Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
  1. Scratch Brugskunst

Scratch Brugskunst

2 produkter

Sorter efter popularitet

1

Relaterede butikstilbud

Scratch Map Gourmet Europakort med nationalretter Luckies Of London

Scratch Map Gourmet Europakort med nationalretter Luckies Of London

Dette flotte mørke Europakort direkte opfordrer dig til at spise dig vej gennem de lækreste og mest specielle nationalretter i Europa. Retterne skrevet med hvid på kortet, og når du skraber en ret fri, så kommer der flotte farverige nuancer frem på kortet. På Gourmet Scratch Maps helt egen hjemmeside – www.gourmetscratchmap.com – finder du 132 opskrifter til specielle retter der karakteriserer de enkelte lande. Kortet er en fantastisk gaveidé til alle dem som elsker at rejse og spise. Det leveres i flot matchende plakatrør. Gourmet Scratch Map måler 60×80 cm. Alle oplysninger på kortet står på engelsk.

179 kr.
219 kr.inkl. fragt
Scratchmap
Scratch Map Deluxe Travel Verdenskort til rejse Luckies Of London

Scratch Map Deluxe Travel Verdenskort til rejse Luckies Of London

Skrab de lande du har besøgt, og du har dit eget personlige verdenskort der viser hvor netop du har været. Dette kort er perfekt til længere rejser, hvor man rejser til flere destinationer, så man løbende kan have overblik over de lande der er besøgt. Skrabekortet kan selvfølgelig også pryde din væg, både mens du er afsted, og når du kommer hjem. NB! Alle oplysninger på kortet er på engelsk. Kortet måler 42 x 29,7 cm og kommer i et flot matchende plakatrør.

169 kr.
209 kr.inkl. fragt
Scratchmap
Scratch Map Deluxe Verdenskort Luckies Of London

Scratch Map Deluxe Verdenskort Luckies Of London

Scratch Map Deluxe verdenskortet er det originale sorte scratch map. Luckies of London scratch maps er højkvalitetsprodukter i flotte designs, der vil pryde enhver væg. Verdenskortets lande er i samme farve til at starte med, men når du skraber de lande du har besøgt, afslører du en helt ny farverig verden under overfladen. Deluxe scratch map har også detaljerede geografiske oplysninger, og infografikken nederst giver flere oplysninger om land og hav, så du kan få det fulde billede af den Verden du har rejst i. Dette verdenskort giver dig dit helt eget unikke og personlige stykke vægpynt, hvor du kan holde overblikket over hvor den næste rejse bør gå hen. Det er også en fantastisk gaveidé. NB! Alle oplysninger på dette kort er på engelsk. Kortet måler 82,5 x 59,4 cm.

199 kr.
239 kr.inkl. fragt
Scratchmap
Scratch Map USA Landmarks Kort over Amerika Luckies of London

Scratch Map USA Landmarks Kort over Amerika Luckies of London

Der foregår jo langt mere i USA end hvad man blot kan se med statslinjer og byer. Derfor er Scratch Map USA Landmarks Edition et kort over Amerika der er perfekt til den kyndige USA-rejsende. Her kan du skrabe løs og finde både monumenter, terræn samt spændende detaljer om hver enkelt stats historiske seværdigheder. Du har måske besøgt Space Needle i Seattle eller du vil måske vide mere om Devil’s Tower i Wyoming. Det kan du med dette kort. Der er floder, seværdigheder, bjerge og parker – stort set det hele. Korte giver dig et perfekt overblik over dine rejser til USA og hjælper til at planlægge den næste. Flot gave til en du har kær (måske dig selv). Kortet leveres i et flot matchende plakatrør. Scratch Map USA Landmarks måler: 82,5 x 59,4 cm NB! Alle oplysninger på kortet er på engelsk.

219 kr.
259 kr.inkl. fragt
Scratchmap
Scratch Map Original Travel Verdenskort til rejse Luckies Of London

Scratch Map Original Travel Verdenskort til rejse Luckies Of London

Du kan skrabe de lande du har besøgt, så du hele tiden kan følge med i hvordan rejsen udvikler sig. Det giver dig også dit helt eget personlige verdenskort, der viser hvilke lande du har været i. Scratch Map Original Travel er perfekt til de længere rejser, hvor du har flere destinationer. Så kan du løbende få overblik over landene du besøger. Og når du så kommer hjem kan kortet flot pryde din væg og vise alle hvor du har været. Alle oplysninger er på engelsk. Scratch Map Original Travel måler 42 x 29,7 cm. Det kommer i et flot plakatrør.

139 kr.
179 kr.inkl. fragt
Scratchmap
Scratch Map Deluxe XL Stort verdenskort Luckies Of London

Scratch Map Deluxe XL Stort verdenskort Luckies Of London

Scratch Map Deluxe XL er det største af de flotte Deluxe Scratch Maps. Det er meget mere scratch map og meget mere detaljeret vægpynt. Kortet er gaven til dig selv eller globetrotteren der gerne vil vise sig selv (og alle andre), hvor mange lande der er rejst til. Kortet er mere detaljeret end de mindre Deluxe-udgaver – Scratch Map Deluxe og Scratch Map Deluxe Travel. NB! Alle informationer på Scratch Map Deluxe XL er på engelsk. Dette kort måler hele 119 x 84 cm og kommer i flot matchende rør. Se billederne for størrelsesforholdet mellem Deluxe Scratch Map til rejser, det almindelige Deluxe Scratch Map og dette Deluxe XL Scratch Map. 

339 kr.
379 kr.inkl. fragt
Scratchmap
Scratch Map Rose Gold Travel Verdenskort til rejse Luckies Of London

Scratch Map Rose Gold Travel Verdenskort til rejse Luckies Of London

Scratch Map Rose Gold taber ikke klassen ved at blive krympet ned til en rejseudgave. Du får stadig det flotte marmorunderlag, du får stadig de blide pastelnuancer når du skraber folien af, og vigtigst af alt er at du kan skrabe dine rejser på et Luckies of London originalt scratch map. Vend kortet om, og du har et tomt kort med plads til dine egne noter og skriblerier. Så behøver du ikke skrive på den flotte forside af kortet. Scratch Map Rose Gold Travel er et kort der er perfekt til globetrotteren. Det er til at tage med på rejsen og derefter hænge op på væggen når man er hjemme igen. NB! Alle oplysninger på kortet er på engelsk. Scratch Map Rose Gold Travel måler 42 x 29,7 cm og det leveres i et flot matchende plakatrør.

199 kr.
239 kr.inkl. fragt
Scratchmap
Scratch Map Adventure Verdenskort Luckies Of London

Scratch Map Adventure Verdenskort Luckies Of London

Forestil dig burdykning med hajer, er det skræmmende nok? Forestil dig det nu med krokodiller. Du kan komme tæt på disse store fascinerende dyr i Crocosaurus Cove i Darwin, Australien, hvor kun en klar akrylvæg er din beskyttelse. Det er bare en af vilde oplevelser du kan afdække på Adventure Map. Den sværeste beslutning må være hvilken oplevelse du skal have først! Hver oplevelse er markeret med et symbol og et nummer som kan skrabes/tjekkes af når du har prøvet det. Der medfølger en lille bog, hvori du kan læse om de forskellige eventyr. På dette kort er det, modsat de andre skrabekort, ikke landet du skraber, men hver oplevelse, som er markeret med en lille prik på kortet, der hvor de kan opleves. Kortet kommer i et flot matchende plakatrør. Skrabekortet måler 82,5 x 59,4 cm. NB! Alle oplysninger på kortet er på engelsk.

249 kr.
289 kr.inkl. fragt
Scratchmap
Scratch Map USA Deluxe Kort over Amerika Luckies Of London

Scratch Map USA Deluxe Kort over Amerika Luckies Of London

Det er uanset om du er på dit livs rejse eller du kan kalde Amerika for hjem, så er Scratch Map USA Deluxe et kort for dig. Kortet er komplet med alle statslinjer og store byer. Med det flotte farverige underlag er det den mest sofistikerede måde at kortlægge dine eventyr i USA på. Det er alt fra Frihedsgudinden til Yosemite og Florida Panhandle til Space Needle. Kortet er perfekt som gave til den der rejser meget til staterne eller en ven fra Amerika. Eller bare til dig selv, sammen med en flybillet. Det er staterne du skaraber, så det gælder selvfølgelig om at besøge (og skrabe) flest mulige. Måske alle 50? Men uanset hvor mange du har besøgt, så er kortet altid en flot udsmykning til din væg. Kortet leveres i et flot matchende plakatrør. Scratch Map USA Deluxe måler 82,5 x 59,4 cm NB! Alle oplysninger på kortet er på engelsk.

199 kr.
239 kr.inkl. fragt
Scratchmap
Scratch Map Chalk Verdenskort Luckies Of London

Scratch Map Chalk Verdenskort Luckies Of London

Denne flotte kridtudgave af det populære Scratch Map giver dig, ud over at skrabe landene du har besøgt, også mulighed for at skrive små noter, hilsner eller lave flotte tegninger direkte på kortet. Der medfølger en kridtpen til kortet. Og det er jo kridt, så det kan viskes ud igen, så du hele tiden kan personliggøre det, efter humør. Scratch Map Chalk kortet leveres i flot matchende plakatrør. Det er en perfekt gaveidé, og en utrolig populær udgave. Det måler 82,5 x 59,4 cm Alle oplysningerne på kortet er på engelsk.

279 kr.
319 kr.inkl. fragt
Scratchmap
Scratch Map Travelogue Rejsejournal Luckies Of London

Scratch Map Travelogue Rejsejournal Luckies Of London

Rejsejournalen Travelogue fra Luckies of London er en fantastisk gave til alle rejselystne. Du finder en notesbog og 8 små scratch maps i en flot præsentationsmappe. Det er perfekt til at holde styr på din rejse undervejs, måske også skrive dagbog eller planlægge ture. De 8 små scratch map kort er dækket af guldfolie og de har hver har deres kontinent der kan skrabes fri. Så mens du rejser kan Travelogue bruges til noter i notesbogen, at skrabe hvert land du besøger fra kortene samt bruges til at have alle dine vigtige ting samlet. Travelogue har nemlig også plads til boardingpasses, billetter og andre papirer. Så du må huske din Travelogue når du skal afsted. Rejsejournalen indeholder: 8 stk. Scratch Maps med kontinenter 1 stk. notesbog på 64 sider Det hele er samlet i en flot præsentationsmappe lavet af genbrugspapir

159 kr.
199 kr.inkl. fragt
Scratchmap
scratch our dog (hvid)

scratch our dog (hvid)

Varenummer: 733 Lev.: 2-5 arbejdsdage dage

143 kr.

Fragt ukendt

Minplakat

Scratch Map Capitals Verdenskort Luckies Of London

Scratch Map Capitals Verdenskort Luckies Of London

Scratch Map Capitals (Hovedstæder) fra Luckies of London giver dig ikke kun et flot stykke vægpynt. Det er både et flot verdenskort i enkelt sort design, og det giver dig mulighed for at vise hvilke lande du har besøgt. Dette kort fokuserer på hovedstæderne, og de er næsten allesammen listet på kortet. Endda sammen med mange andre oplysninger om byerne. Så tager du meget på byferie, så er Scratch Map Capitals præcis kortet til dig. Du skal blot skrabe de lande du har besøgt og så vil et farverigt og unikt kort tage form. Med dette scratch map har du altid overblik over hvor du har været, og hvor din næste rejse bør gå hen. Og så kan du jo battle med dine venner og familie om hvem der har fået skrabet flest lande. Dette kort måler 82,5 x 59,4 cm. Kortet kommer i flot matchende plakatrør. NB! Alle oplysninger på kortet er på engelsk.

229 kr.
269 kr.inkl. fragt
Scratchmap
Scratch Map Wild World Verdenskort Luckies Of London

Scratch Map Wild World Verdenskort Luckies Of London

Dette farverige scratch map giver dig, udover at du kan skrabe de lande du har besøgt, også alverdens vilde dyr. Så kortet er perfekt til dig der rejser meget for at opleve naturen. Derudover er det sjovt og lærerigt for børn i alle aldre, at se hvor de forskellige vilde dyr lever. Der kommer desuden et faktablad med der indeholder alle de 70 dyr der findes på kortet. Du får dermed information om alle dyrene. Så det er uanset om du er 10. 50 eller 100, så kan du lære lidt om verdens dyr med Scratch Map Wild World, og det er ikke så kedeligt som det lyder. Kortet er ca. 59.4 x 82.5 cm og leveres i flot matchende plakatrør. Alle informationer på kortet er på engelsk.

249 kr.
289 kr.inkl. fragt
Scratchmap
Scratch Map WTFact Map Verdenskort Awesome Maps

Scratch Map WTFact Map Verdenskort Awesome Maps

På samme måde som andre skrabekort, er det med WTFactMap meningen at man skal skrabe landet frit når man har besøgt det, eller lige inden man besøger det. Med dette verdenskort er det dog ikke selve landet, men nogle oplysende fakta om landet man skraber ved besøget. Mange af de fakta der står på kortet er formuleret som spørgsmål, som man kan prøve at finde svaret på selv, før man skraber svaret frem på kortet. Det er lidt ekstra sjov til en forestående rejse eller til når man er kommet hjem. Kortene fra Awesome Maps har rigtigt fine illustrationer af hvad hvert enkelt land er kendt for, og hvad man derfor bør opleve på dette rejsemål. NB! Alle oplysninger på dette scratch map er på engelsk. Kortet måler ca.: 96 x 57 cm

299 kr.
339 kr.inkl. fragt
Scratchmap
Scratch Map UK & Ireland Kort over Storbritannien og Irland Luckies Of London

Scratch Map UK & Ireland Kort over Storbritannien og Irland Luckies Of London

Hvis du er til Londons pulserende liv, whiskey, fish & chips, det skotske højland og alt det der ellers er at finde i Storbritannien og Irland, så er dette scratch map med UK & Ireland lige dig. Du kan skrabe flere områder i landene fri så snart du har været der. Så er dit eget farverige og personlige kort over Storbritannien og Irland klar til at hænge og pynte på væggen. Scratch Map UK & Ireland kommer i flot matchende plakatrør. Det måler 43,5 x 61,5 cm. Alle oplysninger er på engelsk.

169 kr.
209 kr.inkl. fragt
Scratchmap
Scratch Map Globe Globus Luckies Of London

Scratch Map Globe Globus Luckies Of London

Den flotte skrabeglobus er en globus der giver dig mulighed for at kortlægge hvor du har været på dine rejser ved at skrabe folien fra de lande du har besøgt, og dermed lave din helt egen personlige globus. Når du har besøgt et land og dermed skraber det af på den globus, afslører du en farverig verden fyldt med geografisk detaljer. Scratch Globe kan så stå på dit skrivebord og minde dig om at besøge flere steder, så du kan skrabe bare en smule mere! Globussen er pakket så den er klar til at samle, og er en flot gaveidé til en person, der har ønsker at se verden eller allerede har. Selvom du ikke har besøgt alverdens lande, vil globussen stadig pynte godt op på ethvert skrivebord eller hylde. Simpel selvsamling, kræver ingen lim. Kan samles på cirka 10 minutter. NB! Alle oplysninger på globussen er på engelsk. Den måler ca. 20 x 20 x 20 cm.

269 kr.
309 kr.inkl. fragt
Scratchmap
Scratch Map Hello Verdenskort Luckies Of London

Scratch Map Hello Verdenskort Luckies Of London

Skrabekortet fra Luckies Of London er et stykke vægpænt i allerhøjeste kvalitet. Ikke nok med at du får et verdenskort der flot pryder din væg. Du får også dit eget personlige kort, som viser flotte farver i de lande du har besøgt. Så ved du altid hvor turen bør gå hen næste gang. Kortet kommer i flot matchende plakatrør, og er en perfekt gaveidé. Kort og godt om scratch maps: Du skraber de lande du har besøgt, og får dermed dit eget personlige kort i flotte farver. Skrabekortet måler 82,5 x 59,4 cm NB! Alle oplysninger på kortet er på engelsk.

229 kr.
269 kr.inkl. fragt
Scratchmap
Scratch Map USA Travel Kort over Amerika til rejse Luckies Of London

Scratch Map USA Travel Kort over Amerika til rejse Luckies Of London

Scratch Map USA Travel er den perfekte tilføjelse til en roadtrip, eller blot til den korte smuttur til New York. Kortet er småt nok til at have med i kufferten, men stadig detaljerigt så du kan kortlægge alle dine amerikanske eventyr. Der er det kendte Stars & Stripes-design på folielaget, og når du skraber staterne afsløres geografiske detaljer om de steder du har besøgt. Så uanset om det er en tur til LA, Hawaii eller Seattle, så vil du gerne have denne lille rejseven med. Derudover finder du på bagsiden af kortet et enkelt kort til at notere ruter eller andre notater. Lad kortet blive et stykke flot vægpynt når du er kommet hjem igen. Du kan eventuelt vælge en af de flotte rammer, der passer perfekt til kortet. Dette scratch map leveres i et flot og robust rør, så kortet ikke beskadiges i din rygsæk eller kuffert. Kortet er ca. 42 x 29.7 cm. Alle informationer på kortet er på engelsk.

129 kr.
169 kr.inkl. fragt
Scratchmap
Scratch Map Bucketlist Map Verdenskort Awesome Maps

Scratch Map Bucketlist Map Verdenskort Awesome Maps

Et skrabekort fra Awesome Maps er den perfekte måde vise dig selv og andre hvor du har været på tur rundt i Verden, samtidig med du pryder din væg med et flot og farverigt verdenskort. Bucketlist Scratch Map kommer i et flot matchende plakatrør. Skrabekortet er sølvfarvet til at starte med, og derefter kan du skrabe alle de steder, du har besøgt, for at afsløre en helt ny verden nedenunder. Det ekstra gode med dette flotte kort, er at alle lande har et motiv der er kendetegnende for lige netop dette land, og der er skrevet små forslag til hvad man kan opleve af spændende ting i hvert land. Du får derfor dit helt eget personlige og unikke kort, hvor du altid kan holde øje med, hvor turen bør gå hen næste gang. Det er også en fantastisk gaveidé til globetrotteren. Bucketlist skrabekortet måler ca. 96 x 57 cm. NB! Alle oplysninger på kortet er på engelsk.

299 kr.
339 kr.inkl. fragt
Scratchmap
Scratch Map Platinum Verdenskort Luckies Of London

Scratch Map Platinum Verdenskort Luckies Of London

Scratch Map Platinum er til dig der vil have det bedste. Det er det mest luksuriøse scratch map fra mærket med de originale scratch maps, Luckies of London. Det er den perfekte rejsegave til dem der foretrækker et hotel frem for et hostel, dem derforetrækker glamping frem for camping, og generelt bare vil have luksus. Dette scratch map er trykt med metallisk blæk der glitrer og det er påført et lag af platinfolie til at skrabe af når du har besøgt et nyt land. Derudover medfølger der med dette kort også klistermærker til at notere dine rejseruter samt en flot mønt til at hjælpe dig med at skrabe din vej gennem verden. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med luksuskortet – Scratch Map Platinum Edition! NB! Kortet er ca. 59.4 x 82.5 cm og leveres i flot matchende æske. Alle informationer på kortet er på engelsk.

259 kr.
299 kr.inkl. fragt
Scratchmap
Scratch Map Original XL Stort verdenskort Luckies Of London

Scratch Map Original XL Stort verdenskort Luckies Of London

Her er det originale Scratch Map fra Luckies Of London i en XL-udgave. Meget mere skrabekort – meget mere vægpynt! Skrabekort er den perfekte gaveidé til globetrotteren. Dette større kort er desuden perfekt til en mere markant vægpynt. Dette kort indeholder desuden enkelte fakta om visse lande, byer og seværdigheder. NB! Alle informationer på kortet er på engelsk. Scratch Map Original XL verdenskortet måler ca. 119 x 84 cm. Se billederne for størrelsesforholdet mellem skrabekortet til rejser, det almindelige skrabekort og dette XL-skrabekort.

299 kr.
339 kr.inkl. fragt
Scratchmap
scratch our dog

scratch our dog

Varenummer: 732 Lev.: 2-5 arbejdsdage dage

143 kr.

Fragt ukendt

Minplakat

Scratch Map USA Kort over Amerika Luckies Of London

Scratch Map USA Kort over Amerika Luckies Of London

U S of A er et kæmpe sted med så mange fede ting at se og fantastiske steder at tage hen. Fra roadtrips i en åben Cadillac og storbyferie-shopping til at besøge utrolige naturvidundere såsom Grand Canyon eller Yosemite National Park (eller u-naturlige vidundere som Las Vegas). Besøger du jævnligt USA eller har du taget en længere tur der har strakt sig over flere stater, så skal du da have et USA-skrabekort så du kan vise dig selv og andre hvor du har været. Kortet starter ud i flot Stars and Stripes-design, men når du skraber de steder du har besøgt, er der en levende og farverig verden under. Det giver dig en helt unik og personlig registrering af dine rejser der kan pryde din væg, uanset om du har været en tur til Coachella festival eller i Miami på badeferie. På dette USA-kort er det selvfølgelig staterne du skraber. Så målet er at besøge og dermed skrabe alle 50 stater, men mindre kan også gøre det. Kortet er en flot pryd på væggen ligemeget hvor meget af USA du har besøgt. Kortet kommer i et flot matchende plakatrør. Skrabekortet måler 84,1 x 59,4 cm NB! Alle oplysninger på kortet er på engelsk.

179 kr.
219 kr.inkl. fragt
Scratchmap
Scratch Map Oceans Verdenskort Luckies Of London

Scratch Map Oceans Verdenskort Luckies Of London

Scratch Map Oceans fra Luckies of London er et flot scratch map i blå nuancer. Det er trykt på gennemsigtigt underlag, der giver en flot dybde til kortet. Dette verdenskort er fyldt med informationer om alle verdens have. Det viser eksempelvis havdybde og nautiske flag, samt hvilke betydninger de har. Oceans-kortet har også flotte farver gemt under laget, så du kan skrabe de lande du har besøgt, og dermed få et unikt kort der er helt dit eget. Det er et flot og spændende stykke vægpynt, der ikke går ubemærket hen. Scratch map verdenskortene er perfekte til globetrotteren, og dette specielt til dem der bevæger sig ad søvejen. NB! Alle oplysninger er på engelsk. Scratch Map Oceans-kortet måler 82,5 x 59,4 cm.

249 kr.
289 kr.inkl. fragt
Scratchmap
Scratch Map Europe Europakort Luckies Of London

Scratch Map Europe Europakort Luckies Of London

Scratch Map Europe fra Luckies of London er perfekt til at holde overblik over hvilke lande i Europa du har besøgt, og hvilke du stadig mangler at krydse (skrabe!) af listen. Derudover er det et flot stykke vægpynt. De originale scratch maps fra Luckies of London er højkvalitetsprodukter og leveres i flot matchende rør. Det er en perfekt gaveidé. Europakortet er især perfekt til dem der holder sig indenfor Europas grænser. Kommer du længere ud, vil vi klart anbefale også at vælge et af de flotte scratch map verdenskort. Kortet har en farve til at starte med. Og når du så har besøgt et land, kan det skrabes fri, så det afslører en en anden farve nedenunder. Dermed får du nemt et unikt og personligt kort. Et scratch map er en fantastisk gaveidé til alle, ligemeget hvor meget de har rejst. Kortet over Europa måler 59,4 x 82,5 cm. NB! Alle oplysninger på dette kort er på engelsk.

169 kr.
209 kr.inkl. fragt
Scratchmap
Scratch Map Clear Verdenskort Luckies Of London

Scratch Map Clear Verdenskort Luckies Of London

Dette flotte skrabekort med klar baggrund er en videreudvikling af de almindelige skrabekort. Du kan med dette verdenskort skrabe alle de lande du har besøgt, og folien vil forsvinde, så kun de lande du mangler at besøge vil have den farvede folie. Det giver dig dit helt eget personlige kort. Samtidig giver den gennemsigtige baggrund en flot dybde i kortet. Denne klare udgave er holdt helt enkelt, uden for mange ekstra oplysninger. Du vil selvfølgelig stadig kunne se landene du har besøgt på kortet, de vil bare ikke stå frem. Det er derfor meget nemt at se hvor turen bør gå hen næste gang, for at få sat nyt aftryk på kortet. Dette kort er, som alle de andre skrabekort, perfekt til globetrotteren. Derudover er dette perfekt til dem der ønsker et diskret kort med flotte detaljer.. NB! Alle oplysninger på skrabekortet er på engelsk. Rammen følger ikke med. Luckies Scratch Map Clear Edition måler 82,5 x 59,4 cm

249 kr.
289 kr.inkl. fragt
Scratchmap
Scratch Map Rose Gold Verdenskort Luckies of London

Scratch Map Rose Gold Verdenskort Luckies of London

Så er der mulighed for at skrabe et kvalitets scratch map med rosaguld folie. Scratch Map Rose Gold har en flot en marmoreffekt, og når du begynder at skrabe kommer du ind til pastelbaserede underlagsfarver i lilla, lyseblå og ferskenfarvede toner. Så uanset om du ønsker en romantisk gave i feminint look, en stilfuld rejsegave til dig selv eller du bare elsker rosaguld, så er Scratch Map Rose Gold verdenskortet det rette valg. Scratch Map Rose Gold måler ca. 59.4 x 82.5 cm og leveres i flot matchende æske. Alle informationer på kortet er på engelsk.

259 kr.
299 kr.inkl. fragt
Scratchmap
Scratch Map France Kort over Frankrig Luckies Of London

Scratch Map France Kort over Frankrig Luckies Of London

Synes du også at champagne, macarons og fine vine er lidt tiltrækkende og eksotisk, for ikke at tale om maden, landskabet og befolkningen … Der er mange ting at opleve i Frankrig, og det er kun naturligt at der nu er kommet et flot skrabekort over det store land, så du kan skrabe alle de steder du har været, og altid planlægge nye destinationer for dine Frankrigs-rejser. Om det er flotte storbyer, vindistrikter, landskabet, strandene eller andet du elsker, så har Frankrig det, og dette kort er perfekt til at få overblikket. Scratch Map France fra Luckies Of London er en plakat trykt på højkvalitets mat finish papir, med fransk tekst og guld folie print. Det er med det franske fastland samt de større øer: Korsika, Guadeloupe, Martinique, La Réunion og Guyana. Uanset om du er fransk, frankofil eller bare ikke kan få nok af den mest sofistikerede nation, så er dette den perfekte gave til dig eller en anden der elsker Frankrig. NB! Som med alt andet fransk, så er alle oplysninger på dette kort selvfølgelig på fransk. Det kunne ikke være anderledes. Kortet kommer i flot matchende plakatrør. Kortets mål: ca. 82.5 x 59.4 cm

179 kr.
219 kr.inkl. fragt
Scratchmap
Scratch 3D globe map poster

Scratch 3D globe map poster

259 kr.

Fragt ukendt

Selfridges

Scratch Map Deluxe

Scratch Map Deluxe

156 kr.

Fragt ukendt

Selfridges

Scratch Map World Adventure Map

Scratch Map World Adventure Map

Scratch Map World Adventure Map

206 kr.
275 kr.inkl. fragt
Europosters
Scratch Map World Capitals Edition

Scratch Map World Capitals Edition

Scratch Map World Capitals Edition

179 kr.
248 kr.inkl. fragt
Europosters
Scratch Map World Xl

Scratch Map World Xl

Scratch Map World Xl

251 kr.
320 kr.inkl. fragt
Europosters
Scratch Map World Ocenas Edition

Scratch Map World Ocenas Edition

Scratch Map World Ocenas Edition

197 kr.
266 kr.inkl. fragt
Europosters
Scratch Map World

Scratch Map World

Scratch Map World

152 kr.
221 kr.inkl. fragt
Europosters
Scratch Map World Chalk Edition

Scratch Map World Chalk Edition

Scratch Map World Chalk Edition

179 kr.
248 kr.inkl. fragt
Europosters
Scratch Map World Rose Gold Edition

Scratch Map World Rose Gold Edition

Scratch Map World Rose Gold Edition

251 kr.
320 kr.inkl. fragt
Europosters
Log ind

Bliv gratis medlem