Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Stelton Isspand

Relaterede butikstilbud

(9)

Isspand 1,5LSort

Isspand 1,5LSort

Denne flotte isspand er en del af Collar bar-serien, der også tæller encocktailshaker med målebæger og flaskeprop med vacuum. Et vigtigtelement til ethvert selskab, hvor der skal kølige cocktails eller drinks påbordet. Designet er enkelt og stilfuldt, men også funktionelt. Isspandener dobbeltvægget og har derfor termoeffekt, så isterningerne holdeskolde længere. Daniel Debiasi og Federico Sandri startede deres eget designstudio i 2010. De arbejder inden for forskellige områder af design, hvor objekter aldrig er overvejet på egen hånd, men som en del af et større billede. Nordic er inspireret af den nordiske og til tider barske natur og landskab. Nordic er kendetegnet af nordiske designværdier og fanger den skandinaviske levemåde med en "less is more" attitude. Minimalistisk og kunstnerisk.

Stelton

500 kr.
549 kr.inkl. fragt

Ikke på lager

Arne Jacobsen isspand, 1 LSMOKEY BLUE

Arne Jacobsen isspand, 1 LSMOKEY BLUE

Arne Jacobsens stilrene isspand tager sig smukt ud både på bordet og i baren. Isspanden er dobbeltvægget og isolerende, hvilket hindrer isterningerne i at smelte så hurtigt. Spanden findes i to varianter, 1 og 2,5 liter. Fuldend looket med AJ istangen i samme minimalistiske og tidløse design. Den funktionelle istang er designet til isspanden og kan sættes fast på siden. Arne Jacobsen (1902-1971) er en af Danmarks mest kendte arkitekter og designere - både herhjemme og i udlandet. Kendt for sin forbløffende nysgerrighed, originalitet og kreativitet spillede Arne Jacobsen en vigtig rolle i modernismen og dansk designhistorie. I anledning af Cylinda-lines 50-års jubilæum lanceres udvalgte AJ-produkter i rustfrit stål med emaljeoverflade i smukke farver. Arne Jacobsen er kendt som kompromisløs og detaljeorienteret i sit arbejde som arkitekt. Mindre velkendt er det, at han havde en stor passion for botanik og en grænseløs kærlighed til farver, som kom til udtryk i hans arbejde med akvarelmalerier og fremstilling af tapeter og tekstiler.

Stelton

1.749 kr.

Fri fragt

Collar isspand

Collar isspand

Shop online i Illums Bolighus – internationalt flagskib for moderne boligkultur, design og indretning siden 1941. Optjen 10% i bonuspoints på alle dine køb.

Illums Bolighus

400 kr.

Fragt ukendt

Populære søgninger

Log ind

Bliv PriceRunner Plus-medlem

Ikke medlem? Bliv medlem