Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Dialægt Vægdekoration

66 produkter

Sorter efter popularitet

1

Relaterede butikstilbud

Dialægt Plakat Bryllup - H 21 x B 15 cm

Dialægt Plakat Bryllup - H 21 x B 15 cm

Leder du efter den perfekte gave at give til brylluppet? Plakaten ”Bryllup” beskriver de ni mest anvende-lige fraser der bliver brugt, når man planlægger bryllup. Fx betyder ”man bliver jo ikke gift hver dag”, at budgettet skal fornyes, igen. Plakat ved humor i det danske sprog Udført i høj kvalitet Minimalistisk design Kvalitet helt i top Plakaten er trykt professionelt med offset-metoden og et mat finish for at undgå unødige refleksioner. Denne metode giver det bedste resultat til denne type grafik. Med fokus på papirkvaliteten er A5 – 21x15 cm trykt på 230gr/m2 plakatpapir. Sjov og minimalistisk stil Plakaten ”Bryllup” er én af mange illustrationer i serien af citatplakater. Med sin humoristiske sans passer den godt ind i mange familier, der kan nyde et godt grin engang imellem. Det minimalistiske design tager formen af 9 citater, der på humoristisk vis runder de nygiftes ordforråd. Plakat ved humor i det danske sprog Udført i høj kvalitet Minimalistisk design Kvalitet helt i top Plakaten er trykt professionelt med offset-metoden og et mat finish for at undgå unødige refleksioner. Denne metode giver det bedste resultat til denne type grafik. Med fokus på papirkvaliteten er A5 – 21x15 cm trykt på 230gr/m2 plakatpapir. Sjov og minimalistisk stil Plakaten ”Bryllup” er én af mange illustrationer i serien af citatplakater. Med sin humoristiske sans passer den godt ind i mange familier, der kan nyde et godt grin engang imellem. Det minimalistiske design tager formen af 9 citater, der på humoristisk vis runder de nygiftes ordforråd.

50 kr.
79 kr.inkl. fragt
Imerco
Dialægt Plakat Pædagogen A5 - 21 x 15 cm

Dialægt Plakat Pædagogen A5 - 21 x 15 cm

Er du også stolt af at være pædagog og vil du gerne vise det til dine venner? Så kan du gøre det med denne sjove og selvironiske plakat. Plakaten fungerer også perfekt, som en personlig gave til dig selv eller til en god ven. Plakaterne fra Dialægt er designet med et moderne og minimalistisk grafisk udtryk, så de passer ind i det moderne, nordiske hjem. Det er samme design, som Dialægt har brugt, så de nemt kan hænge ved siden af hinanden og dermed skabe et samlet billede af din familie. På den måde kan i nemt og sjovt vise jeres venner, hvem I er og hvor I kommer fra. Plakaten er trykt professionelt med offset metoden og et mat finish for at undgå unødige refleksioner. denne metode giver det bedste resultat til denne type grafik. Med fokus på papirkvaliteten er A3 og 50x70cm trykt på 170gr/m2 plakatpapir og A5 er trykt på 350gr/m2 plakatpapir.

70 kr.
99 kr.inkl. fragt
Imerco
Dialægt Plakat Noårjylland A5 - 21 x 15 cm

Dialægt Plakat Noårjylland A5 - 21 x 15 cm

Dialægt har samlet de sjoveste citater fra Nordjylland til dig. Forelsket i dialekter, har Dialægt også kastet sig over Nordjylland med denne selvironiske plakat. ?Noårjylland?-plakaten illustrerer med humor det unikke sprog, som du finder på toppen af Danmark. Plakaterne fra Dialægt er designet med et moderne og minimalistisk grafisk udtryk, så de passer ind i det moderne, nordiske hjem. Det er samme design, som Dialægt har brugt, så de nemt kan hænge ved siden af hinanden og dermed skabe et samlet billede af din familie. På den måde kan i nemt og sjovt vise jeres venner, hvem I er og hvor I kommer fra. Plakaten fungerer perfekt, som en personlig gave til nordjyden. Plakaten er trykt professionelt med offset metoden og et mat finish for at undgå unødige refleksioner. denne metode giver det bedste resultat til denne type grafik. Med fokus på papirkvaliteten er A3 og 50x70cm trykt på 170gr/m2 plakatpapir og A5 er trykt på 350gr/m2 plakatpapir.

70 kr.
99 kr.inkl. fragt
Imerco
Dialægt Plakat Frisøren 50 x 70 cm

Dialægt Plakat Frisøren 50 x 70 cm

Vi har alle siddet i frisørstolen og hørt et par af disse sjove citater fra Dialægt plakaten "Frisøreren". Her finder du ud af, hvad der egentlig menes, når din frisør siger "Fint hår" eller spørger om du ønsker noget at læse i? En sjov og kærlig gave til dig selv eller en frisør, som du holder af. Plakaterne fra Dialægt er designet med et moderne og minimalistisk grafisk udtryk, så de passer ind i det moderne, nordiske hjem. Det er samme design, som Dialægt har brugt, så de nemt kan hænge ved siden af hinanden og dermed skabe et samlet billede af din familie. På den måde kan i nemt og sjovt vise jeres venner, hvem I er og hvor I kommer fra. Plakaten er trykt professionelt med offset metoden og et mat finish for at undgå unødige refleksioner. denne metode giver det bedste resultat til denne type grafik. Med fokus på papirkvaliteten er A3 og 50x70cm trykt på 170gr/m2 plakatpapir og A5 er trykt på 350gr/m2 plakatpapir.

350 kr.
379 kr.inkl. fragt
Imerco
Dialægt plakat A3, Hundeejer

Dialægt plakat A3, Hundeejer

Dialægt plakat A3 - Hundeejer

249 kr.

Fri fragt

Art & Design
Dialægt plakat A3 - Kageelskeren

Dialægt plakat A3 - Kageelskeren

Dialægt plakat A3 - Kageelskeren

249 kr.

Fri fragt

Art & Design
Dialægt Plakat Cykelrytteren A3 - 40 x 30 cm

Dialægt Plakat Cykelrytteren A3 - 40 x 30 cm

"Cykelrytteren"-plakaten fra Dialægt er en sød og sjov påmindelse om de citater, som du siger igen og igen. En sjov gave til dig selv eller en cykelrytter du holder af. Plakaterne fra Dialægt er designet med et moderne og minimalistisk grafisk udtryk, så de passer ind i det moderne, nordiske hjem. Det er samme design, som Dialægt har brugt, så de nemt kan hænge ved siden af hinanden og dermed skabe et samlet billede af din familie. På den måde kan i nemt og sjovt vise jeres venner, hvem I er og hvor I kommer fra. Plakaten er trykt professionelt med offset metoden og et mat finish for at undgå unødige refleksioner. denne metode giver det bedste resultat til denne type grafik. Med fokus på papirkvaliteten er A3 og 50x70cm trykt på 170gr/m2 plakatpapir og A5 er trykt på 350gr/m2 plakatpapir.

250 kr.
279 kr.inkl. fragt
Imerco
Dialægt Plakat Sygeplejersken A3 - 40 x 30 cm

Dialægt Plakat Sygeplejersken A3 - 40 x 30 cm

Er du sygeplejerske eller kender du en sygeplejerske, så har du fundet den perfekte gave. Med en stor portion selvironi illustrerer denne fine plakat fra Dialægt de typiske sætninger, du skal høre fra netop sygeplejersken. Plakaten vækker genkendelse og giver et smil på læben. Plakaterne fra Dialægt er designet med et moderne og minimalistisk grafisk udtryk, så de passer ind i det moderne, nordiske hjem. Det er samme design, som Dialægt har brugt, så de nemt kan hænge ved siden af hinanden og dermed skabe et samlet billede af din familie. På den måde kan i nemt og sjovt vise jeres venner, hvem I er og hvor I kommer fra. Plakaten fungerer perfekt, som en personlig gave. Plakaten er trykt professionelt med offset metoden og et mat finish for at undgå unødige refleksioner. denne metode giver det bedste resultat til denne type grafik. Med fokus på papirkvaliteten er A3 og 50x70cm trykt på 170gr/m2 plakatpapir og A5 er trykt på 350gr/m2 plakatpapir.

250 kr.
279 kr.inkl. fragt
Imerco
Log ind

Bliv gratis medlem