Furniture Keramik Kande, Grå

Skulpturel kande fra Canett Furniture - flot keramik med navnet Marcelina. Den skønne kande kan sagtens kan stå som dekoration, men også bruges som vase. Kanden får i 3 designs og størrelser, her er det den høje slanke som er i changerende blank grå glasur. Brug kanden som smuk dekoration eller til en stor buket grene, sæt den gerne sammen med andre lignende kander i forskellige højder. Den høje ranke kande er yderst dekorativ, til at have stående på et langbord eller sæt den i et panorama vindue til stor glæde for forbipasserende. Farve: Grå glasur Materiale: Keramik Mål: H 45 cm - Dia ca 22 cm

425 kr.

Fri fragt

Butik-lundager
Canett Furniture Liam Vase

Canett Furniture Liam Vase

En skøn og rustik, lille tyk rund metalvase, i en smuk mat grøn farve. Liam vasen er fremstillet i mat aluminium og den er har en virkelig skøn overflade, med den irgrønne farve udenpå. Den runde vase har en lille hals, men stor nok til 3-4 stilke, alt efter hvor tykke de er. Næsten alle blomster og farver passer til Liam vasen her, med det smukke udtryk og den lækre runde facon - vasen har ramt den nye trend. Stil vasen lige hvor du synes den passer ind, den kan jo stå alle steder med en smuk buket blomster eller grene i, alt efter årstiden. Brug også Liam vasen som gave til én du holder af, hvem ville ikke blive henrykt over at få denne spændende metalvase. Mål: Dia 21 cm - H 19 cm.

295 kr.

Fri fragt

Butik-lundager
Adelina vase fra Canett

Adelina vase fra Canett

Flot gulvvase med et enkelt men specielt mønster, fremstår i mat sort terracotta. Pynter du den med årstidens blomster og stiller den i entreen bydes husets gæster velkommen med en dejlig stemning. - Materiale: - Terracotta - Størrelser: - Højde: 39 cm, - Diameter: 23 cm - Vægt: - 5 kg -

320 kr.

Fragt ukendt

Culture Me

Factory Bakkebord fra Canett

Factory Bakkebord fra Canett

Rustikt, råt bakkebord i factory serien med industrielt look. Bordet er udført i massivt mangotræ står på et foldbart stel af metal. - Materiale: - Massivt mangotræ, neutralt lakeret. - Størrelse: - Længde: 56 cm - Bredde: 40 cm - Højde: 77 cm - Vægt: - 6,5 kg -

900 kr.

Fragt ukendt

Culture Me

Log ind

Bliv gratis medlem