Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
  1. Legnoart Køkkenudstyr

Legnoart Køkkenudstyr

Relaterede butikstilbud

Legnoart Ostesæt

Legnoart Ostesæt

Det store ostebord er stillet op. Du mangler blot de helt rigtige redskaber til at skære de forskellige oste. Er du til hård, blød eller cremet ost? Legnoart har designet og skabt dette Reggio ostesæt med 3 dele, der hver kan skære hver sin type ost. Osteknivene er fremstillet i Italien i mørkt træ og japansk stål og har et ergonomisk greb. Sættet er både lækkert at bruge og ser smukt ud. Reggio ostesættet kommer i en elegant trææske og knivene skal vaskes op i hånden. Hvem er Legnoart? I en lille italiensk landsby i 1946 opstod Legnoart – et brand født af kærlighed og passion for mad, godt håndværk og design. I dag, over 70 år efter er Legnoart en af Italiens førende producenter af knive, køkkenredskaber og specialknive. Forkærligheden for design og elegance ses tydeligt i deres produkter, der emmer af høj kvalitet fra start til slutprodukt.

300 kr.
329 kr.inkl. fragt
Imerco
Legnoart Ostesæt

Legnoart Ostesæt

Det store ostebord er stillet op. Du mangler blot de helt rigtige redskaber til at skære de forskellige oste. Er du til hård, blød eller cremet ost? Legnoart har designet og skabt dette Fromager ostesæt med 3 dele, der hver kan skære hver sin type ost. Osteknivene er fremstillet i Italien i lyst bøgetræ og japansk stål. Sættet er både lækkert at bruge og ser smukt ud. Fromager ostesættet kommer i en elegant trææske og knivene skal vaskes op i hånden. Hvem er Legnoart? I en lille italiensk landsby i 1946 opstod Legnoart – et brand født af kærlighed og passion for mad, godt håndværk og design. I dag, over 70 år efter er Legnoart en af Italiens førende producenter af knive, køkkenredskaber og specialknive. Forkærligheden for design og elegance ses tydeligt i deres produkter, der emmer af høj kvalitet fra start til slutprodukt.

700 kr.

Fri fragt

Imerco
Legnoart grillknive 4 stk. lyst træ - i trææske

Legnoart grillknive 4 stk. lyst træ - i trææske

4 stk. Legnoart Wagyu steakknive i trææske Italiensk Special designet til steak Flotte filemærker i ræggen af knivene Japansk rustfri stål klinge Lyst Capax-Wood håndtag Leveres i trææske med logo Husk !!! Det er altid bedst at vaske dine knive i hånden... god fornøjelse med middagen

550 kr.
590 kr.inkl. fragt
The good stuff shop
Legnoart grillknive 4 stk. mørkt træ - i trææske

Legnoart grillknive 4 stk. mørkt træ - i trææske

4 stk. Legnoart Wagyu steakknive i trææske Italiensk Special designet til steak Flotte filemærker i ræggen af knivene Japansk rustfri stål klinge Mørkt Capax-Wood håndtag Leveres i trææske med logo Husk !!! Det er altid bedst at vaske dine knive i hånden... god fornøjelse med middagen

550 kr.
590 kr.inkl. fragt
The good stuff shop
Legnoart Ostesæt

Legnoart Ostesæt

Det store ostebord er stillet op. Du mangler blot de helt rigtige redskaber til at skære de forskellige oste. Er du til hård, blød eller cremet ost? Legnoart har designet og skabt dette Fromager ostesæt med 3 dele, der hver kan skære hver sin type ost. Osteknivene er fremstillet i Italien i mørkt Wenghe træ og japansk stål. Sættet er både lækkert at bruge og ser smukt ud. Fromager ostesættet kommer i en elegant trææske og knivene skal vaskes op i hånden. Hvem er Legnoart? I en lille italiensk landsby i 1946 opstod Legnoart – et brand født af kærlighed og passion for mad, godt håndværk og design. I dag, over 70 år efter er Legnoart en af Italiens førende producenter af knive, køkkenredskaber og specialknive. Forkærligheden for design og elegance ses tydeligt i deres produkter, der emmer af høj kvalitet fra start til slutprodukt.

800 kr.

Fri fragt

Imerco
Log ind

Bliv gratis medlem