Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
  1. Det Gamle Apotek Brugskunst

Det Gamle Apotek Brugskunst

Relaterede butikstilbud

Stager med stearin, Grå,Glas

Stager med stearin, Grå,Glas

3 stk. lysestager m. stearinMateriale: GlasFarve: GråHøjde: 9 cmBrændetid: 22 timerSæt lys i dine lysestager og skab en hyggelig og levende stemning en hverdagsaften eller ved en festlig middag. Levende lys er prikken over i’et inden for boliginteriør, og du kan få hvilken som helst lysestage, uanset om du har en romantisk eller minimalistisk stil, som er med til at fremhæve netop din personlige stil. Levende lys til den rigtige begivenhed Levende lys har mange dekorative egenskaber, og de kan let forskønne ens hjem og skabe den helt rigtige stemning, både ude og inde. Alt efter den stil du ønsker i dit hjem, er du altid sikker på at kunne ramme rigtigt ved at tilføje lidt ekstra charme gennem levende lys. Der findes et utal af lysestager, og afhængig af den lejlighed som de skal passe til og det udtryk som du eftersøger, så er det ofte ikke svært at finde noget, som matcher. Stage med stearin i glas Mix dem med andre lysestager i varierende størrelser og former for et utraditionelt, spændende og friskt look. Stagernes stearin er støbt i glasset, som holder godt og sikkert på stearinen. Stagen kommer i et brandsikkert glas, hvor man blot skal tænde stearinlyset, indrette og nyde dens fine lys som stråler ud i rummet. Stagerne med stearin kommer i en pakke á 3, hvor glassene er 9 cm i højden. Lyset er i farven grå, og det har en imponerende brændetid på op til 22 timer. Når lyset er brændt ud, har man mulighed for at kunne genbruge det fine stageglas igen, hvor man let kan sætte et fyrfadsstearin lys ned i igen, hvilket øger anvendelsesmulighederne med glasset. Stage med funktionelt design Stagerne med stearin er designet i et funktionelt design, som gør det muligt at kunne udsmykke med levende lys på en utraditionel måde. Mulighederne er mange med dette design, hvor man kan lege med det levende lys på en mere nyskabende måde. Haven kan om aftenen blive indhyllet i et romantisk skær, hvis man stiller glassene i græsset. Flammen bliver sværere at blæse ud, da glass...

40 kr.
77 kr.inkl. fragt
Silvan
Vægur ekskl.batteri, Hvid/sort, 5x29 cm,Metal

Vægur ekskl.batteri, Hvid/sort, 5x29 cm,Metal

VægurFarve: Hvid/sortMateriale: MetalStørrelse: 5x29 cmI en klassisk og tidsløs indretning, hører et vægur til. Indretningsmulighederne med væguret er mange, og det kan let hænge over hele huset eller i lejligheden. Vægur i indretningen Dette ur har et klassisk og stilrent design, med prikker i stedet for tal, sort ramme og sorte viser. I indretningen passer dette stilrene og minimalistiske design til det meste af boligens indretning, og det er derfor velkommen som en fast del af boligens interiør. Vægurets smukke design kommer et i flot mix af det enkle og klassiske udtryk med den hvide baggrund og de sorte prikker som tal. Der er en rød tråd i den gode blanding mellem det klassiske og det minimalistiske, som tager udgangspunkt i det rene og enkle. Det kan hænges i alle rum, både alene eller sammen med væggens kunst eller øvrige vægdekoration. Fordelen med dette ur er, at det ikke kun skal opfylde det praktiske element af at fortælle klokken, men det skal samtidigt, med rod i den minimalistiske tanke, også indgå i indretningen, som et flot dekorativt element. Personlig design Foruden at væguret skal opfylde et praktisk element, så vil man mene, at det samtidig skal pynte flot i boligen med sit enkelte og stærke udtryk i hvid og sort design. Det emmer af overskud og god smag at have et vægur hængt op i enten stuen eller køkkenet. Væguret kommer i en rigtig flot størrelse på 29Ø cm, og kommer i metal. Et design som let passer ind i ethvert hjem. Mulighederne med væguret er derfor mange, når det kommer til indretning.

80 kr.
117 kr.inkl. fragt
Silvan
Landekort t. ophæng, Sort/hvid, 70x77 cm,Bomuld

Landekort t. ophæng, Sort/hvid, 70x77 cm,Bomuld

LandekortOphængStørrelse:70x77 cmFarve: Sort/hvidMateriale: Bomuld Mange ønsker at pryde sin væg med et landekort som vægdekoration. Dette er fint og sjovt til indretning, og vækker minder tilbage til skoletiden med de gamle skolekort, som i dag er utrolig populære. Landekort til ophæng Mennesker har alle dage været fascineret af verden og specielt, hvordan den ser ud. Verden er foranderlig og et landkort, som er up-to-date i dag, kan hurtigt være fortid i morgen. I dag er vi fascinerede af at rejse, måske mere end nogensinde før. Det handler for mange om at leve og om at opleve. Landekortet som dekoration taler til vores vandrelyst og ønsket om at se verden. Et kort på væggen er både spændende og interessant i indretningen, men i den grad også en reminder til os selv om vores eget liv hvor vi, kort og godt, har taget verden med ind i stuen. Landekort og personlig indretning Landekortet har flotte detaljer, og det er visuelt smukt og fascinerende at betragte. Landkortet har muligheden for at give informationer omkring den verden, som vi bor i, hvilket gør vægophænget til mere end blot et dekorativt billede. Et blik på et landekort fortæller os hurtigt, hvor mange lande vi har været i, og hvor meget vi endnu mangler at se af verden. Dette er derfor ikke kun et dekorativt og kønt billede, men det er et personligt og spændende valg, når man vælger at have et landekort hængende på væggen. Landkortet er holdt i de sort/hvide farver, og det er lavet af bomuld. Landkortet til ophæng måler 70x77 cm i størrelsen, hvilket er en god størrelse i forhold til den almene boligindretning.

160 kr.
197 kr.inkl. fragt
Silvan
Log ind

Bliv gratis medlem